Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 παιδια ειμαι στα προθυρα αγορας λαπτοπ. στη αρχη ειπα να πaρω acer,το μετανιωσα και μετα ειπα για fujitsu siemens οπου επισης το μετανιωσα γιατι διαβασα για ενα λαγκ προβλημα που εχουν και τωρα κοιταω toshiba. γιαυτο τι λετε; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ωραίο αυτό που έχεις βάλει στο μάτι. Toshiba laptop έχω και εγώ. 3 χρονών και βαστάει ακόμα. Αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κανένα sony vaio. Πιστεύω έχει βγάλει πολύ καλά laptop. Ρίξε μια ματιά σε αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905525 είναι λίγο πιο ακριβό αλλά είναι ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 +1 για SOny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 toshiba uber alles..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ta sony τα αποκλιω γιατι δε μπορω να δωσω δραχμη παραπανω... η τοσιμπα τι λεει απο θεμα σερβις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μόνο ένα παιδί ξέρω ότι χρειάστηκε service (του είχε καεί το motherboard...), και ήταν ένα μήνα χωρίς laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dterzakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Το Toshiba έχει 2 χρόνια εγγύηση... τα πιο πολλά έχουν μόνο 1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neperios_1984 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 I mlkia einai oti exei 1500 gioura kai exei mono 512MB mnimi... Tha mou peis mporei na sou ftanei, alla poli ftinotera dinoun 1Gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ναι όντος dterzakis οι ποιό πολλές δίνουν μόνο 1 χρόνο... Και το sony που του έδωσα στο Link 1 χρόνο δίνει Αλλά όμως έχει 1gb μνήμη, 160gb δίσκο, Core Duo cpu. Καλουδάρα, Αλλά ακριβούτσικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 μην ξεχνατε οτι το τοσιμπα που σας εδειξα δινει δωρα αξιαςσχεδον 400 ευρω!!!! τσαντα, 2GB usb stick, vodafone 3g/gprs card αξιας 300 ευρω!!! οσογια τη μνημη δεν ειναι τιποτα. με 50 ευρω του βαζω αλλη μια 512 και θαχω 1gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 λετε καλυτερα τοσιμπα απο φουτζιτσου και ασερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamchaser Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Για δες και αυτο... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Dreamchaser, εμφανησιακα μαρεσει πολυ περισοτερο αυτο που κοτιαω εγω. απο χαρακτηριστικα αυτο δεν εχει τιβι τιουνερ και αποτι βλεπω η μπαταρια του κραταει 1 ωρα λιγοτερο απταλλο!!!! ερωτησεις 1) ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος? Intel Core Duo T2400 1,83GHz VS Intel Pentium M750 1.86GHz 2)ποια καρτα γραφικων ειναι καλυτερη; ATI MOBILITY RADEON X1600 512 MB HyperMemory VS NVIDIA GeForce Go 6600 128ΜΒ DDR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Dreamchaser' date=' εμφανησιακα μαρεσει πολυ περισοτερο αυτο που κοτιαω εγω. απο χαρακτηριστικα αυτο δεν εχει τιβι τιουνερ και αποτι βλεπω η μπαταρια του κραταει 1 ωρα λιγοτερο απταλλο!!!! ερωτησεις 1) ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος? Intel Core Duo T2400 1,83GHz VS Intel Pentium M750 1.86GHz 2)ποια καρτα γραφικων ειναι καλυτερη; ATI MOBILITY RADEON X1600 512 MB HyperMemory VS NVIDIA GeForce Go 6600 128ΜΒ DDR[/quote'] 1) O protos fisika 2) i proti aneta ....... i 6600 einai san tin x700 ,pou i x700 opos katalabeneis einai proigoumenis genias apo tin x1600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.