Προς το περιεχόμενο

Icy Box kai statikos Ilektrismos

ItsToasted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xthes agorasa to Icy Box kai evala mesa ena WD 200GB tora ton xrisimopoio kai apothikeuo dedomena. 3 ores se 8h pou ton aggiksa eniwsa ton klasiko statiko ilektrismo na me xthipaei.

Fovame gia tin zwi tou diskou alla kai tou koutiou. Ti ginete? Den kanei kali epafi i USB me to case?(exw akousei oti ta pinakia pou petane apo to metaliko kalima twn thirwn kai akoumbane tis usb litourgoun os giosi gia tis usb)

Ti mborw na kanw na min simvenei auto?

Δημοσ.

Lipon meta apo Tests pou ekana kathos to pc pou me tinaze xronologite apo to 01 kai to kouti tou einai "made by accident".

Meta apo Test me to PC mou (sxetika kainourio kai prosegmeno).Exei ta pinnakia pou proanefera kai ta ligisa etc oste na min akoumbane tin usb. Paratirithike to idio fenomeno tou statikou pou prin den ipirxe.

Sto metaliko kalima twn thirwn pou erxete mazi me to kouti gia na kalipsei to keno. Sinithos kai sta kala koutia iparxoun 2 pinakia pou akoumbane to eksoteriko metaliko meros tis USB.

Telika litourgoun san giwsi.An apomakrinthoun paratirite statikos ilektrismos stin USB siskeui. Enas HDD einai ssxetika anektikos kai den exei provlima.OMOS opos mou eipe enas texnikos, i ellipsei autwn ton Pinakiwn einai o No1 logos pou ta USB sticks kegontai. An den iparxoun auta den iparxei provlima soni kai kala, arxei to kalima na denei kana me tis USB.

Auta eixa na pw kai episeis apo edw kai pera vazw enan sindetira kai den exw p[rovlima me to pc pou einai gia petama.

Δημοσ.

Kατσε για να μαθαινουμε και κατι.

Αναφερεσαι στα 4 πινακια που εχει το καλωδιο usb τα οποια ακουμπανε πανω σε πλαστικο?

Δημοσ.

Oxi, sta "pinakia" pou exei to metaliko-tsigino kalima pou einai giro apo tis thires, sto piso meros tou koutiou.Mborei na min exoun akrivos pinakia alla na poektinete to metalo na to akoumbaei.Isws kai na ftanei ama akoumbaei sto metaliko meros twn usb apo mesa (pou fenete ena asimi "koutaki" panw stin mobo.)

motherAthlonFull.jpg

(ekei pou leei USB)

Δημοσ.

Βασικα με συγχωρείς που επεμβαίνω αλλά γενικά με τα usb πρόσεχε διότι ένας άλλος εδω μέσα (στο φόρουμ) έκαψε 2 controller usb και φυσικά αχρήστεψε 2 μητρικές από παρόμοια προβλήματα...

Δημοσ.

Apo katasteuis oi thires tis usb exoun poeksoxes gia na akoumbane sto metaliko kapaki twn thirwn kai me ti sira tou auto sto case gia na giwnei.Merika kapakia exoun epiplewn kati metalikes proeksoxes gia na akoumbane stis thires USB(eksoterika).

An kati exei simvei se auta sisoreuete statikos apo oti mou eipan kai katalava kai monos mou.

Kai an emena me tinaze o statikos (den iparxei diaroi apo tin trofodosia tou eksoterikoy) fantastite ti mborei na kanei sto hardware ite diskos einai ite usb

Δημοσ.

Nai thelei para poli prosoxi kai ego pou douleuo se net cafe, eixame kapsei 6-7 mobo vazontas stickakia se mprostines usb eksoudous tou koutiou. Telika tis aposindesame apo ti mobo kai isixasame.. Apisteuto e? Mallon einai thema kakis kataskeuis tou koutiou.

Δημοσ.
Nai thelei para poli prosoxi kai ego pou douleuo se net cafe, eixame kapsei 6-7 mobo vazontas stickakia se mprostines usb eksoudous tou koutiou. Telika tis aposindesame apo ti mobo kai isixasame.. Apisteuto e? Mallon einai thema kakis kataskeuis tou koutiou.

Kai sto net pou douleuw ego eixan kapote ta USB Mouse mbrosta se kataskeui koutiou pou den itan kali kai klegane kai edo mobo.Giauto o texnikos pou douleuei edw kai rotisa iksere apo odinires embiries ti ginete.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...