tsolakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Λοιπον παιδες θα ηθελα τη βοηθεια σας,μου χαρισανε ενα κουτι της therlmatake ενα μεγαλουτσικο,αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω τα κλιπσακια για να στερεωσω τα dvd,ρωτησα σε μερικα μαγαζια αλλα δεν μπορεσα να βρω πουθενα,μηπως εχει κανεις καμια ιδεα!!!!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Κανε ενα τηλεφωνο στην checkmate.Νομιζω αυτη ειναι η αντιπροσωπεια της thermaltake.Λογικα πρεπει να εχουν spare parts εκει περα.Σε μαγαζι δεν νομιζω να βρεις..
Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Na kanoume erano! basika xwris plaka nomizw oti mou periseuei ena zeugari. gia dvd. gia disko den exw kanena distuxws. Ama telika den breis apo thn checkmate, sou stelnw egw. den exw problhma. Τhermaltake Xaser III exw. logika idia 8a einai ta klipakia
tsolakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 αντε ρε παιδια μπας και το σωσουμε το κουτακι γιατι εναι κριμα να παει χαμενο το εργαλειο http://briefcase.pathfinder.gr/download/535959 το τηλ. της ckekmate που μπορω να το βρω!!
Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Το ίδιο ακριβώς έχουμε, ένα γομάρι ασήκωτο είναι! Αλλά πολύ ποιοτικό και καλό. Εκτός απο pc χρησιμεύει και για καρέγκλα, τραπέζι. σηκώνει άνετα.
tsolakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δυστηχως δεν μπορεσα να βρω τιποτα,οπου και να ρωτησα μου ειπαν ολοι οτι δεν υπαρχουν,οποτε με βλεπω να το πεταω!!
madsc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Tsolakos αν θες δώσμου ακριβές μοντέλο του case, για να δούμε αν μπορούν να βρεθούν τα ίδια ή αντίστοιχα με τα λαμάκια που ψάχνεις. Ήδη έχω αρκετά τέτοια spare από πάμπολλες μάρκες cases. Αρκεί να μην το βιάζεσαι βέβαια γιατί ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος ήδη. /sc
tsolakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ειναι το XASER III,αυτο με την πορτα μπροστα οποιοσ μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος :-D
Melissa_virus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 tsolakos afou den brikes akrh, pes mou pou kai sou stelnw klipakia gia ena cd-rom. den mou einai problhma. dustuxws opws eipa kai parapanw, den exw alla twra gia alla 8a perimeneis mhpws brei tipota o madsc
kage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 den nomizw na einai toso duskolo na tou broun oloklhrh etairia...estw k paraggelia...αν το πεταξεις πες μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.