Προς το περιεχόμενο

ATI & nVIDIA

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pusher:

duskolo na apadi8ei giati ka8e toso i ka8e eteria vgazei tin dikia tis karta grafikon kai mia einai kaluteri apo tin alli, kai mia einai xeiroteri apo tin alli. :P

An eperna tora vevea karta 8a eperna nVidia logo kaluterou support se alla leitourgika sistimata ektws twn windows! :P Den 8a miliso tora gia to pia karta eiani pio kali autin tin periodo.. auto einai allou papa euaggelio! :P

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ζέι κανείς ή να μη ζεί;

Σοβαρά τώρα:

Πήγαινε σε ένα μαγαζί με pc games και κοίτα ποιά σου αρέσουν περισσότερο.

Άν τα περισσότερα υποστηρίζουν ati, θα πάρεις ati.

Άν πάλι υποστηρίζουν nvidia, θα βάλεις nvidia.

Αλλά κοίτα πρώτα ποιά απο τις δύο είναι συμβατότερη με το σύστημά σου.

Εγώ πάντως, θα έβαζα ati.

Δημοσ.

Σχετικό κι αυτό... γνωρίζω τουλάχιστον 2-3 nVidia "optimised" παιχνίδια που τρέχουν καλύτερα σε ATi :roll:

Δεν μπορούν να συγκριθούν σε εταιρικό επίπεδο... όπως δεν μπορείς με μία ερώτηση τύπου "Fiat ή Toyota;" να αποφασίσεις τι αυτοκίνητο θα αγοράσεις, έτσι και με την προαναφερθείσα ερώτηση δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
Να ζέι κανείς ή να μη ζεί;

Σοβαρά τώρα:

Πήγαινε σε ένα μαγαζί με pc games και κοίτα ποιά σου αρέσουν περισσότερο.

Άν τα περισσότερα υποστηρίζουν ati' date=' θα πάρεις ati.

Άν πάλι υποστηρίζουν nvidia, θα βάλεις nvidia.

Αλλά κοίτα πρώτα ποιά απο τις δύο είναι συμβατότερη με το σύστημά σου.

Εγώ πάντως, θα έβαζα ati.[/quote']

Υπάρχει μεγάλη διαφορά αν παίζω ένα παιχνίδι που υποστηρίζει ATI με κάρτα nVIDIA ή το αντίστροφο, ένα παιχνίδι που υποστηρίζει nVIDIA με κάρτα ATI;

Και τι πρέπει να ελέγξω για να καταλήξω ποια κάρτα είναι συμβατή με το PC μου;

Δημοσ.

Και οι δύο εταιρίες (και όχι ΚΑΡΤΕΣ, επιτέλους), βγάζουν κάρτες που είναι αμφότερες συμβατές με όλα τα παιχνίδια (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων που ονομάζονται bugs, και σαφώς δεν αναγράφονται πάνω στο κουτί). Όλες οι κάρτες θα παίξουν όλα τα παιχνίδια, άλλες χειρότερα και άλλες καλύτερα! Το ότι η μία εταιρία έχει πληρώσει για να μπαίνει το σήμα της στην εισαγωγή κάποιων παιχνιδιών, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα!

Έλεος...

Δημοσ.
Και οι δύο εταιρίες (και όχι ΚΑΡΤΕΣ' date=' επιτέλους[/b']), βγάζουν κάρτες που είναι αμφότερες συμβατές με όλα τα παιχνίδια (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων που ονομάζονται bugs, και σαφώς δεν αναγράφονται πάνω στο κουτί). Όλες οι κάρτες θα παίξουν όλα τα παιχνίδια, άλλες χειρότερα και άλλες καλύτερα! Το ότι η μία εταιρία έχει πληρώσει για να μπαίνει το σήμα της στην εισαγωγή κάποιων παιχνιδιών, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα!

Έλεος...

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στις κάρτες γραφικών που παράγουν αυτές οι εταιρίες.

Δημοσ.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στις κάρτες γραφικών που παράγουν αυτές οι εταιρίες.

Γιατί η απάντηση που σου έδωσε που αναφέρεται συγκεκριμένα;

Δημοσ.
Και οι δύο εταιρίες (και όχι ΚΑΡΤΕΣ, επιτέλους[/b']), βγάζουν κάρτες που είναι αμφότερες ...

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Ναι. Είναι κατανοητό ότι δεν κατάλαβες ότι οι κάθε εταιρεία βγάζει ένα σωρό κάρτες, που είναι κατά κανόνα συμβατά με όλα τα παιχνίδια. Η συμβατότητα αλλά και η ταχύτητα δεν έχει καθόλου να κάνει με τις εμπορικές συμφωνίες διαφήμισης που έχουν κάνει οι κατασκευαστές των παιχνιδιών με τις εταιρίες αυτές.

Δημοσ.
Ναι. Είναι κατανοητό ότι δεν κατάλαβες ότι οι κάθε εταιρεία βγάζει ένα σωρό κάρτες, που είναι κατά κανόνα συμβατά με όλα τα παιχνίδια. Η συμβατότητα αλλά και η ταχύτητα δεν έχει καθόλου να κάνει με τις εμπορικές συμφωνίες διαφήμισης που έχουν κάνει οι κατασκευαστές των παιχνιδιών με τις εταιρίες αυτές.

Δεν έγινα κατανοητός. Η απάντησή μου ήταν για τη φράση του Marcos_Aurilius: "Και οι δύο εταιρίες (και οχι ΚΑΡΤΕΣ, επιτέλους)".

Δημοσ.
Ailuros: Re pali kotsanes les? Se vare8ikame. An den sou aresei i erotisi tou paidiou apla min apantas. Gia pio logo egrapses auta pou egrapses afou den apadas stin erotisi? Gia na krakseis? Gia na to pekseis eksupnos? Ksekola to mualo sou pia kai ase opoion 8elei na apadiseisto erotima. To asteio einai oti se pernoun sta sovara merikoi re gmt. :\

pusher:

duskolo na apadi8ei giati ka8e toso i ka8e eteria vgazei tin dikia tis karta grafikon kai mia einai kaluteri apo tin alli' date=' kai mia einai xeiroteri apo tin alli. :P

An eperna tora vevea karta 8a eperna nVidia logo kaluterou support se alla leitourgika sistimata ektws twn windows! :P Den 8a miliso tora gia to pia karta eiani pio kali autin tin periodo.. auto einai allou papa euaggelio! :P[/quote']

Το αστείο είναι ότι εσύ πέρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά με όλα αυτά που έχεις πετάξει κατά καιρούς.

Και για το τι προτείνεις αυτόν τον καιρό, και όλον τον καιρό, χωρίς διάκριση, το ξέρουμε..

Δημοσ.
Δεν έγινα κατανοητός. Η απάντησή μου ήταν για τη φράση του Marcos_Aurilius: "Και οι δύο εταιρίες (και οχι ΚΑΡΤΕΣ, επιτέλους[/b'])".

Ναι, αυτό λέμε. Και ο άλλος χρήστης σου λέει ότι ΟΛΕΣ οι κάρτες είναι συμβατές. Και ότι κάποιες συγκεκριμένα.

Δημοσ.
Ailuros: Re pali kotsanes les? Se vare8ikame.

Καλή σου μέρα και σένα.

An den sou aresei i erotisi tou paidiou apla min apantas.

....δικαίωμά μουνα γυρνώ στο σπίτι τα χαράματα.... μίλησε κανείς;

Gia pio logo egrapses auta pou egrapses afou den apadas stin erotisi?

Αυτοί που έπρεπε τον έπιασαν τον χαριεντισμό. ΄Οποιος κάτα τα άλλα έχει την μύγα παρακαλώ να την κρατήσει.

Gia na krakseis? Gia na to pekseis eksupnos?

Kάποιο πρόβλημα έχεις ιδιαίτερα μαζί μου. Ειδοποίησέ με πότε θα χρειαστεί να εκνευριστώ υποτίθεται ;)

Ksekola to mualo sou pia kai ase opoion 8elei na apadiseisto erotima. To asteio einai oti se pernoun sta sovara merikoi re gmt. :\

....δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει.......παιδιά μίλησε κανείς;

Δημοσ.

@Ailuros:

Όχι. Όχι ακόμα. Τώρα όμως θα μιλήσω εγώ. Είναι κρίμα να χρησιμοποιείται το forum για διαφορετικούς σκοπούς από αυτούς της δημιουργίας του. Όποιος θέλει και μπορεί ας το καταλάβει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...