pusher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ATI ή nVIDIA; Έχει νόημα αυτή η ερώτηση; Και κυρίως μπορεί να απαντηθεί;
DarkKnight Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ΟΧΙ...sorry για την μονολεκτική απάντηση αλλά όσες φορές συζητήθηκε αυτό το θέμα κατέληξε να βρίζει ο ένας τον άλλον...
dterzakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δεν έθεσες σωστά το ερώτημα.... να το σωστό: ATI ή NVidia? Intel ή AMD?
MY80- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Νόημα έχει μόνο για μια συγεκριμένη χρονική περίοδο/price range και πάλι είναι αρκετά δύσκολο να ερευνηθεί αντικειμενικά. Ρίξε μια ματιά εδώ.
Ailuros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ATI ή nVIDIA; Καφέ ή πορτοκαλάδα; ΄Αλλο ένα δίλλημα που τίθεται κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο. Έχει νόημα αυτή η ερώτηση; Σαιξπηρικό φιλοσοφικό ερώτημα είναι; Και κυρίως μπορεί να απαντηθεί; Με μια νεκρή κάρτα γραφικών στο χέρι, μια πέρτα και το ανάλογο ύφος ίσως προστεθεί η ανάλογη θεατρικότητα στο ερώτημα. 9 στις 10 τέτοιες ενότητες καταλήγουν σε ανούσιες διαφωνίες και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν αυτός είναι ο στόχος αυτής εδώ. Αν όμως το υποτιθέμενο δίλημμα ήταν Moulinex ή Rowenta και κατέληγε σε ανάλογες διαφωνίες δεν θα ήταν κάτα το λιγότερο γελοιότερο. Τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να βάλω την μάνα μου να τσακωθεί με την γειτόνισσα για τα μίξερ τους. Μια σακκούλα ποπκορν μου λείπει μόνο
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Με μια νεκρή κάρτα γραφικών στο χέρι' date=' μια πέρτα και το ανάλογο ύφος ίσως προστεθεί η ανάλογη θεατρικότητα στο ερώτημα. [/quote'] Εγραψες!
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 BMW ή Mercedes?Ferrari ή Porche? Περι ορεξεως...
chiossif Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Σε αυτό το δίλημα, κατ' εμέ, το απόλυτο κριτήριο είναι η υποστήριξη στο LINUX.
ThanasisAR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 BMW ή Mercedes? MASERATI Ferrari ή Porche? FERRARI... φυσικά.... Όσον αφορά τις κάρτες ..όπως το δει κανείς. Εγώ ψηφίζω ΑΤΙ.
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 FERRARI[/b']... φυσικά.... Eτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Ailuros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Κάποιοι δεν το πιάνουν το νόημα... Two truths are told,As happy prologues to the swelling act Of the imperial theme. Is this a dagger which I see before me,The handle toward my hand? Come, let me clutch thee. I have thee not, and yet I see thee still. Art thou not, fatal vision, sensible To feeling as to sight? or art thou but A dagger of the mind, a false creation, Proceeding from the heat-oppressed brain? Wherefore could I not pronounce 'Amen'?I had most need of blessing, and "Amen" Stuck in my throat. Macbeth by William Shakespeare.
TrObAs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Paidia an kai exo nvidia ua eperna ati to themo omos 3erete pio einai!! Tous vare8ika mallon 8a paro to PS3 otan vgei kai kikloforisoun kai ta peiratika tou na isixaso. Aman pia mas exoun trelanei ka8e 5 mines 8es alli karta grafikon kai oi apaitiseis pote stasimes. Gi auto konsoles meta apo 10 xronia 8a 3anaparo konsola!
PETROS13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 αν+στο pc του αδερφού μου είχα βάλει nvidia,στον δικό μου(καινούριο) είχα βάλει ati. βέβαια με νευριάζουν γιατί μπορεί να έχουν αυμβατότητες με κάποιο παιχνίδι...
panagiotis1976 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 opws kai canon i nikon stis dslr fwtografikes..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.