N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ελα μωρε, εχουμε ακουσει/δει/γραψει και χειροτερα!
Nitrous18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 λοιπον παιδια καλα παιξαμε αλλα αμα δεν σκαγατε μετα τα πρωτα 10 λεπτα θα ειχε ποιο πολυ ενταση το παιχνιδι και θα παιζαμε ποιο καλα, εμεις παιξαμε πολυ χαλαρα ,αλλα την αλλη φορα θα το οργανωσουμε καλυτερα,επρεπε να μοιρασουμε τις ομαδες γιατι εμενα δεν μου φανηκαν ισαξιες τεσπα {παντος οι μαγικες ενεργειες μου ηταν συγκλονιστικες για μια ακομη φορα (χαχαχα)} το σκορ μετα τα 10 πρωτα γκολ σε συνολο δεν τα μετρησα γιατι βαριομουν, με λιγη προπονηση θαναση την επομενη φορα ισως μας κερδισετε επρεπε να τραβαγαμε και φωτο απο την αναμετρηση
EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ναι ρε, δεν είχαμε καθόλου αντοχή. Σκέψου οτι τουλάχιστον οι 3ς απο μας, παίζουν 1 φορα τον χρόνο μπάλα, τα 10 τελευταία χρόνια (!) Κ 1η φορά παίζαμε μαζί η 5αδα μας ^^ Το 90% των γκολ βγαίνατε 2κ 3 με 1ν η κανέναν αμυντικό αφου ήμασταν με την γλώσσα έξω στο κέντρο του γηπέδου οι υπόλοιποι Βάση αυτών, τα πρώτα 45 λεπτάκια 1 χαρά παίχτηκε κι ας σερνόμασταν ^^ Αν ήταν μπάσκετ, άλλαζε το πράγμα, εκεί θα παίζαμε καλά, δεν έχει τόσο τρέξιμο ^^ Που να κάνεις προπόνηση μπάλα, πρέπει να έχεις γηπεδάκι κοντά. Μπάσκετ πχ βρίσκεις παντού, έχω κ δίπλα στο σπίτι μου. Έπρεπε να βγάλουμε φώτο, ναι... ^^ Την επόμενη πρέπει να οργανωθεί καλύτερα ^^ GOOD GAME
G_Zisis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Να φανταστώ ότι μένετε Αθήνα.Κρίμα. Τώρα το καλοκαίρι μπορεί να έρθω Αθήνα,αν κανονίσετε τίποτα θα έρθω.Ελπίζω να με παίξετε κι ας είμαι 16. :roll: :oops:
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Και εγώ αν έμενα Αθήνα θα ερχόμουνα σίγουρα... :) Πάντως μπράβο για την πρωτοβουλία σας....Αλήθεια,καμμιά κουτουλιά έπεσε??? :mrgreen: Α!!Την επομένη φορά να πάρετε και τη virgo για μασκώτ.... :mrgreen:
EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Αφού είπα, είχαμε τρελό FAIR PLAY , 1 φάουλ μόνο πρέπει να έγινε
harkouts Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Το επόμενο πρέπει να κανονιστεί καθημερινή για να μπορούμε και εμείς
EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Άμα είμαστε Αθήνα ακόμα, ίσως προτείνω αυτή την Παρασκευή ^^
akis401 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Όλα καλά , αλλά είστε απαράδεκτοι και με το συμπάθιο δλδ......Επιτρέπεται μπάλα και να μην γ;iνει αναφορά για μάσκες οξυγόνου? Ξέρετε πόσοι παραπάνω θα ερχόταν αν υπήρχαν και αυτές? Mακάρι να μπορούσα να έρθω, έστω κανα μισάωρο, και πολύ λέω, θα το έβγαζα(και χωρίς μάσκα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.