EKTELESTES Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Τα Καλά 1. Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ, κανένα φάουλ (!) και πολύ όρεξη για χαβαλέ, τακουνάκια, κολπάκια κλπ, παρά τις μπάκες, τα 5 κιλά ιδρώτα στην φανέλα και το γεγονός οτι μετά τα 45 λεπτά άρχισε η 1 ομάδα να σέρνεται τρελά 2. Fair Play και απο τις 2 ομάδες και πολύ γέλιο για το διάστημα 01:15 που διήρκησε ο αγώνας 3. Ορισμένα πολύ ωραία γκολ κ φάσεις με τριγωνάκια-τακουνάκια-αντεπιθέσεις-τρίπλες-σουτ ( μόνο το ψαλιδάκι μας έλειψε ) και τα αμέτρητα δοκάρια ^^ Τα Κακά 1. Απο φυσική κατάσταση με εξαίρεση 1-2 παίχτες της αντίπαλης ομάδας, έπασχαν τρελά οι ομάδες με αποτέλεσμα μετά το 45λεπτο απο το περπάτημα να αρχίσουμε το μπουσούλημα κ σκούπισμα του χόρτου ( δε μιλάμε για τρέξιμο, αυτά θα έρθουν μετά τα 10 πρώτα παιχνίδια ) Τα Άσχημα 1. Η συμμετοχή ΜΟΛΙΣ 3 ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ: EKTELESTES - NITROUS - NETHAWK και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ 100ΑΔΕΣ ΙΝΣΟΜΝΙΑΚΣ :-| Τελειώνοντας, θα θελα να ευχαριστήσω τα παραπάνω χρήστες και τις παρέες τους αυτοί που κατάφεραν τελικά να συμπληρώσουν 10 άτομα και να ολοκληρώσουν ένα ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ ΧΑΒΑΛΕΕΕ ^^
-NetHawk- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Προφανως δεν υπηρχε καταλληλη προετοιμασια για αυτη τη φορα...(εκει θελω να αποδωσω προς το παρον την ελλειψη ενδιαφεροντος....!)..Ας ελπισουμε στην επομενη συναντηση μας στα γηπεδα να ερθουν πολλοι περισσοτεροι...
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 πππππφφφφφφφφφφ...αγορια σου λενε μετα...τρεξτε βρε αντρες τουφορουμ να μας κανετε περηφανες εδω μεσα..
EKTELESTES Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 κ εσύ γιατί δεν ήσουνα εξέδρα να μας υποστηρίξεις να τρέξουμε λίγο παραπάνω?? πππφφφφφφφφφ....γυναίκες σου λένε μετά... όλο λόγια.... ( περήφανες ) Υ.Γ κ δεν είναι ανάγκη να κάνεις quote μισή σελίδα ποστ για να πεις 1 πρόταση
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ωωωπππππππππ..τωρα το ειδα αυτο το ξεμπαρκο "Ι"...Ωρες ωρες μου φευγουν κατι τρελα [πχ μιλαΟ η παγωτΩ] και τα βλεπω μετα και τραβαω τα μαλλια μου...τεσπα..εσεις γιατι δεν με προσκαλεσατε αντρες του φορουμ?
greekboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ποιος απο τους insomniacs εβαλε τα πιο πολλα γκολ???
-NetHawk- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μαλλον ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ...Οσο για τις "προσκλησεις" ειναι ανοιχτες για ολους...Αντε μπας και μαζευτουμε πιο πολλοι την επομενη φορα!
EKTELESTES Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δε νομίζω οτι χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσκληση οι γυναίκες του Φόρουμ. Όποιος θέλει έρχεται, τόσες μέρες ήταν το ποστ Μs Virgo. ^^ Το σκορ το χάσαμε μετά το 7-4 που χάναμε στο 45ο λεπτό. Ως εκεί παιζόταν καλή μπάλα, μετά τα ψιλοέφτυσε η ομάδα μας.. ^^ Θα πάρουμε εκδίκηση όμως κι ας ήταν Φιλικό, γκρρρρρρ τελικό σκορ, έσβησε ο Φωτεινός Πίνακας, δε ξέρω ρώτα τον Νίτρους να σου πει αν θυμάται/ξέρει χάσαμε με αρκετά, αλλα η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα τους ματς, αφού μετά το 45 παίζαμε κλωτσοσκούφι ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ ^^ ------------------------------------------- ΒΕΒΑΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ !!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ cheerleader ^^
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Eγω προσωπικα στοπα,κανονιστε το μεσοβδομαδα και ειμαι μεσα
Snolly Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Εγώ πάλι επειδή με φάγανε και 2-3 φιλαράκια να έρθουνε και δεν γινόταν πήγα κατά τις 7 στο ίδιο μέρος και παίξαμε και τελικά δεν είμαι τόσο κακός όσο νόμιζα. Είμαι περισσότερο.
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Και για μένα τα είπαμε! Τα λέμε το Σεπτέμβρη! P.S. Άμα πάμε Ρέντη ας ετοιμαστεί κάποις βόρειος συμπαίχτης να με κατεβάσει με αμάξι! Εκεί κάτω δεν κατεβαίνω εγώ με ΜΜΜ!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 μακαρι να μπορουσα να ερθω ... απο Σεπτεμβριο παντως με το καλο...
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Και για μένα τα είπαμε! Τα λέμε το Σεπτέμβρη! P.S. Άμα πάμε Ρέντη ας ετοιμαστεί κάποις βόρειος συμπαίχτης να με κατεβάσει με αμάξι! Εκεί κάτω δεν κατεβαίνω εγώ με ΜΜΕ!! Μεσο Μαζικης Επικοινωνιας ή μηπως Μεσο Μαζικης Μεταφορας?
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Πωπωπωπω τι είπα ο άνθρωπος.... Ντροπή :$ Και εσύ άθλιε έπρεπε να το postareis? Ta PM τι τα έχουμε????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.