pusher Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μπορώ να έχω ταυτόχρονα εγκατεστημένα αυτά τα δύο προγράμματα αντιγραφής ή υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στον υπολογιστή;
HamerZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Προσωπικά εδώ και κάμποσα χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα.
HER_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Όχι δεν νομίζω. Ούτε και εγώ έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Oberon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μπορώ να έχω ταυτόχρονα εγκατεστημένα αυτά τα δύο προγράμματα αντιγραφής ή υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στον υπολογιστή; δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου ποιός ο λόγος..
G_Zisis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ακόμα και αν τα τρέχεις και τα δύο μαζί.
NOPSTRIM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Oxi apla provlima den 8a exeis alla 8a ise kai arxontas!!!
pusher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Έκανα αυτήν την ερώτηση γιατί όταν απεγκατέστησα το Nero 6 για να βάλω το 7 οι DVD drivers χάθηκαν από Τον Υπολογιστή μου και έτσι σκέφτηκα ότι οδηγούνται από αυτό (το Nero εννοώ). Άρα λέω την ίδια δουλειά θα κάνει και το Alcohol 120%. Έτσι μου μπήκε η ιδέα ότι μπορεί να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ των δύο προγραμμάτων. Έπρεπε να εξαφανιστούν οι DVD drivers από Τον Υπολογιστή μου μετά την απεγκατάσταση του Nero;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.