Προς το περιεχόμενο

Gnome ή KDE ή Xserver=dead!!! Τι κάνουμε?

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δουλεύω σε Gnome στο Ubuntu 5.10 .

1)Καμιά φορά εδώ-εκεί αρχίζουν τα προβλήματα στο Gnome. Για παράδειγμα, δεν ανοίγει ο Nautilus, για να ψάξω στα αρχεία μου κάτι που θέλω. Άλλη φορά σβήνουν τα εικονίδια της οθόνης και δεν ξαναεμφανίζονται.

Τι κάνουμε?

Απάντηση:

Σε κονσόλα "kilall nautilus" . Εγώ αυτό κάνω και επανεκκινείται ο nautilus. Οχτώ στις 10 φορές επανέρχονται τα πράγματα και είμαι οκ. Αν όχι, τότε χρειάζεται επανεκκίνηση και το κακό είναι ότι πρέπει να βγάλω το ρεύμα, γιατί δεν κάνει επανεκκίνηση με τίποτα.

2)Αντίστοιχο πρόβλημα στο KDE με περίεργη συμπεριφορά, αλλά δεν σβήνουν ποτέ τα εικονίδια.

Τι κάνουμε?

Απάντηση:

Πατάω Ctrl+Alt+Backspace(αφού πρώτα σώσω την δουλειά μου), γιατί δεν ξέρω πώς αλλιώς να το επαναφέρω(δεν ξέρω κάτι αντίστοιχο του "kilall nautilus" δηλαδή), με αποτέλεσμα 9 στις 10 φορές να δουλεύει, αλλά συνήθως (μετά από κάποιες ώρες) έχω πάλι πρόβλημα.

Τα ερωτήματά μου:

Α)Μήπως φταίει ο Xserver και όχι το Gnome και το KDE?

Β)Πώς λύνετε εσείς τέτοια προβλήματα όταν σας εμφανίζονται, έτσι ώστε να μην ξαναδημιουργηθούν μετά από κάποιες ώρες πάλι και σας εκνευρίσουν και τελικά για να τα διορθώσετε χρειαστεί επανεκκίνηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...