dterzakis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001502 Εγώ κτύπησα ένα. Πρόκειτε για το γνωστό ADSL box Plus κοστίζει 190 ευρώ και δίνει ένα Playstation 2 slim δώρο... edit: και η άλλη προσφορά Σάββατο απόγευμα δεν είχε βγει;;;
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 καλη φαση...Παντως ειναι φανερο οτι απευθυνεται στο αντρικο κοινο αυτο το δωρο...
oblivious Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά, τη σκέφτομαι και εγώ αυτήν την προσφορά. Είχα ακούσει όμως για το ρούτερ που δίνει ότι είχε κάποια προβλήματα. Τι γίνεται τώρα. Έχουν ξεπεραστεί;
asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Kανεις firmware update που το δινει η Forthnet και δουλευει αψογα μετα, στο λεω απο προσωπικη χρηση ... virgo δε νομιζω οτι το playstation2 απευθυνεται μονο σε αντρικο κοινο, πολλες εκπροσωποι του ωραιου φυλου κολλανε με αυτο, ειναι θεμα προτιμησεων ;-)
kallair Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 tha protimousa na edine to nintendo ds pali. ps2 exo. k opou na'nai mou teleionei i sindesi tou spitiou. elpizo apo teli augoustou- septembri pou tha kano kainourgia, na exoun bgalei kamia aksiologi prosfora.
Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Πήρα το ίδιο πακέτο και εγώ. Και σαν εκπρόσωπος του ωραίου φίλου όπως είπε ο asmilon θα προτειμούσα το προιγούμενο δώρο , το flasaki mp3 player. Alla den to prolaba. Σκέφτηκα να πουλήσω το ps2. Αλλά το άνοιξα οπότε λέω να το κρατήσω... To kako einai oti den exoyn balei kanena game mesa. Οπότε το μόνο που του λύπει είναι ένα τσιπακι
blackwar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Τα δώρα που δίνουν τα διαφορά καταστήματα σε συνεργασία με τους ISP είναι για να προσελκύσουν νέους πελάτες ή μη χρηστες της DSL.. Διαφορετικά αν έχεις ήδη DSL είναι λίγο άκυρο…. Αν κάποιου του τελειώνει η συνδρομή του και θέλει να μείνει χωρίς DSL 10 (εκτός αν έχει γραμμή ΟΤΕ ή ΟΤΕνετ και το γυρίσει στις προσφορές με δώρα του conn-x) μέρες και βαλε ++++ πόσες άλλες ειδικά αν δεν υπάρχει και πόρτα…τότε πάσο... Το ωραίο θα ήταν να δίνανε και κανα δωράκι σε αυτούς που έχουν μόνο συνδρομή και όχι και τη γραμμή + την συνδρομή στον ISP… Θα μου πείτε τώρα τι ψάχνω και τι λέω αφού έτσι ειναι το μάρκετινγκ και οι νομοι της αγοράς…..
kallair Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 @melissa+virus: den exases k tipota pou den pires to flashaki. den einai tipota tromero to sigkekrimeno. an mou elegan pstwo i flashaki, tha protimousa to pstwo pou tha mporousa na to pouliso pio aneta. emena mou teleionei i sindesi stis 27 iouliou k stis 1 augoustou feugo 20 meres diakopes :-P. mia xara ekatse i energopoiisi. me vlepo mesa augoustou na agorazo kapoio paketo (logika to adsl in a box plus mias k xreiazomai to router) k me to pou girizo apo tis diakopes tha exo pali net.
dterzakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Εγώ έχω adsl forthnet και μου τελειώνει στα μέσα του μήνα... πήρα αυτό το πακέτο με την ελπίδα να μην μου διακόψουν την σύνδεση αλλά να μου την συνεχίσουν. Το να μου την διακόψουν και να παμέ από την αρχή μου φαίνετε λίγο άκυρο?! Θα πάρω τηλ την forthnet από δευτέρα να δω τι θα γίνει. Όσο για το PS 2 δεν είναι ότι τρελένομαι ( κονσόλα προς απόσυρση είναι!!! ) αλλά μπορεί να το σκοτώσω κανα 80, και το router μπορεί και αυτό να φύγει κανα 40αρι. Τελικά μένουν 70 ευρώ ... 12/μήνα 384 ή 14/μήνα 512! edit: Είμαι φοιτητής αλλά δεν με τραβάει το δίοδος γιατί δεν έχει forthnet.. Έχω μείνει ευχαριστημένος από την τελευταία (384) και δεν θέλω να την αλλάξω. Θα βάλω την 512 για 5 μήνες και μετά αφού(?!?!) θα έχουν πέσει οι τιμές θα δω για 1024
kallair Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 tous eixa rotisei ego otan eixe bgei i prosfora tis 1 iouniou mesw email. me piran tilefono sto kinito k mou eipan oti i prosfora adsl in a box apeuthinetai se xristes pou den exoun tora internet. tous rotisa an mporousan na kanoun mia dieukolinsi k anti na me aposindesoun k na psaxnoume porta apo tin arxi, aplws na to ekanan san mia apli anavathmisi k na glitoname olo auton ton xrono, i apantisi tou itan oti auto den ginetai k oti tha prepei na perimeno san olous tous allous tis 12-20 meres pou diarkei i energopoiisi. ara on poulo... pantws den exeis kati na xaseis. pare tous ena tilefono.
dterzakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Αν είναι έτσι άστα να πάνε.... με βλέπω να πουλάω και το adsl in a box plus με την συσκεβασία του απλού και το crypto F200 που μου έχει μείνει από παλιά!!!
DIMERR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 tous eixa rotisei ego otan eixe bgei i prosfora tis 1 iouniou mesw email. me piran tilefono sto kinito k mou eipan oti i prosfora adsl in a box apeuthinetai se xristes pou den exoun tora internet. tous rotisa an mporousan na kanoun mia dieukolinsi k anti na me aposindesoun k na psaxnoume porta apo tin arxi, aplws na to ekanan san mia apli anavathmisi k na glitoname olo auton ton xrono, i apantisi tou itan oti auto den ginetai k oti tha prepei na perimeno san olous tous allous tis 12-20 meres pou diarkei i energopoiisi. ara on poulo... pantws den exeis kati na xaseis. pare tous ena tilefono. Auto den isxiei.Egw eixa adsl in a box 384 kai prin ligo kairo teleiwne kai pira pali adsl in a box sta 512.Panw stin aitisi egrapsa na anabathmistei i grammi mou apo 384 se 512 me to idio username ktl kai ola ok!
greekparot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Το παραγγειλα κ' εγω το πακετο με το ps2. Αυριο θα παρω το eshop να τους ρωτησω εαν υπαρχει διαθεσιμο το δωρο διαφορετικα θα την ακυρωσω την παραγγελια. Απλα με βολευει, διοτι θα πουλησω ps2+router και θα επιλεξω την 512/128 για 5 μηνες οποτε μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχω την Forthnet και μετα θα αγορασω εκεινη την περιοδο ενα αλλο πακετο με καποια καλη προσφορα που θα υπαρχει τοτε σιγουρα
virgo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Kανεις firmware update που το δινει η Forthnet και δουλευει αψογα μετα, στο λεω απο προσωπικη χρηση ... virgo[/url'] δε νομιζω οτι το playstation2 απευθυνεται μονο σε αντρικο κοινο, πολλες εκπροσωποι του ωραιου φυλου κολλανε με αυτο, ειναι θεμα προτιμησεων ;-) οκ επαναδιατυπωνω...απευθυνεται ΚΥΡΙΩΣ σε αντρικο κοινο...παρε παραδειγμα τις περισσοτερες κοπελες που ξερω μαζι μ εμενα...αν πχ δω παρει καποιο πολυ δικο μυο ατομο playstation,psp, xbox κλπ κλπ θα το δω,θα παιξω 20 λεπτα και μετα δεν θα το ξαναακουμπησω για την υπολοιπη ζωη μου...
kallair Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Auto den isxiei.Egw eixa adsl in a box 384 kai prin ligo kairo teleiwne kai pira pali adsl in a box sta 512.Panw stin aitisi egrapsa na anabathmistei i grammi mou apo 384 se 512 me to idio username ktl kai ola ok! ego sas eipa ti mou eipe i forthnet episima se email me erotisi pou tous esteila. ksero k allous pou aplos tous ananeosan. alla se kathe endexomeno, na kratate mia pisini mias k pote den kserete an telika sas ananeosoun i pali apo tin arxi. gia auto telika den pira tin sindesi gia to spiti k pira mono gia to magazi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.