Undead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Παιδιά πιστεύω γνωρίζετε για το Mu Online. αυτό που θα ρωτήσω ίσως να μην επιτρέπετε με τους όρους αυτού του site αλλά τι να κάνω έχω αγανακτήσει. ΠΑΙΔΙΑ μήπως ξέρετε κανά hack γι αυτό το παιχνίδι , και γενικά για τα online games??? :confused: :confused: Ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ την βοήθειά σας.
msnhulk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 An pareis apantisi meso pm stiltin kai se mena Thanks
Undead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 msnhulk esi gia pio online paixnidi thes hack????
msnhulk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 msnhulk esi gia pio online paixnidi thes hack???? gia opoio na nai , den exo problima An exeis stile mou
sarisn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Κάνε λίγο υπομονή, μην περιμένεις απάντηση μέσα σε 2 ώρες απαραίτητα.
Isle Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τα μεγαλα online παιχνιδια δε 'χακευονται' ετσι ευκολα, οπως κανεις με ενα trainer οταν παιζεις μονος σου η τουλαχιστον lan. Βρισκουν οσους προσπαθουν να cheatαρουν και τους kickαρουν.
EKTELESTES Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν Σωστό= OI
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν Σωστό= OI ημαρτον; δεν υπαρχουν hacks.. μονο bans.
Isle Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Αρκετα με την υπογραφη μου, σας εχω βαρεθει ολους να μου κανετε σχολια διαολε, την βγαζω. Το ποιημα του Καβαφη το ειχαμε κανει στο σχολειο και μου αρεσε, ειπα να το βαλω για υπογραφη, εψαξα στο google και το αντιγραφοεπικολλησα, δεν προσεξα το ορθογραφικο λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.