Kandinsky Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Έχω την εντύπωση ότι για πολλοστή φορά η κουβέντα πάει αλλού ενώ ο άνθρωπος απλώς ζήτησε μια βοήθεια. Το να του λέμε ότι είναι "ανώμαλος", "ανωμαλία της φύσης", "παράδοξο" και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλα μπορει να του πούμε, δεν ξέρω κατά πόσο πιστεύετε ότι τον βοηθούν, εγώ προσωπικα δεν το νομίζω. Παραθέτω ένα ενδιαφέρον πιστεύω άρθρο σχετικά με το θέμα των ορμονών (και οχι μονο) http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=65848 Η θεωρία περί ορμονών έλεγε πριν χρόνια ότι οι φαλακροί ειναι και καλά πιό άντρες μια και έχουν περισσότερη τεστοστερόνη. Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο. Ενδιαφέρον εχει και το σημείο του άρθρου που αναφέρει τους επιβήτορες...
SeXBOX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Αφού είναι δημιούργημα της φύσης πως γίνεται να είναι ανωμαλία? Εμείς το θεωρούμε έτσι, όχι η φύση.
MariaTs. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Τίποτε δεν είναι τέλειο σε αυτή την πλάση! Μερικοί θεωρούν την ομοφυλοφυλία, ανωμαλία με την έννοια της εξίβρυσης' όμως η καθ'εαυτή ανωμαλία είναι στις ορμόνες του ανθρώπινου οργανισμού! Τώρα ο φίλος μας, απλά αναρωτιέται τι του συμβαίνει! Το θέμα είναι ο ίδιος να ψάξει τον εαυτό του ή με την βοήθεια κάποιου θεραπευτή! Εμείς και να θέλουμε να τον βοηθήσουμε, δεν γίνεται! Θα μπερδευτεί περισσότερο, με τις τόσες διαφορετικές απόψεις που θα διαβάσει!
ALFR3D Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ρε παιδια πρεπει να καταλαβετε οτι τετοιες κουβεντες δε βγαζουν πουθενα!!μη χανετε τον χρονο σας,ειναι οπως οι κουβεντες που γινοντε στην τηλεοραση για τους εξωγηινους,τους ξενους,κτλ,οπου ολοι μιλανε και δεν αλλαζει ποτε τπτ ουτε βγαζει κανεις ακρη,ισως επειδη εχουν ολοι λιγο δικιο,κλεινοντας να πω στον φιλο μας ο,τι οτι και να ειναι θα το μαθει καποτε θελει δεν θελει,εκ των πραγματων,και δεν χρειαζετε να ανησυχει ουτε να ψαχνετε...
SeXBOX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Τίποτε δεν είναι τέλειο σε αυτή την πλάση! Μερικοί θεωρούν την ομοφυλοφυλία' date=' ανωμαλία με την έννοια της εξίβρυσης' όμως η καθ'εαυτή ανωμαλία είναι στις ορμόνες του ανθρώπινου οργανισμού! Τώρα ο φίλος μας, απλά αναρωτιέται τι του συμβαίνει! Το θέμα είναι ο ίδιος να ψάξει τον εαυτό του ή με την βοήθεια κάποιου θεραπευτή! Εμείς και να θέλουμε να τον βοηθήσουμε, δεν γίνεται! Θα μπερδευτεί περισσότερο, με τις τόσες διαφορετικές απόψεις που θα διαβάσει! [/quote'] Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα, και ο φίλος καλό θα είναι να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο ο οποιός είμαι σίγουρος πως θα σε κάνει να βρεις την πλευρά του εαυτού σου που θα θεωρήσεις εσύ ως την σωστή ή απλά θα καθοδηγηθείς με τον καιρό μόνος σου. Υ.Γ. Αν σε περίπτωση κάνεις αυτό που σου 'πα πρόσεξε ο ψυχολόγος να έχει ξανά αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση.
Xvipes Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 γιατί ο ψυχασθενής δεν έχει απαντήσει ακόμα? θέλω να πιστεύω οτι το μπλα μπλα δεν έχει ξεφύγει τόσο....
DrLo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 γιατί ο ψυχασθενής δεν έχει απαντήσει ακόμα? Καλά και εσύ το πήρες σοβαρά ? Πάντως για όποιον έχει αμφιβολία αν είναι gay το τέστ είναι πραγματικά εύκολο. Πέρνεις το centerfold του playboy και την αφίσα της Σούπερ-Κατερίνας και της βάζεις δίπλα δίπλα και καταλαβάινεις ποια θα σου τραβήξει την "προσοχή"
Xvipes Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλά και εσύ το πήρες σοβαρά ? Πάντως για όποιον έχει αμφιβολία αν είναι gay το τέστ είναι πραγματικά εύκολο. Πέρνεις το centerfold του playboy και την αφίσα της Σούπερ-Κατερίνας και της βάζεις δίπλα δίπλα και καταλαβάινεις ποια θα σου τραβήξει την "προσοχή" μάλλον μόνο εγώ δεν το πήρα σοβαρά,γι'αυτό ανησυχώ... λολ σωστό το τεστ
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 kandinsky, οι -απο νωρις- καραφλοι εχουν περισσοτεροι τεστοστερονη. Το ποτε θα καραφλιασεις(αν εχει τη προδιαθεση γιαυτο) εχει να κανει με το ποσο DHT (το οποιο ειναι μια μορφη της τεστοστερονης) παραγεται στον οργανισμο σου. ΤΟ ΑΝ θα καραφλιασεις ειναι καθαρα γενετικο θεμα.
Narayan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ένας αρχαίος Έλλην είχε πει κάποτε: "Το παν δοκιμάζεις, το καλόν κατέχεις"
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 kandinsky' date=' οι -απο νωρις- καραφλοι εχουν περισσοτεροι τεστοστερονη. Το ποτε θα καραφλιασεις(αν εχει τη προδιαθεση γιαυτο) εχει να κανει με το ποσο DHT (το οποιο ειναι μια μορφη της τεστοστερονης) παραγεται στον οργανισμο σου. ΤΟ ΑΝ θα καραφλιασεις ειναι καθαρα γενετικο θεμα.[/quote'] Αυτό όμως δεν σημαίνει και παραπάνω "ανδρισμό" όπως λάθος πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Αν ήταν έτσι, στα αποδυτήρια των ομάδων που έχει περάσει ου Ζαγουράκης θα πήγαιναν τοίχο τοίχο....
antreaslam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ένας λαϊκός φιλόσοφος είπε κάποτε : άντρας είναι όποιος τον π1δ1ξ@ν και δεν του άρεσε ο λαικος φιλοσοφος ειναι ο στελιος ροκκος!!!!! ψυχασθενή, δε μπορω να σου πω προσωπικη αποψη,δεν εχω βιωματα πανω στο συγκεκριμενο ζητημα. θελω μονο να σου πω,οτι αν νιωθεις οτι θελεις να δοκιμασεις κατι διαφορετικο στον ερωτικο τομεα,καντο,για να μην μετανιωσεις ποτε,με ρητορικες ερωτησεις του στυλ: "κ αν το ειχα κανει τοτε?" παντως,το τι εννοει ο καθενας "βλεπω ερωτικα" ειναι μια πολυ μεγαλη κουβεντα! και τελος φιλε μου,τις απαντησεις δε θα τις βρεις μεσα στο φορουμ,οπου κανεις δε σε ξερει,δεν ξερει τον χαρακτηρα σου κ την προσωπικοτητα σου... ανοιξου στον καλυτερο σου φιλο,ψαξε τα συναισθηματα σου,και θα βρεις μονος σου τον δρομο σου...
christos_0b Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αααχχχχμμμμμμμμ! Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο φιλτατος ψυχασθενης ειναι τωρα μπροστα στην οθονη και γελαει με τους (μ......)ανθρωπους του του φορουμ που τον πηραν στα σοβαρα?
SeXBOX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Aν είναι έτσι ας γελάει εμείς όμως κάναμε μια συζήτηση σοβαρή και μάθαμε και είπαμε λίγα πράγματα.
ψυχασθενής Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Παιδιά, καλημέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας αν και κάποιοι, για άγνωστο λόγο, με υποπτεύονται και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αυτές τις μέρες φιλοξενώ έναν φίλο και δεν έχω την άνεση να γράφω όποτε θέλω. Φαντάζομαι πως καταλαβένετε... Αν και κάποιες φορές μπήκα να δω τις απαντήσεις σας. Το θέμα το ειδικού είναι κάτι που το σκέφτομαι σοβαρά τις τελευταίες μέρες. Θα περιμένω να κατέβω Ελλάδα μιας κι εκεί έχω υπ' όψιν κάποιον που πιστεύω ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Μέσα από τις πολλές σκέψεις που έχουν περάσει από το μυαλό μου το τελευταίο διάστημα, ήταν και ότι ίσως τελικά να μην είναι ερωτικά τα συναισθήματα που έχω για τον συγκάτοικό μου, αλλά συνεσθήματα τρυφερότητας και ίσως συμπόνιας επειδή είχε δύσκολη ζωή και πολλές ατυχίες. Πιθανόν, όταν μου είπε πως είναι gay να φοβήθηκα πως είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε, αφού συνέβη και σε εκείνον, όντας αρραβωνιασμένος από τα 21 του και έχοντας 2 χρόνια σχέσης πρωτύτερα, στα 24 του κατάλαβε πως αυτό που τον εκφράζει είναι κάτι άλλο και όχι η σχέση του με μιμα γυναίκα. Ίσως κάπως έτσι να μου μπήκαν ιδέες πως συμβαίνει και σε μένα κάτι τέτοιο ή θα μπορούσε να μου συμβεί. Αναρωτιέμαι μήπως η έλλειψη μιας γυναικείας αγκαλιάς και του κυνηγητού να έχουν «κοιμήσει» κατά κάποιον τρόπο τις ανδρικές μου επιθυμίες. Δεν θέλω να απιστήσω και γι αυτό δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάνω παιχνίδι με άλλες κοπέλες. Συνάμα, περνάμε αρκετές ώρες με τον συγκάτοικό μου και αυτό ίσως με τρόμαξε όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είναι gay. Μπορεί και να φταίει το γεγονός πως αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι γενικότερα μπερδεμένη και καθόλου ανέμελη και να προσπαθώ ενδόμυχα να μου προκαλέσω ένα ακόμα πρόβλημα «τιμώροντας» τον εαυτό μου για κάποια λάθη που είχα κάνει πριν λίγο καιρό, τα οποία ευθύνονται για την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρίσκομαι τον τελευταίο καιρό. Ίσως όλα αυτά να φαίνονται παράξενα σε αρκετούς από εσάς, αλλά δυστυχώς για μένα είναι αληθινά. Επίσης, θα ήθελα να πω πως δεν προσπαθώ να βρω λύση μέσα σε ένα forum, αλλά να πάρω κάποιες γνώμες και να συζητήσω πράγματα που είναι αδύνατο να συζητήσω με το οικογενειακό ή φιλικό μου περιβάλλον. Κάτι που πιστεύω ότι θα συμβαίνει στους πιο πολλούς εδώ. Για διάφορους λόγους προσωπικούς και μη, δεν έχουμε πλέον με τον κολλητό μου τη σχέση που είχαμε πριν έρθω στην Αγγλία και για τους υπόλοιπους της παρέας, δεν το συζητώ, δεν θα έκανα επουδενί τέτοια κουβέντα μαζί τους. Όλοι έχουμε ανάγκη να ανταλάσσουμε απόψεις και γνώμες, ακόμα και για κάποιο προσωπικό μας θέμα. Είμαι της γνώμης πως όταν τα μέλη ενός forum έχουν τη στοιχειώδη ευαισθησία και δεν αποτελούνται από trolls και κακεντρεχείς, κάτι τέτοιο είναι εφικτό και το αποτέλεσμα είναι υπέρ όλων μας. Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απόψεις σας και ό,τι μου έχετε γράψει μέχρι τώρα. Να είστε σίγουροι πως είναι πολίτιμες για μένα, περισσότερο από όσο μπορείτε να υποθέσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.