Cromb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Σκηνή ταινίας που μου ρθε στο μυαλό: Ένας νεαρός μιλάει σε μεγαλόσωμο νέγρο και του λέει πως νομίζει πως είναι γκέυ. Ο μεγαλόσωμος νέγρος σηκώνεται, ανοίγει το πουκάμισό του, προτάσσει το δασύτριχο στήθος του και λέει στο νεαρό "πιάσε και πες μου αν σ αρέσει"! Πάει καιρός που την πέτυχα τυχαία τη σκηνή και δε θυμάμαι ταινία και λεπτομέρειες.Πάντως είχε γέλιο.
Kandinsky Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Γιατι το λες αυτο???Οποιοσδηποτε και για οτιδηποτε μπορει να βρει απαντησεις και συμβουλες μεσω ενος forum τις οποιες μπορει να μη μπορει να του τις δωσει ουτε ο πλεον ειδικος στο προβλημα που τον απασχολει. Aυτό είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον διότι πάμε σε λογικές του τύπου "ας πω το πρόβλημα μου στην Πάνια και όχι στον ψυχολόγο". Είναι πολύ επικίνδυνο να στηρίζεσαι στο φόρουμ. Το ίδιο είχα πει και στον φίλο που είχε πριν λίγο καιρό πρόβλημα με το ζωάκι του και αντί να τρέξει να βρει άκρη με κτηνίατρο έτρωγε χρόνο μπαίνοντας εδώ. Η προσωπικη μου άποψη για τον φίλο που αναρωτιέται, είναι ότι οι ορμές μας είναι πανίσχυρες αλλά πολλές φορές μας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Άλλο να κοιτάξεις με θαυμασμό το πολύ ωραίο σώμα ενός άλλου άντρα και άλλο να σκέφτεσαι με αδημονία το σεξ μαζί του. To μυαλό μας παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια. Άστο, μην το σκέφτεσαι ιδιαίτερα (διότι έτσι δεν βοηθάς τον εαυτό σου), χαλάρωσε, κάνε τη ζωή σου και θα δεις που θα σε πάει. Εννοείται ότι εφόσον το κρίνεις απαραίτητο ισως θα έπρεπε να δεις κι έναν ψυχολόγο, όχι για κανένα άλλο λόγο (μια και το να είσαι όντως gay ή bi είναι δικαίωμα σου) αλλά να ακούσεις και τη γνώμη ενός ειδικού που σίγουρα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ότι λέμε εμείς εδώ μέσα.
MariaTs. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ψυχασθενής, θα έλεγα ότι περνάς κρίση ταυτότητας και τίποτε παραπάνω. Το ότι ο συγκάτοικός σου, σου μίλησε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του αυτό σε έβαλε σε σκέψεις και ψάχνεσαι κι εσύ υποσεινήδητα. Με τον καιρό θα περάσει! Απλά συλλογίσου αν θα μπορούσες να λειτουργήσεις σαν ομοφυλόφιλος, ψάξε τον εαυτό σου να δεις τι θέλεις πραγματικά. Το καλύτερο θα ήταν να στραφείς σε έναν ειδικό ψυχαναλυτή, να σου δώσει τις κατευθύνσεις για να τα ξεκαθαρίσεις λίγο μέσα σου!
Hlapatsas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Επειδή τυγχάνει να ξέρω ότι το πόσοστό των αντρών που είναι ορμονικά διαταραγμένοι(δηλαδη παραπάνω οιστρογόνα) ανά τον πλανήτη είναι περίπου το 0,05% θα σου πω αυτό: Το να σε έλκει ερωτικά το ίδιο φύλο είναι εξαιτίας αυτού του λόγου είναι ψιλοαπίθανο,δηλαδη το να είναι στην φύση σου.Τώρα θα πει κάποιος ότι αφού είναι τόσο μικρό το ποσοστό του λάθους της φύσης πως γίνεται να υπάρχουν τόσοι ομοφυλόφιλοι?! Η απάντηση είναι ότι οι περισσότερες από τις περιπτώσεις είναι λόγο λανθασμένων προτύπων παιδικής ηλικίας ή άσχημων παιδικών βιωμάτων.Με άλλα λόγια οι περισσότεροι ομοφυλλόφιλοι είτε κακοποιήθηκαν μικροί είτε μεγάλωσαν σε μία "απελευθερωμένη" κοινωνία όπου το λάθος τους το έμαθαν για σωστό.Η φύση μας δείχνει ότι οι άντρες πρέπει να είναι με τις γυναίκες.Το να θέλω να κλέψω είναι μία "ανωμαλία" από την στιγμή που ξέρω ότι δεν είναι σωστό.Αν όμως μου έμαθαν ότι είναι σωστό και το έκαναν και πολλοί άλλοι τότε σε ένα ποσοστό δικαιολογούμαι. Εκεί που θέλω να καταλήξω για να μην σε κουράζω είναι ότι οι πειρασμοί είναι ατελείωτοι!Το πως τους αντιμετωπίζεις έχει σημασία και το αν καταλαβαίνεις ότι είναι πειρασμοί και τίποτα αλλό.
blueviper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ελπίζω να μου επιτρέψει ο Hlapatsas να διαφωνήσω άρδην με τις στατιστικές του τοποθετήσεις, καθώς και με την προσωπική του πεποίθηση που θέλει εκμηδενισμένη σχεδόν τη φυσική ροπή έναντι της επίκτητης τάσης. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να εξετάσω τη συντριπτική πλειονότητα των ομοφυλοφίλων ως προϊόν λάθους. Όσο για τα διδάγματα της φύσης...ας το αφήσουμε καλύτερα, γιατί μάλλον δεν ενισχύουν τα επιχειρήματά σου.
-NetHawk- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μαλιστα λοιπον...Εφτασε και η στιγμη που με ανυπομονησια περιμενα να δω..Να υπεραμυνομεθα την υπαρξη των ομοφυλοφιλων ως τριτο φυλο με πληρη εξισωμενα δικαιωματα με τα υπολοιπα -μεχρι προτεινως- δυο...Να μην τολμαμε καν να το χαρακτηρισουμε ως "ανωμαλια" διοτι θα δεχθουμε αμεσα τις βολες των διαφορων δηθεν προοδευτικων...Δεν ειναι λαθος λοιπον αγαπητοι συμφορουμιτες...Προκειται για μια πληρως υγιη και βιωσιμη κατασταση...Μια κατασταση που αν μη τι αλλο εξυπηρετει εναν απο τους βασικοτερους βιολογικους σκοπους του ανθρωπου σε τουτη εδω τη γη...Την διαιωνιση του ειδους του... Προτιμω λοιπον να καταταγω και εγω στην παραταξη των πουριτανων,αυτων που τους διακρινει η "ακαμψια" της σκεψης παρα να ειμαι ενα με τη μαζα των προοδευτικων,που την οποιαδηποτε νεα ταση την δεχονται ακριτα,ως ακομη μια προοδο του ανθρωπινου ειδους...
mrFrodo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Και η δική μου να σωπάσω.. blueviper, όντως τέτοιου είδους "προσωπικά" στατιστικά, μας "προκόβουν" πολύ.. Anyway... Απλώς στο συνάνθρωπο.. Respect...
Hlapatsas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ελπίζω να μου επιτρέψει ο Hlapatsas να διαφωνήσω άρδην με τις στατιστικές του τοποθετήσεις, καθώς και με την προσωπική του πεποίθηση που θέλει εκμηδενισμένη σχεδόν τη φυσική ροπή έναντι της επίκτητης τάσης. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να εξετάσω τη συντριπτική πλειονότητα των ομοφυλοφίλων ως προϊόν λάθους. Όσο για τα διδάγματα της φύσης...ας το αφήσουμε καλύτερα, γιατί μάλλον δεν ενισχύουν τα επιχειρήματά σου. Κοίτα, επειδή το θέμα είναι και "λιγάκι" σοβαρό όλα αυτά που αναφέρω δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αλλά είναι προιόντα διαφόρων επιστημονικών ερευνών και πληθώρας ψυχολογικών βιβλίων!!Δεν απορρίπτεις την δική μου άποψη λοιπόν.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Aυτό είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον διότι πάμε σε λογικές του τύπου "ας πω το πρόβλημα μου στην Πάνια και όχι στον ψυχολόγο". Εχεις απόλυτο δικιο kandinsky.Ηταν επιπολαιότητα που το είπα αυτο για το λογο του οτι το forum με εχει βοηθησει σε πολλα θεματα τα οποια ομως δεν ειχαν να κανουν με προβληματα τετοιου ειδους (προσωπικα προβληματα) Μην ξεχνας ομως οτι μπορεις να βρεις λυση στο προβλημα απο εκει που δεν το περιμενεις.Αλλωστε οι απαντησεις που δοθηκαν πιστευω οτι ειναι αρκετα σαφεις
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 φιλε θα σου προτεινα ενα πιο σχετικο φορουμ οπως του menshealth:-p
kirileman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δηλαδή πως ακριβώς η φύση μας δείχνει ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το σύνηθες, ότι δεν είναι η εξαίρεση (δεν λέω ανωμαλία αν και τα "bugs" είναι μέρος ενός συστήματος); Πόσα παραδείγματα θα βρείτε και τι ποσοστό επι του συνόλου θα αποτελούν αυτά; 0,1%; 0,5%; 1%;, 5%;;; Άντε και δεχόμαστε ένα τέτοιο ποσοστό ως ενδεικτικό μιας υπαρκτής κατάστασης. Γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε συνεχώς μαζί τους και γιατί αυτοί θα πρέπει να "κραυγάζουν" σε τριπλάσια ένταση από τους υπόλοιπους με τη στάση ζωής τους και την εν γένει παρουσία τους; Για να φανούν περισσότεροι; Και γιατί θέλουν να φανούν περισσότεροι; Μήπως επειδή αισθάνονται άσχημα που είναι τόσο λίγοι; Μα αφού είναι τόσο σίγουροι για την φυσιολογικότητα της "ιδιαιτερότητάς" τους, γιατί να αισθάνονται ενοχικά; Και γιατί, τέλος, δεν κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους; Βγήγα εγώ να φωνάζω, "είμαι στρέιτ", μου αρέσουν γυναίκες", "είμαι στρέιτ"; Καλά καλά ούτε ένα φιλί με την κοπέλα σου δεν μπορούσες να ανταλλάξεις πριν λίγο καιρό δημοσίως χωρίς να σε κοιτούν περίεργα (φάτε τώρα στη μάπα το γλωσόφιλα των gay μες τα λεωφορεία να μάθετε). Ας κάνει ο καθένας το κομμάτι του χωρίς να ενοχλεί. Οι έννοιες "σωστό" κ "λάθος", "ηθικό" κ "ανήθικο" έχουν εδώ και καιρό χάσει το νόημά τους, δεν θα τις επαναδιατυπώσω εγώ τώρα. Από εκεί και πέρα, ας κόψει ο καθένας το λαιμό του στο κρεβάτι του η όπου αλλού θέλει, ουδόλως με ενδιαφέρει.
Petza Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μια μπακαλίστικη συμβουλή: μήπως θα ήταν προτιμότερο να αλλάξεις άμεσα και το γρηγορότερο δωμάτιο και προπαντός χώρα ?????? Υ.Γ βλέπετε όλοι εσείς οι αντιδραστικοί που δεν θέλετε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια εντός των τειχών? ρε γ@μ.το φεύγεις παλίκαρος και στην πορεία ............. πας να γίνεις άντε σταματάω εδώ γιατί με βλέπω να ψάχνω Forum για εγγραφή
tsakonas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Απο τη στιγμη που εισαι και ησουν με κοπελες δεν εισαι γκει αλλα bi.....τωρα αν αποκλεισεις τελιως τις κοπελες και δεν εχεις ερωτικη ελξη τοτε εισαι γκει... ειναι πολυ της μοδας παντως εδω αγγλια οι bi.......
Petza Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ειναι πολυ της μοδας παντως εδω αγγλια οι bi....... μόδα ε ???? Μπαααααα.... Τα British το έχουν στο αίμα τους
MariaTs. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Είναι κανείς ντόκτορας να εξηγήσει ολίγον τι συμβαίνει οργανικά σε έναν ομοφυλόφυλο άνθρωπο; Η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία του ανθρώπινου (κι όχι μόνο) οργανισμού και μάλιστα ορμονική! Απλά η φύση καμιά φορά ...παίζει! Και δεν την διακρίνουμε μόνο στο ανθρώπινο είδος, αλλά και στα ζώα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.