Προς το περιεχόμενο

Είμαι gay;

ψυχασθενής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα φίλοι μου.

Το θέμα που με απασχολεί είναι λίγο complicated. Νομίζω πως είμαι gay.

Δεν είχα ποτέ μου ερωτική επαφή με άντρα. Είχα σχέσεις με γυναίκες, αλλά εδώ και λίγους μήνες άρχισα να νιώθω διαφορετικά. Είμαι στην Αγγλία εδώ και μερικούς μήνες και τα πράγματα είναι εδώ πιο απελευθερωμένα και ήταν εύκολο για τον συγκάτοικό μου να μου δείξει, αρχικά, και στη συνέχεια να μου το πει πως είναι ομοφυλόφιλος. Από τότε, σα να μου έχουν μπει ιδέες πως τον βλέπω ερωτικά και δεν ξέρω αν είναι κάποια εμμονή ή πράγματι κάτι συμβαίνει. Μέχρι πριν, ούτε μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Έχω και μια σοβαρή σχέση στην Ελλάδα εδώ και ένα χρόνο με μια πολύ αξιόλογη κοπέλα που την αγαπώ.

Ξέρω πως είναι δύσκολο να πει κάποιος την προσωπική του εμπειρία γιατί θα γίνει δακτυλοδεικτούμενος μέσα σε ένα forum, αλλά θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας. Ελπίζω και εύχομαι να με αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και όχι με χλευασμό. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιταξε .Κατι η αλλαγη κλιματος , κατι το οτι ο αλλος σου ειπε οτι ειναι ομοφυλοφιλος σε κανει να σκεφτεσαι αυτα τα πραγματα.Κοιτα να το ριξεις εξω , γνωρισε οσο μπορεις περισσοτερα ατομα εκει στα ξενα ,κανε παρεα με κοπελες και να δεις οτι θα σου περασει.Μια σκεψη ειναι

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

α. Δεν εισαι γκευ αν πιστευεις οτι ενας αντρας ειναι ωραιος.Αν ο συγκατοικος σου πχ ειναι ωραιο παιδι η σωματαρας,μην νομιζεις οτι γινεσαι ντιντης επειδη τον βρισκεις ωραιο.Δηλαδη αν εμενες με τον Μπραντ Πιτ θα επρεπε να λες οτι ειναι ασχημος για να μην σε πουνε γκευ?

β. Αν παρολαυτα ξεπερναει το φυσιολογικο,δηλαδη την αναγνωριση της ομορφιας ειτε εξωτερικης ειτε απλα εσωτερικης ενος αλλου αντρα και νομιζεις οτι τον βλεπεις ερωτικα εχουμε

β1. Πολλες φορες αυτο ειναι αποτελεσμα επιβαλομενου κομπλεξισμου.Πχ μερικες φορες προσπαθωντας να διατυμπανισεις ποσο στρεητ και ποσο αντρακλας εισαι,οταν μενεις μονος σου σου βγαινει το αναποδο ,το "Ρε λες..."?

β2. Αν πιστευεις οτι μπορεις να το ελεγξεις αρκετα θα σου προτινα να το αφησεις να προχωρησει ΑΡΚΕΤΑ αλλα ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.Αν προσπαθεις πολυ να αποφυγεις κατι,και μονο που θα καταβαλεις την προσπαθεια αυτο εντεινεται.Θυμασαι πχ οταν σου περιγραφουν μια σιχαμενη εικονα,που κλεινεις τα ματια απο αηδια?Αυτο δεν ειναι χειροτερο γιατι βλεπεις συνεχεια την εικονα,ενω αν τα ειχες ανοιχτα θα επερνες αλλες παραστασεις?

Καπως ετσι λοιπον,αστο να προχωρησει και βλεπεις α) Αν τελικα προχωρησει ...ε εισαι γκευ,τουλαχιστον το ανακαλυψες β) Αν καποια στιγμη διστασεις...ε ΔΕΝ εισαι γκευ,απλα ενιωθες καπως μπερδεμενος,πηγες προς τα κει αλλα δεν εφτασες.Απλα περναγες μια φαση αλλα δεν εισαι γκευ

Δημοσ.

τωρα θες να σου δωσουμε εμεις την σωστη απαντηση?αυτ το ξερεις εσυ και ΜΟΝΟ εσυ...ψαξου μεσα σου και θα καταλαβεις κατι παραπανω...

Δημοσ.

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά σε επίπεδα και έκταση διατριβής. Δυστυχώς για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν πιστεύω πως θα ευοδώσει η συζήτηση εδώ μέσα.

Αν και εφόσον αγαπητέ προβληματίζεσαι σοβαρά, δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα βρεις σχετική άκρη εδώ μέσα. Ιδίως από τη στιγμή που ένα 99% εδώ, είναι, ή anyway,στρ8.

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο???

Οποιοσδηποτε και για οτιδηποτε μπορει να βρει απαντησεις και συμβουλες μεσω ενος forum τις οποιες μπορει να μη μπορει να του τις δωσει ουτε ο πλεον ειδικος στο προβλημα που τον απασχολει.

Δημοσ.

Ξέρω πως είναι δύσκολο να πει κάποιος την προσωπική του εμπειρία γιατί θα γίνει δακτυλοδεικτούμενος μέσα σε ένα forum

Γι'αυτό.

Διότι καλός ο αλτρουισμός αλλά ας κοιτάμε και τον εαυτούλη μας λίγο.

1.Κάποιος θα έλεγε πως κι αυτός το πέρασε κ δεν ήταν τίποτα κ έστρωσε. Πράγμα ίσως αληθινό ίσως και όχι.

2.Κάποιος δεν θα έλεγε κάτι πραγματικά αληθινό, που ίσως σπίλωνε το όνομά του, όχι γιατί το θεωρεί κακό. Προσωπικά δεν θεωρώ κάποια διαφορετική προσέγγιση στη σεξουαλικότητα κακή ή λανθασμένη. Αλλά γιατί ένας άλφα πληθυσμός, απλώς δεν θα καταλάβαινε.

EDIT

Ψυχασθενή, you need a good FRIEND.

Δημοσ.

μα ειναι δυνατον?θα αποσαφηνισει καποιος την σεξουαλικη του ταυτοτητα μεσα σε ενα φορουμ?Στην τελικη αν σε απασχολει τοσο,και σου εχει γινει τοσο μεγαλο βαρος,πηγαινε,δοκιμασε τα ολα[με προσοχη ομως]και αποφασισε μετα...

Δημοσ.

Φυσικά και δε ζήτησε ο άνθρωπος πιστοποιητικό απο δω μέσα virgo. Ψυχραιμία.

Το να τα δοκιμάσει όλα και να αποφασίσει μετά, δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος. Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει ακριβής συνταγή. Γι'αυτό κι εγώ άλλωστε είμαι τόσο γενικός και δεν υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες και συμβουλές του τύπου, κάνε αυτό, σκέψου εκείνο, δοκίμασε 3 μοντέλα 185 ξανθιές γαλανομάτες.

Συζήτηση θέλει, αλλά όχι με τόσα άτομα. Το θέμα είναι τόσο ευαίσθητο και εύθραυστο ώστε ακολουθώντας κάτι λάθος, κάτι ουτοπικό, ίσως καταλήξει μετά από 5 χρόνια πχ, να λέει, ΝΑ τελικά τι γινόταν, έφαγα τόσα χρόνια απ'τη ζωή μου χωρίς νόημα...

Επίσης όποιος ενοχλείται απο το θέμα, θετικό θα ήταν να αποφεύγει να απαντάει. Το θέμα είναι πέραν του δέοντος σαφές.

Δημοσ.
Φυσικά και δε ζήτησε ο άνθρωπος πιστοποιητικό απο δω μέσα virgo. Ψυχραιμία.

Το να τα δοκιμάσει όλα και να αποφασίσει μετά' date=' δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος. Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει ακριβής συνταγή. Γι'αυτό κι εγώ άλλωστε είμαι τόσο γενικός και δεν υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες και συμβουλές του τύπου, κάνε αυτό, σκέψου εκείνο, δοκίμασε 3 μοντέλα 185 ξανθιές γαλανομάτες.

Συζήτηση θέλει, αλλά όχι με τόσα άτομα. Το θέμα είναι τόσο ευαίσθητο και εύθραυστο ώστε ακολουθώντας κάτι λάθος, κάτι ουτοπικό, ίσως καταλήξει μετά από 5 χρόνια πχ, να λέει, ΝΑ τελικά τι γινόταν, έφαγα τόσα χρόνια απ'τη ζωή μου χωρίς νόημα...

Επίσης όποιος ενοχλείται απο το θέμα, θετικό θα ήταν να αποφεύγει να απαντάει. Το θέμα είναι πέραν του δέοντος σαφές.[/quote']

ρε συ,πιστευω οτι δεν ειναι το σωστο μερος για να βρει τις απαντησεις πο θελει ενα φορουμ...Οσο για να τα δοκιμασει ολα,το ειπα στην περιπτωση που τον τυρανναει και δεν αντεχει αλλο την ολη φαση μεσα του...σορρυ,ισως να διατυπωσα λαθος..

Δημοσ.

Ναι βρε πουλάκι μου καταλαβαίνω πως το είπες. Σχεδόν το ίδιο λέμε με άλλα λόγια. :)

Σύμφωνα με τη διαίσθηση της μελλοντικής μου επαγγελματική ιδιότητας, ούτε ο ίδιος περιμένει να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Ίσως γυρεύει μια επιβεβαίωση. Ξέρετε και σίγουρα το έχετε νοιώσει πως, όταν κάποιος σας λέει ότι έχει ζήσει κάτι παρόμοιο με εσάς, κυριαρχεί η αίσθηση πως δεν είστε μόνοι, δεν είμαστε μόνοι. Ασχέτως τελικού αποτελέσματος. Και τότε νοιώθουμε μια ενέργεια, ένα boost, που μας βοηθάει να προχωρίσουμε, να το ξεπεράσουμε ή να το αποδεχτούμε.

Όταν με το καλό δει ο φίλτατος απαντήσεις, θα μας πει. κιόλας. Πολύ τον δίκηγόρο κάνω, αλλά απλώς πάντοτε προσπαθώ να βλέπω όλες τις πτυχές.

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι είμαστε στο Insomnia και παρεμπιπτόντως στο μπλαμπλα. Άρα σε τεχνολογικό forum. Και αν κρίνω από το πρόσφατο της εγγραφής του εν λόγω, μάλλον το ξέρει κι αυτός. Δε νομίζω να περιμένει κανείς φιλοσοφία και ψυχανάλυση. :)

Cheers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...