therock Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Που μπορω να βρω εισητηρια για τον David Copperfiled?Ακουσα στο ραδιοφωνο κατι για ticketplace.gr αλλα δοκιμαδσα να μπωκαι δεν μου φορτονει την σελιδα.
mrFrodo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Έχω την αμυδρά εντύπωση πως έχουν τελειώσει και τα 11.000 Εκτός κι αν διατίθενται κι άλλα.
Cue Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Που μπορω να βρω εισητηρια για τον David Copperfiled?Ακουσα στο ραδιοφωνο κατι για ticketplace.gr αλλα δοκιμαδσα να μπωκαι δεν μου φορτονει την σελιδα. TicketNet mrFrodo, από που έχεις αυτή την εντύπωση?
mrFrodo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Διάβαζα ειδήσεις προχθές και έλεγε πως εξανεμίστηκαν 11.000 εισιτήρια. Αν θυμηθώ που, θα σας το κοινοποιήσω. Ok, απλώς έλεγε ότι προστέθηκαν 2 ακόμη μέρες λόγω μεγάλης ζήτησης. http://www.contra.gr/Life/Lifestyle/123481.html
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 εμενα μου την χαλασε παρα πολυ...κανω παραγγελια μεσω ιντερνετ,με παιρνουν τηλ για επιβεβαιαωση...τους λεω οτι θελω να κρατηθουν αλλα θα παω να τα πληρωσω στα δισκοπολεια που πωλουνται[μην αναφερω επωνυμια και κανω και διαφημιση]και οχι με καρτα.ενταξει?ενταξει μου λενε...παω το επομενο πρωι στο δισκοπωλειο και μου λεει οτι δενεχει γινει κρατηση και οτι δεν υπαρχουν εισιτηρια...ελεος...
dk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια εκανα παραγγελια σημερα μεσω net και εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα στα φτηνα των 30 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.