virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Καλησπερα,ηθελα να κανω μια ερωτηση,κυριως στους διαχειριστες του φορουμ...υπαρχει δυνατοτητα να μπλοκαρει ο ΙΡ καποιου για να μην μπορει να ξανα εγγραφει στο φορουμ?Ολοι γνωριζουμε απ`οτι εμαθα και απο αλλους οτι ειναι καποια συγκεκριμενα ατομα τα αποια προκαλουν προβλημα
admin.iekep Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 μονο αν εχει στατικη διευθυνση γινεται να μπλοκαριστει. αλλα και παλι υπαρχουν πολλοι τροποι να ξαναγραφτει καποιος σε ενα φορουμ το οποιο εχει φαει αποκλεισμο. βλεπε ιντερνετ καφε βλεπε πανεπιστημια/σχολες βλεπε proxy servers υπαρχουν πολλοι τροποι.
Steven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Καλησπερα,ηθελα να κανω μια ερωτηση,κυριως στους διαχειριστες του φορουμ...υπαρχει δυνατοτητα να μπλοκαρει ο ΙΡ καποιου για να μην μπορει να ξανα εγγραφει στο φορουμ?Ολοι γνωριζουμε απ`οτι εμαθα και απο αλλους οτι ειναι καποια συγκεκριμενα ατομα τα αποια προκαλουν προβλημα Mathaineis grigora vlepo.. Epekteinontas auto pou eipe o admin.iekep praktika einai axristo to ban tis ip giati kanenas (logikos) xristis net pou den xreiazetai tin static ip gia kapoia douleia den tin vazei gia ton poly aplo logo oti kostizei kai malista arketa perissotero apo tin dynamic...(vlepe se provider gia times). Apo tin alli osoi xreiazontai logo programmaton (px. dc kai active) yparxoun polla programmata gia auti ti douleia (no-ip). Opote opos katalavaineis to pososto ton xriston pou exoun static einai elaxisto... I dynamic syndeseis apo tin alli allazoun ip synithos kathe mera, analoga ton provider. Emena gia paradeigma mou tin allazoun kathe mera kapoia stigmi apo tis 3.00 mexri tis 3.30 to proi...kai kovetai gia 1 deuterolepto to internet kai peftoun ta hubs kai xano tous users gamoti tous!. Se allous allazei kathe 3 meres... Koinos to ban den tha kratage kai poly.....
ANEMOS-V Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 i IP mporei na mplokaristei enos user ,opos episis mporei na dei to noumero kai apo pio nomo eine syndemenos.. omos an alaksei IP kleinontas to modem gia ligo kai ksanampenontas ,ton anagnorizei san ena allo user. to thema eine na min kynigoune MONO oi moderators tous (@nomalous) ,outos i allos merikes fores de prolavenoun..alla kai emeis ..kai o kalyteros tropos eine na mi dinoume simasia sta post tous.
madsc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ...alla kai emeis ..kai o kalyteros tropos eine na mi dinoume simasia sta post tous. Α γεια σου! /sc
madsc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καταρχήν σαν χρήστης το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγνοείς παντελώς τα επιθετικά/υβριστικά posts ιδίως προς το άτομο σου. Ένα report είναι αρκετό για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο πάντα. Και αν θέλεις να το προχωρήσουμε λίγο περισσότερο dynamic ή static, proxy ή μη, 100% ανωνυμία δεν υπάρχει στο internet. "Συγκεκριμένοι" mods με σχέσεις με τα κατάλληλα άτομα σε isps -αν χρειαστεί- μπορούν να βρούν τα στοιχεία μέλους που προκαλεί συνεχώς προβλήματα ( σε ένα forum π.χ. ), και να προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες. /sc
admin.iekep Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 σωστος ο κ. συντονιστης ετσι ακριβως πρεπει να κανουμε το θεμα ομως ειναι οτι καμια φορα αυτοι οι χρηστες σε φτανουν στα ορια σου. θα μου πεις ιντερνετ ειναι αν παιρνουμε στα σοβαρα καθε τι λεει ο καθενας πισω απο ενα πληκτρολογιο ου και αλοιμονο μας. προσωπικα προσπαθω να κραταω μια ουδετερη σταση χρησιμοποιω το κουμπακι ΑΝΑΦΟΡΑ και περιμενω την αντιδραση των συντονιστων μεχρι τωρα δεν με εχουν απογοητευσει οταν χρειαστηκα την βοηθεια τους μου την προσφεραν. αλλωστε μπορει να εχω φτασει τα 500+ ποστ αλλα ειμαι σχετικα νεος και εγω χρηστης στο ινσομνια(ασχετα αν εμπαινα ως επισκεπτης σχεδον απο τοτε που δημιουργηθηκε απο την εποχη του phpbb απλα δεν ειχα γραφτει διοτι δεν θεωρουσα την παρουσια μου να χρειαζετεαι και φυσικα ισως κανω και εγω λαθη. αλλωστε ουδεις τελειος σε αυτην την κοινωνια.
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ρωτήστε και μένα που έχω τραβήξει τα πάνδεινα.... :( Είναι ένας βλάκας που κάθε 2 μέρες μπαίνει σαν άλλος χρήστης και λέει του κόσμου τις μ@λ@κίες....:evil: :evil: :evil: Έχει χαλάσει πολλά topics καί ίσως κάποιοι να ξέρετε ποιον εννοώ...:evil: :evil:
admin.iekep Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ρωτήστε και μένα που έχω τραβήξει τα πάνδεινα.... :( Είναι ένας βλάκας που κάθε 2 μέρες μπαίνει σαν άλλος χρήστης και λέει του κόσμου τις μ@λ@κίες....:evil: :evil: :evil: Έχει χαλάσει πολλά topics καί ίσως κάποιοι να ξέρετε ποιον εννοώ...:evil: :evil: eite pes poios einai dhmosia eite kane anafora stous MOD ton sygkekrimeno xristi. ti xoloskas file mou esy eisai sostos doston stegna kai na mathei na prosexei alli fora
virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ρωτήστε και μένα που έχω τραβήξει τα πάνδεινα.... :( Είναι ένας βλάκας που κάθε 2 μέρες μπαίνει σαν άλλος χρήστης και λέει του κόσμου τις μ@λ@κίες....:evil: :evil: :evil: Έχει χαλάσει πολλά topics καί ίσως κάποιοι να ξέρετε ποιον εννοώ...:evil: :evil: μηπως μιλαμε για τον ιδιο?
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 μηπως μιλαμε για τον ιδιο? Δεν ξέρω,πάντως έχει φάει ήδη 2 ban...Δε βαρέθηκε????? :confused:
paschalia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ναι παιδιά , για τον ίδιο λέτε . Πέστε κ το όνομα του όμως , για να μη συνεχιστεί επι μακρόν αυτό ( καλή η κολοκυθιά αλλά βαρετή ..)
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ναι παιδιά ' date=' για τον ίδιο λέτε .Πέστε κ το όνομα του όμως , για να μη συνεχιστεί επι μακρόν αυτό ( καλή η κολοκυθιά αλλά βαρετή ..)[/quote'] Γεια σου Paschalia.Πώς πάνε τα κατεβάσματα?? :mrgreen:
virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 το ονομα αυτου εχει γινει και τιτλος ολοκληρου τοπικ...ειδου http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150467
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.