Προς το περιεχόμενο

για τον σούπερμοδαρατορ

pat11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που κλείδωσε το άρθρο μου.

βασκά δε μου προξενείς το ενδιαφέρον να ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου.

νομίζω πως κι άλλοι νιώθουν το ίδιο συναίσθημα

Δημοσ.

Ο σούπερ μοδ πιστεύει ότι είναι Superman κ βλέπει τα υπόλοιπα μέλη ως μηρμύγκια!

Η επικοινωνία του με τους λοιπούς συνανθρώπους του μάλλον πραγματοποιείται με δύο λέξεις: ban & lock.

Ο ορισμός του φασισμού?

Χαίρε Είρων Υπεράνθρωπε.

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως νομιζεις λαθος φιλε pat11.

Αν δε σου αρεσουν οι κανονες του Insomnia να μην τους αποδεχοσουν οταν εκανες την εγγραφη... Και να σου πω ενα μυστικο τωρα που τους αποδεχτηκες και αντιληφθηκες οτι δε σου αρεσουν : μην ποσταρεις εδω αφου δε σου αρεσει, υπαρχουν διαφορα αλλα φορουμ να ασχοληθεις οχι το Insomnia.

Πιστευω πως καθε μελος του Insomnia συμφωνει μαζι μου πως ειναι καλυτερο να εχουμε ενα ενεργο, δυνατο και καθαρο forum για καθε μας απορια και προβληματισμο, απο το να κλεισει για λογους παραβιασης πνευματιων δικαιωματων.

• Super Moderators
Δημοσ.
που κλείδωσε το άρθρο μου.

βασκά δε μου προξενείς το ενδιαφέρον να ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου.

νομίζω πως κι άλλοι νιώθουν το ίδιο συναίσθημα

Το ότι δεν σου προξενώ το ενδιαφέρον να ασχοληθείς φαίνεται: άνοιξες καινούργιο topic μόνο και μόνο για να γράψεις την παραπάνω μπούρδα. Εύγε! :mrgreen:

Παρεπιπτόντως' date=' το άνοιγμα νέου topic για να "διαμαρτυρηθείς" για το κλείδωμα του προηγούμενου: α) έγινε στο λάθος forum (θα ταίριαζε περισσότερο στο Insomnia Site forum) και β) παραβιάζει εκ νέου τους Όρους Χρήσης του forum.

Αλλά τι λέω, αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα (εξ ου και το μέγεθος που χρησιμοποιώ τώρα), εσύ είσαι υπεράνω!

ΥΓ: Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις παρόμοιο topic ή γενικά topic που δεν κινείται εντός των πλαισίων των Όρων Χρήσης, θα πας σπίτι να βρεις τους κηδεμόνες σου, μπας και αντιληφθείς τι εννοώ.

Ελπίζω να το έπιασες το υπονοούμενο... ;)

Ο σούπερ μοδ πιστεύει ότι είναι Superman κ βλέπει τα υπόλοιπα μέλη ως μηρμύγκια!

Η επικοινωνία του με τους λοιπούς συνανθρώπους του μάλλον πραγματοποιείται με δύο λέξεις: ban & lock.

Ο ορισμός του φασισμού?

Χαίρε Είρων Υπεράνθρωπε.

Χαιρετώ τον αυτόκλητο υπερασπιστή της "δημοκρατίας" και των "κατατρεγμένων" μελών, τον οπαδό του δόγματος "με ξένο κώλο π**στης".

Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να σου απαντήσω στο προηγούμενο παραλήρημά σου.

Ούτε τώρα πρόκειται να το κάνω... :)

ΥΓ: Το υστερόγραφο που απευθύνεται στο προηγούμενο μέλος, ισχύει και δι' εσέ. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...