Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα γραφικά...

XeroOfTime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εχώ ενα laptop εδώ και ενάμιση χρόνο και μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα.

Όταν βάζω ενα οποιοδήποτε παιχνίδι να παίξω τότε αυτόματα χαλάνε τα γραφικά .Ακόμη και όταν βγω από το παιχνίδι τα γραφικά συνεχίζουν να είναι χαλασμένα και φτιάχνουν μόνο όταν κάνω επανεκίνηση.

Το laptop μου είναι ένα Turbo-X Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz,512 RAM,ATI MOBILITY RADEON 9700.

Έβαλα και μία φωτογραφία να δείτε πως έγιναν τα γραφικά όταν πήγα να παίξω WOW.

Clipboard0178.zip

Δημοσ.

file distihos kai sto diko mou laptop pali me autin tin karta iha ta idia provlimata. prepei autes oi mobility 9700 na ine elatomatikes kai na kegonte efkola. prepei an eheis egiisi na pas na sto alaxoun to sintomotero

Δημοσ.

έμένα μου τυχαίναν κάτι αντίστοιχα όταν αλλάζα τα refresh rates....σιγουρέψου ότι δεν στα αλλάζει το παιχνίδι....

Δημοσ.

Δεν είναι το παιχνίδι .Έχω δοκιμάσει και άλλα παιχνίδια και έχω τα ίδια προβλήματα.Σας ευχαριστώ παντως.

Δημοσ.

ma den vgazei auta ta tertagonakia kai tis grames mono sta games. ta vgazei kai sta ikonidia apo ta windows kai se video ph dvd movies. auto re pedia den simenei kameni karta?

Δημοσ.
ma den vgazei auta ta tertagonakia kai tis grames mono sta games. ta vgazei kai sta ikonidia apo ta windows kai se video ph dvd movies. auto re pedia den simenei kameni karta?

ειλικρινά δεν το ξέρω αυτό....σε desktop μηχάνημα που μου έχει τύχει καμμένη κάρτα Video συμβαίνει μάυρη οθόνη και μπιπ μπιπ....τώρα σε laptop ο θεός και η ψυχή του!

ρε ababapanos άμα ήταν καμμένη εν θα έπρεπε να μην του πάιζει έτσι και αλλιώς? (ακόμα και κατά την επάνεκίνηση...)

εγώ α δοκίμαζα να κάνω μια δισκέτα εκκίνησης και να παίξω ένα παιχνίδι ελλεινό (σε περιβάλλον DOS) για να δω τι λεει και απο εκεί....

Δημοσ.

otan miakarta grafikwn, ehei halasei den simenei aparetita mavri othoni... ehw akousei kartes pou ehoun kaei kai kanoun akrivos auto to provlima me tis grames sta games. kai sta ikonidia twn windows. twra den xerw parapanw me auta ta mihanimata pote den mporeis na ise sigouros

Δημοσ.

Πάντος κάτι σοβαρό παίζει XeroOfTime. Αφου το κάνει και εκτός game... Και με drivers δεν έφτια3ε... Κανένα format έχεις κάνει από όταν το πήρες το laptop? (ετσι απο περιέργια ρωτάω)

Eφόσον το έχεις εδώ και ενάμιση χρόνο, δεν έχεις εγγύηση ε? 1 χρόνο έδιναν στα Turbo-X ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...