g1annis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μία στις 10-20 φορές που πάω να ποστάρω, είτε απάντηση είτε νέο θέμα με το που πατάω "Υποβολή" κάνει 10 δευτερόλεπτα να αντιδράσει, και μετά ανοίγει ο d/l manager του firefox και μου λέει "ζητήσατε να κατεβάσετε το αρχείο newpost.php" ή αντίστοιχα το newthread.php ή preview.php αν πρόκειται για προεπισκόπιση κλπ. και τελικά δεν το στέλνει το μήνυμα ή άλλες φορές το στέλνει μετά από 1 λεπτό. 1) Από ότι κατάλαβα το παθαίνουν κι άλλοι. Τουλάχιστον άλλος ένας χρήστης μου το είπε. 2) Το έχω πάθει και σε άλλο ένα site και μόνο. 3) Νομίζω και ο άλλος χρήστης που μου το είπε χρησιμοποιεί Linux και δε θυμάμαι να το πάθαινα με MS Internet Explorer. Αν έχετε κάτι παρόμοιο, πείτε το μπας και βγάλουμε άκρη. Πείτε αν χρησιμοποιείτε Win ή Linux, firefox ή κάτι άλλο, αν το έχετε πάθει κι αλλού. Ξέρει κανας γνώστης να μας δώσει τα φώτα του? Μπορεί να είναι από πρόβλημα στον server, πρόβλημα στη linux έκδοση του firefox, πρόβλημα στο ίδιο το firefox... ξέρω 'γω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.