stimuli Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Einai dinaton na kaneis mute se kapoio apo ta dio programmata? ennow na mpaineis se site k na min akous tous ixous pou exoun...
Eusebius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δεν είναι εύκολο. Έχω διαβάσει ότι η Όπερα έχει mute, αλλά ούτε το έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω πού βρίσκεται. Μπορεί να σου κάνει το FlashMute FlashMute is a tool which allows you to mute/unmute Flash Movies loaded in a browser exclusively, or alternatively all sounds produced by the browser. Δεν το έχω δοκιμάσει. Αυτό που χρησιμοποιώ, και που ξέρω ότι δουλεύει, είναι το Flashblock -- μια επέκταση του Firefox που φράζει τελείως τα φλας. Εμφανίζει ένα κουμπί πάνω στο καθένα. Αν θες να το δεις και να το ακούσεις, πατάς το κουμπί.
stimuli Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Euxaristw poli, to Flashmute den xrisimeuse katholou alla to Flashbox boithise kapws. An kai ta Video se kathe site sunexizoun na anaparagwntai kanonika uparxei periptwsi na to kanw mute k auto?
Eusebius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 To Flashblock φράζει μόνο flash. (Εμένα μου αρκεί αυτό, αφού τα flash είναι τα πιο συχνά και τα πιο ενοχλητικά απ' όλα). Το FlashMute δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά, αν υποθέσουμε ότι δουλεύει όπως λέει ότι δουλεύει, θα είναι καλύτερο από το Flashblock γι' αυτό που θες. Ακολούθησες τις οδηγίες; (Εκεί που λέει How to Use.) Νά κι ένα screenshot του FlashMute: http://www.crapcontrol.com/request.php?download.148 ΥΓ. Απ' ό,τι βλέπω στη σελίδα του, το FlashMute λέει ότι δεν δουλεύει ακόμα με Windows Media.
stimuli Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Paidia ta programmata den boithane. Kaneis allos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.