Προς το περιεχόμενο

Απανωτα μπιπ-μπιπ ακουγονται απο το εσωτερικο...

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεγαφωνο του υπολογιστη σημερα το πρωι που τον ανοιξα....μετα απο λιγο σταματησαν..Καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι ?ι

Δημοσ.

Όταν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από αυτήν που έχει οριστεί στο BIOS αρχίζει να κάνει μπιπ μπιπ (εμένα τουλάχιστον).. Κοίταξε στο BIOS να δεις θερμοκρασία. Λίγο παράξενο να το έπαθες με το που τον άνοιξες βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
Όταν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από αυτήν που έχει οριστεί στο BIOS αρχίζει να κάνει μπιπ μπιπ (εμένα τουλάχιστον).. Κοίταξε στο BIOS να δεις θερμοκρασία. Λίγο παράξενο να το έπαθες με το που τον άνοιξες βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Και εγω αυτη την εντυπωση ειχα οτι τα μπιπ ειναι προειδοποιηση για ανεβασμενη θερμοκρασια αλλα εδω μιλαμε αρχισαν μολις το ανοιξα και τωρα που εχει περασει περιπου 1 ωρα δεν ακουγεται τιποτα.

Δημοσ.

Βασικά δες το manual της motherboard σου να δεις τι σημαίνουν τα μπιπ. Είναι διαφορετικά κάθε φορά αναλόγως το πρόβλημα που παρουσιάζεται... (διαφορετιή διάρκεια, το πόσα μπιπ κάνει, κτλ...)

Δημοσ.

Μπορεί προσωρινά να μην βρήκε τις μνήνες για οποιοδήποτε λόγο, έλεγξε το manual όπως σου είπαν τα παιδιά κ σου προτείνω να ανοίξεις το κουτί να κάνεις 1 καλό καθαρισμό ψύκτρες, κουτί κ να κουμπώσεις καλύτερα μνήμες, κάρτα γραφικών. Με τις μνήμες μου είχε κάνει κ μένα κάτι παρόμοιο...

Δημοσ.

κι εμένα στο παλιό μου pc, ειχε πρόβλημα το ανεμιστηράκι. Για ένα "περίεργο" κάποιες φορές στην εκκίνηση αρνίοταν να ξεκινήσει οποτε ειχε μπιπ. Ξαφνικά ξεκινούσε και όλα οκ. Το άλλαξα και τελος. Βεβαια το manual πρέπει να το διαβάσεις. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...