Προς το περιεχόμενο

διακλαδωτής τηλεφωνικής γραμμής

pao132003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήγα και πήρα έναν διακλαδωτή για να μπορώ να συνδέσω δυο συσκευές σε μια πρίζα, αλλά η μια έξοδος δε δουλεύει. Είναι ελαττωματικό ή πήρα κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελα(π.χ. να μπαίνουν δυο καλώδια σε μια συσκευή -να είναι διαφορετική η φορά του δηλαδή);;:???:

Δημοσ.

Μάλλον αγόρασες splitter, δηλαδή συσκευή που διαχωρίζει το μεσαίο ζευγάρι με το ακραίο. Συνήθως είναι όμοια εξωτερικά αν και κάποια γράφουν στις εξόδους 1,2.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

an to pliroses apo 5 euro kai pano tore pires splitter gia adsl.exo dei apira atoma pou tin exoun patisei.to splitter einai san miso kinito se megethos.to allo einai aplos tilefonikos diakladotis pou ine megethos mikrotero apo dio daxtila diplomena kai kanei to poli 1,5 euro.an thes foto mporo na sou sikoso.

Δημοσ.

τυχαινει.... Αν στραβωσουν τα "σιδερακια" που παταει το κλιπ, τοτε μπορει να μην λειτουργει λογω του οτι δεν παταει, ή βραχυκυκλωνει!

Μου εχει τυχει αλλα οχι σε καινουργιο... Μετα τα πολλα βαλε βγαλε, ολο και κανενα βαρυ χερι μπορει να το βοηθησει

Δημοσ.

mia lisi pou tin exo protini se polous kai tin exo kai ego einai na pas se ena katastima stin gitonia sou pou poulaei prizes kai genika ilektrologiko iliko kai na zitisis na sou dosoun priza me 2 rj11 tilefonikes upodoxes.ego agoarasa tis legrand kai einai kai gamo...stin mia pleura vazeis to filtro (gia pstn) kai pano sto filtro to tilefono kai stin alli pleyra vale oti thes modem ....tilefono ....

:-D :-D :-D

Δημοσ.

@cyberstorm: ναι, αλλά έχω splitter κι όχι φίλτρο.

καλό αυτό που λες, όμως πειράζει αν δεν πάω σε κατάστημα της γειτονιάς μου και το πάρω από αλλού;

Δημοσ.

κατι σχετικο

εχω ενα καλωδιο που παει στο dsl modem

μπορω να βαλω διακλαδωτη ωστε να συνδεω και το παλιο modem για fax?

θελει και φιλτρο?

Δημοσ.

nai thelei kai filtro dioti to aplo modem ine san tilefono opote den prepei na exei thoribo giati ite den tha sindeetai ite tha sindeetai pio arga.kai prosexe me tous dialers min koliseis tipota brei to 56 ari modem pano kai sou kanei klisi apo ekei.

Δημοσ.

ναι σωστο αυτο ευχαριστω

σκεπτομαι να το αποσυνδεω τελειως απο το modem οταν δεν το χρειαζομαι

να εχει μειωση ταχυτητας αποδοσης το dsl με το διακλαδωτη δεν παιζει ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...