ntg24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ ΟΡΕrΑ 8.5 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΟΣΤΕΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Java Applet ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ Opera. Ti Lete Na ΦΤΑΙΕΙ?
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 exei vgei opera 9 final,dokimase me afto kai vale kai java .
naftis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Tha egkatastiseis tin 9.0 Se diko tis directory. Tin xrisimopoiw kana mina kai paei poli kala. Min anisisxeis tha parei ta bookmarks aftomata. Xairetismous Naftis
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πρέπει να εγκαταστήσεις μια Java virtual machine. Είτε ψάχνεις και βρίσκεις την discontinued της Microsoft, είτε πάς εδώ http://java.sun.com/ και κατεβάζεις. Και να ξέρεις ότι τα κεφαλαία σημαίνουν πως ΦΩΝΑΖΕΙΣ...
asmilon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Η Virtual Machine της Microsoft σταματησε λογω διαφορων copyright πριν καν το Service Pack 1 και ειναι γεματη κενα ασφαλειας, οποτε κατεβασε την τελευταια επισημη της Sun. Η τρεχουσα Runtime της Java ειναι η 1.5.0_07-b03...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δεν ξέρω για το "γεμάτη κενά ασφαλείας", αλλά έχει βγει service pack γι'αυτήν μέσω του Windows update, και τα τελευταία χρόνια που την χρησιμοποιώ, it works like a charm...
asmilon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ναι ηταν το αρχικο Service Pack 1 το οποιο αντικτασταθηκε απο το Service Pack 1a που ηταν το ιδιο αλλα χωρις την VM της Microsoft... Αν εχεις Service Pack 2 δε νομιζω πως την εχεις στο μηχανημα σου, αν δε εχεις το Service Pack 2 θα σου προτεινα να το βαλεις ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.