Προς το περιεχόμενο

μια μερα με, μια μερα χωρις.. αλλος κανεις??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και καμια 15αρια μερες μια μερα εχω ADSL μια μερα δεν εχω..

δηλωσανε τεχνικη βλαβη στον ΟΤΕ απο την forthnet για μια μερα καλα ηταν απο την επομενη παλι τα ιδια. Μου ζητησανε το ρουτερ το πηγα ητανε μια χαρα.

Τα καλωδια οκ αφου και με αλλο τα ιδια γινονται...

Τι να γινετε αλλος κανεις με παρομοιο προβλημα? καμια συμβουλη?

Η forthnet με παρατησε μετα απο καμια βδομαδα μαλον βαρεθηκαν. Στην αρχη περνανε τηλεφωνο να μαθουν τι εγινε πως παει κλπ. και την τελευταια φορα θα με επερναν αυριo τηλeφωνο δηλαδη προχτες..

Σε μερικες μeρες ληγει η συνδεση και εχω ξενερωσει. Δεν ξερω τι να κανω τελικα....

Καμια ιδεα?

Δημοσ.
τι φιλτρο να βαλει>το φιλτρο ειναι μονο για να μην ακους παρασιτα στο τηλεφωνο

Αν σηκωσω τηλεφωνο που δεν εχει φιλτρο κοβεται η adsl.

Eχω usb modem και μονο η γραμμη που οδηγει σε αυτο δεν εχει φιλτρο.

Δημοσ.

Στην πρίζα όπου έχεις το modem μήπως έχεις και τηλέφωνο?Άν ναι ,θες διαχωριστή εκεί.Αλλιώς...δεν ξέρω τι συμβαίνει....Πάρε τον ΟΤΕ να σου ελέγξουν τη γραμμή....

(Πάλι κάποιον γνωστό βρήκα εδώ....):mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια καλημερα, η πρωτη μου φορα γι'αυτο καλως σας βρηκα...

Εχω και γω forthnet και πρεπει να τρεχει με το ρουτερ κατι. Παλια ειχα προβλημα με φιλτρα αλλα τωρα ειμαι οκ. Εχω το JetSpeed 520 και λογικα πρεπει να παω να το δουν. Κοβομαι, καπως, απο το LimeWire και γινεται εξοδος απο το Messanger του MSN. Επιπλεον, μερικες φορες παω να μπω απο τον explorer, δεν μπαινει και χρειαζεται να κανω επανεκκινηση στο ρουτερ για να μπει. Ελπιζω να μοιρασα την απελπισια... :D

Δημοσ.

μην ανησειχεις γιαυτο φιλε ολλα καλα.

Εξακολουθω με το ιδιο προβλημα αλαξα και φιλτρο αλλα τιποτα δεν εγινε.

μαλον θα ερθουν σπιτι για να δουνε τι γινετε μου ειπαν που πηρα τηλεφωνο.

θα ενημερωσω αμα εχω νεοτερα.

Δημοσ.

121 gia blabh oxi mesw forthnet,autoi einai ta zwa m arga...

an 8a r8ei texnikos sto spiti kati ginete...

@timwros den einai k toso problhma auto...se olous ginete an katebazoun/anebazoun polla...

check new drivers

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πανω που ειχαν ερθει οι τεχνικοι εφτιαξε μια μερα πριν δια μαγειας LOL και καμια δυο βδομαδες που ειμουνα σπιτι ολλα καλα δουλευαν.

φευγω διακοπες γυριζω χτες το βραδυ δουλευε και παλι απο σημερα το πρωι τα ιδια.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δημοσ.

ολα τα εχω τσεκαρει λιγο πολυ.

αυτο για τον κατανεμητη δεν ξερω μονο τι γινετε.

παντως και τις δυο φορες το προβλημα παρουσιαστηκε μετα την επιστροφη μου απο διακοπες και αφοτου λειτουργησε την πρωτη μερα απο την επομενη αρχισαν τα προβληματα.

Θα ελεγα σαν καποιος να περιμενε να δει ποτε θα γυρισω για να αρχισει να μου σπαει τα νευρα.

Δεν ξερω τι να πω. θα περιμενω να δω τι θα κανουν οι τεχνικοι παλι αλλα εχω κουραστει με αυτη την ιστορια.

Εντωμεταξυ πληρωνω DSL και μπενω με dial up και χρεονωμαι εξτρα.

Ομορφα ε?

Ο ΟΤΕ τα ριχνει στην forthnet η forthnet τα ριχνει στον ΟΤΕ και εγω στην μεση τρωω το πακετο.

Τα νευρα μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...