Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 μου ειχε κανει εντυπωση ενα που εγραφε "I am palikari"
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Lucifer δεν ξέρεις ε? Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να πάρω μπλούζα της insomnia ή καλύτερα καμιά εικόνα να εκτυπώσω μόνος μου για να βάλω και το nick μου? ευχαριστώ (Υποψη έκανα search και βρήκα ένα σχετικό θέμα άλλα ήταν κλειδωμένο και το λινκ δεν δουλευε ή μαλλον ναι σε έβγαζε στην insomnia άλλα έδειχνε ένα wrong...)
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Πω, αυτό είναι παλιά ιστορία. Νομίζω είχε βγει μια φουρνιά, ο παρεδώσε εμφανίζεται σε δικαστικές αίθουσες με ένα, αλλά σταμάτησε η φάση, κυρίως επειδή το όνειρο του κάθε μπλουζολάγνου, το nickname στο πίσω μέρος δλδ, ήταν δύσκολο ή ασύμφορο να γίνει με μαζικές παραγγελίες.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Πω, αυτό είναι παλιά ιστορία. Νομίζω είχε βγει μια φουρνιά, ο παρεδώσε εμφανίζεται σε δικαστικές αίθουσες με ένα, αλλά σταμάτησε η φάση, κυρίως επειδή το όνειρο του κάθε μπλουζολάγνου, το nickname στο πίσω μέρος δλδ, ήταν δύσκολο ή ασύμφορο να γίνει με μαζικές παραγγελίες. που τα βρίσκεις lucifer καμιά καλή εικόνα της insomnia έχεις τουλάχιστον(πιστεύω ότι έχεις πολλές:twisted: ),γιατί το logo δε λέει και πολλά και θα τα τακτοποιήσω εγώ τα υπόλοιπα(εκτύπωση,nickname,κλπ)
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 αχμ, σαν τι εικόνα έχεις στο μυαλό σου? τα μπλουζάκια που είχαν βγεί ήταν μαύρα με το λόγκο στο πέτο. παρεδώσε σήκωσε καμιά πικ να πέφτουν ιδέες.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 εντάξει άκυρο τότε δώσε μου ένα logo να δω πως είναι και θα δω τι θα κάνω.. ευχαριστώ
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 οκ θα τα συνδιάσω και με ένα userbar και με κατι που να γράφει το nick μου(άγνωστο τι) και αν με δεις στην αθήνα καμιά φορά σίγουρα θα με αναγνωρίζεις
wizzy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 πάντως, όταν λειτουργούσε το link για την παραγγελία T-shirt Insomnia είχα παραγγείλει ένα και λόγω καθυστέρησης είχα στείλει pm Angelos0 ή στον Hal9000, αλλά από τότε ουδέν νεότερο........ Η ιδέα του Shadow_Zone δεν είναι άσχημη πάντως....
dterzakis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Συγνώμη που ξεθάβω το θέμα αλλά ένας φίλος μου έχει μαγαζί που τυπώνει στάμπες σε μπλουζάκια και πρόσφατα σήκωσε και Site. Μπορείτε να φτιάξετε την δικιά σας μπλούζα με έτοιμη στάμπα ή με φωτογραφία που ανεβάζετε εσείς. Ακόμα μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε. Είναι αρκετά προσεγμένο το site αν και είναι στις αρχές του. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκευτεί το : http://www.mplouzaki4.gr
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 στην πλατιά εξαρχείων τα παιδιά από τους Deus X Machina έχουν μαγαζί που τυπώνει μπλούζες το όνομα του είναι The Lab και είναι πάνω στον πεζόδρομο απέναντι από την όστρια πλέον έχουν και κανονικό ψηφιακό εκτυπωτή που βάφει πάνω στις μπλούζες η ποιότητα του είναι φανταστική και δεν ξεθωριάζει με τίποτα ευχαριστημένος πελάτης εδώ και 3 χρονια με 5-7 μπλούζες κάθε καλοκαίρι που οι πρώτες είναι ακόμα σαν την πρώτη μέρα που τις πήρα PS: xmm τώρα είδα ότι είναι ξέθαμα δεν πειράζει τσάμπα πληροφορία είναι
nikolio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Γνωρίζει καποιος απο που μπορεις να αγορασεις αυτο το ειδικο χαρτι για να κανεις μονος σου την σταμπα πανω στην μπλουζα?
nikolio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ναι.Θενκς για την βοήθεια.. Νόμιζα οτι θα τα πουλούσαν σε πιο εξειδικευμένα μαγαζιά αλλά απ'οτι φαίνεται ήταν πιο απλό απ'οτι φανταζόμουν!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.