Προς το περιεχόμενο

Στάμπες σε μπλουζάκια

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lucifer δεν ξέρεις ε?

Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να πάρω μπλούζα της insomnia ή καλύτερα καμιά εικόνα να εκτυπώσω μόνος μου για να βάλω και το nick μου?

ευχαριστώ:-D

(Υποψη έκανα search και βρήκα ένα σχετικό θέμα άλλα ήταν κλειδωμένο και το λινκ δεν δουλευε ή μαλλον ναι σε έβγαζε στην insomnia άλλα έδειχνε ένα wrong...)

Δημοσ.

Πω, αυτό είναι παλιά ιστορία. Νομίζω είχε βγει μια φουρνιά, ο παρεδώσε εμφανίζεται σε δικαστικές αίθουσες με ένα, αλλά σταμάτησε η φάση, κυρίως επειδή το όνειρο του κάθε μπλουζολάγνου, το nickname στο πίσω μέρος δλδ, ήταν δύσκολο ή ασύμφορο να γίνει με μαζικές παραγγελίες.

Δημοσ.
Πω, αυτό είναι παλιά ιστορία. Νομίζω είχε βγει μια φουρνιά, ο παρεδώσε εμφανίζεται σε δικαστικές αίθουσες με ένα, αλλά σταμάτησε η φάση, κυρίως επειδή το όνειρο του κάθε μπλουζολάγνου, το nickname στο πίσω μέρος δλδ, ήταν δύσκολο ή ασύμφορο να γίνει με μαζικές παραγγελίες.

που τα βρίσκεις lucifer :mrgreen: καμιά καλή εικόνα της insomnia έχεις τουλάχιστον(πιστεύω ότι έχεις πολλές:twisted: ),γιατί το logo δε λέει και πολλά και θα τα τακτοποιήσω εγώ τα υπόλοιπα(εκτύπωση,nickname,κλπ)

Δημοσ.

αχμ, σαν τι εικόνα έχεις στο μυαλό σου? τα μπλουζάκια που είχαν βγεί ήταν μαύρα με το λόγκο στο πέτο.

παρεδώσε σήκωσε καμιά πικ να πέφτουν ιδέες.

Δημοσ.

οκ θα τα συνδιάσω και με ένα userbar και με κατι που να γράφει το nick μου(άγνωστο τι) και αν με δεις στην αθήνα καμιά φορά σίγουρα θα με αναγνωρίζεις:P

Δημοσ.

πάντως, όταν λειτουργούσε το link για την παραγγελία T-shirt Insomnia είχα παραγγείλει ένα και λόγω καθυστέρησης είχα στείλει pm Angelos0 ή στον Hal9000, αλλά από τότε ουδέν νεότερο........ Η ιδέα του Shadow_Zone δεν είναι άσχημη πάντως.... ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη που ξεθάβω το θέμα αλλά ένας φίλος μου έχει μαγαζί που τυπώνει στάμπες σε μπλουζάκια και πρόσφατα σήκωσε και Site.

Μπορείτε να φτιάξετε την δικιά σας μπλούζα με έτοιμη στάμπα ή με φωτογραφία που ανεβάζετε εσείς. Ακόμα μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε. Είναι αρκετά προσεγμένο το site αν και είναι στις αρχές του. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκευτεί το :

http://www.mplouzaki4.gr

Δημοσ.

στην πλατιά εξαρχείων τα παιδιά από τους Deus X Machina έχουν μαγαζί που τυπώνει μπλούζες

το όνομα του είναι The Lab και είναι πάνω στον πεζόδρομο απέναντι από την όστρια

πλέον έχουν και κανονικό ψηφιακό εκτυπωτή που βάφει πάνω στις μπλούζες

η ποιότητα του είναι φανταστική και δεν ξεθωριάζει με τίποτα

ευχαριστημένος πελάτης εδώ και 3 χρονια με 5-7 μπλούζες κάθε καλοκαίρι

που οι πρώτες είναι ακόμα σαν την πρώτη μέρα που τις πήρα :)

PS: xmm τώρα είδα ότι είναι ξέθαμα :P δεν πειράζει τσάμπα πληροφορία είναι :P

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει καποιος απο που μπορεις να αγορασεις αυτο το ειδικο χαρτι για να κανεις μονος σου την σταμπα πανω στην μπλουζα?

Δημοσ.

Ναι.Θενκς για την βοήθεια.. Νόμιζα οτι θα τα πουλούσαν σε πιο εξειδικευμένα μαγαζιά αλλά απ'οτι φαίνεται ήταν πιο απλό απ'οτι φανταζόμουν!!!!!:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...