mentoras99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μανωλη απο τιμες? Γιατι αν χρεωνει 25ε το μπλουζακι, αντε γεια! Ποιοτητα θελουμε αλλα σε νορμαλ τιμη. Οχι για 4-5 μπλουζακια να πληρωσουμε καμια 50χιλ δραχμες(γιατι με ευρω μας φαινεται φτηνο)
KWSN_Men Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Να αναφέρω τη καλύτερη στάμπα που έχω δει και φόραγε ένα παλικάρι: R E A D T H I S W H I L E I C H E C K O U T Y O U R T I T S :mrgreen:
PavelX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει και το http://www.t-bar.gr εάν θέλετε
Phed Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παιζει ρολο τι ποιοτητα μπλουζας θα σου δωσουν και την ποιοτητα της σταμπας απο κει και περα μια καλη ποιοτητα σταμπας με μια αποδεκτη ποιοτητα μπλουζας δεν ξεπερναει τα 15 ευρω αν θες μπλουζα για 5 φορες την βρισκεις και με 5 ευρω αλλα θες????
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Προσέξτε μόνο να μη πέσετε θύμα κανενός απατεώνα!:-P γιατί εγώ είχα πει στο πωλητή ότι θέλω το μέγεθος της στάμπας μου να πιάνει όλη τη μπλούζα και αυτος ο μαλάκας μου το έδωσε σε Α4 και ήταν μια στάλα (περίπου το 1/6 της μπλούζας) Για αυτό σας προτείνω να εκτυπώνεται μόνο από εξειδικευμένα μαγαζιά και μεγέθη πάνω απο Α4 εκτός βέβαια εάν δε πρόκειται για εικόνα αλλά για φράσεις.
mentoras99 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εχει νομιζω αρκετα μαγαζια εκει γυρω στη Σολωνος στο κεντρο, αν δεν με απατα η μνημη μου, αλλα δεν ξερω καποιο καλο συγκεκριμενα.
manic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 εγω ειμαι γλυφαδα ξερει κανεις κανενα εκει κοντα??
WizeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Να αναφέρω τη καλύτερη στάμπα που έχω δει και φόραγε ένα παλικάρι: R E A D T H I S W H I L E I C H E C K O U T Y O U R T I T S :mrgreen: χαχα εγώ την έχω αυτή τη μπλούζα σε κόκκινο
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να πάρω μπλούζα της insomnia ή καλύτερα καμιά εικόνα να εκτυπώσω μόνος μου για να βάλω και το nick μου? ευχαριστώ (Υποψη έκανα search και βρήκα ένα σχετικό θέμα άλλα ήταν κλειδωμένο και το λινκ δεν δουλευε ή μαλλον ναι σε έβγαζε στην insomnia άλλα έδειχνε ένα wrong...)
cmelegos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ με το Μανώλη και εγώ εκεί έιχα πάει και έκανε πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά. Εγω βέβαια είχα τυπώσει με 9 ευρώ αλλά στη Σάμο!!!
orck Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 φιλε μαλλον ειμαι καθυστερημενος και δεν καταλαβαινω μπορεις να μου εξηγησεις τι λεει; Να αναφέρω τη καλύτερη στάμπα που έχω δει και φόραγε ένα παλικάρι: R E A D T H I S W H I L E I C H E C K O U T Y O U R T I T S :mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 φιλε μαλλον ειμαι καθυστερημενος και δεν καταλαβαινω μπορεις να μου εξηγησεις τι λεει; Αν το κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις ότι λέει 'READ THIS WHILE I CHECK OUT YOUR TITS'.
2arkoudi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Στην αθηνα κοντα στα εξαρχεια στην ακαδημιας εχει πολλα μαζεμενα και καλες τιμες.
revil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 εγω το καλυτερο που εχω δει ειναι απο πισω εγραφε f_ck και απο μπροστα all i need is u
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.