Akujin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ήθελα να τυπώσω κάτι στάμπες σε t-shirt ξέρει κανείς κανα καλό+φτηνό μαγαζάκι να μπορώ να του πάω ένα .jpg να μου το τυπώσει? είχε ένα τέτοιo μαγαζί στο the mall αλλά μου φάνηκε ακριβούτσικο (20 ευρώ 1 στάμπα σε σκουρόχρωμο t-shirt) όλες οι τιμές εκεί παίζουνε? cheers!
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 δεν νομιζω..το καλοκαιρι περσι που τυπωσε ενας φιλος μου εκει που πηγαμε διακοπες[σε τουριστικο μερος κιολασ που ειναι ακριβοτερο]πηγε γυρω στα 15 ευρω[και ισως λιγο λιγοτερα]
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ήθελα να τυπώσω κάτι στάμπες σε t-shirtξέρει κανείς κανα καλό+φτηνό μαγαζάκι να μπορώ να του πάω ένα .jpg να μου το τυπώσει? είχε ένα τέτοιo μαγαζί στο the mall αλλά μου φάνηκε ακριβούτσικο (20 ευρώ 1 στάμπα σε σκουρόχρωμο t-shirt) όλες οι τιμές εκεί παίζουνε? cheers! Κάτω από €15 δύσκολα θα βρεις.
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 δεν ξερω.εγω περσι ειδα αυτην την τιμη.συγκεκριμενα στο Τολο,κοντα στο Ναυπλιο για οσους γνωριζουν...φετος δεν ξερω ποσο πανε..
Cromb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Γιατί δε τυπώνεις μόνος σου; Πάρε ειδικό χαρτί (σιδερώτυπο), βγάλε ότι θες στον εκτυπωτή και τύπωσέ το. Το χαρτί έχει γύρω στο 1 ευρώ η μια σελίδα Α4 (μπορεί και πιο φτηνά) και το βρίσκεις παντού.
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Γιατί δε τυπώνεις μόνος σου; Πάρε ειδικό χαρτί (σιδερώτυπο), βγάλε ότι θες στον εκτυπωτή και τύπωσέ το. Το χαρτί έχει γύρω στο 1 ευρώ η μια σελίδα Α4 (μπορεί και πιο φτηνά) και το βρίσκεις παντού. Αυτές οι στάμπες δεν έχουν ποιότητα και διάρκεια. Ξεθωριάζουν αμέσως. Αυτές που κάνουν σε μαγαζιά είναι βινυλίου και έχουν διάρκεια, αν τις προσέξεις λιγάκι.
zaxoys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Είχα δει μια διαφήμιση οτι γίνεται και στον Γερμανό , αλλά δεν ξέρω τιμή : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?action=static&content=kodak.html
Cromb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αυτές οι στάμπες δεν έχουν ποιότητα και διάρκεια. Ξεθωριάζουν αμέσως.Αυτές που κάνουν σε μαγαζιά είναι βινυλίου και έχουν διάρκεια' date=' αν τις προσέξεις λιγάκι.[/quote'] Έχεις δίκιο.Δε ξεθωριάζουν αμέσως αλλά η ποιότητα σαφώς δεν είναι ίδια.Απλά είναι μια φτηνή λύση. Αυτές οι στάμπες βινιλίου μπορείς να τις τυπώσεις σπίτι σου? Πόσο μπορεί να κοστίζει το χαρτί?
magma Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Στο Χολαργό, έχει ένα μαγαζί, όπου αν πας δική σου μπλούζα, έχει νομίζω 5 ευρώ.
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Έχεις δίκιο.Δε ξεθωριάζουν αμέσως αλλά η ποιότητα σαφώς δεν είναι ίδια.Απλά είναι μια φτηνή λύση. Αυτές οι στάμπες βινιλίου μπορείς να τις τυπώσεις σπίτι σου? Πόσο μπορεί να κοστίζει το χαρτί? Αμέσως = σε καμιά 10ριά πλυσίματα. Η διαδικασία εκτύπωσης διαφέρει από τις κοινές στάμπες που ξέρουμε. Μάλλον κάπως δύσκολο να τις κάνεις σπίτι σου διότι χρειάζεται ειδικό μηχάνημα κοπής και εκτύπωσης θερμομεταφερόμενων υλικών και αυτά έχουν υψηλό κόστος για οικιακό χρήστη. Πριν από κάποια χρόνια, ένας τέτοιος εκτυπωτής (από τους πιο φτηνούς) είχε κάπου στα €1000, αν θυμάμαι καλά.
Cromb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αμέσως = σε καμιά 10ριά πλυσίματα. Εντάξει τότε, εγώ 10 πλυσίματα κάνω σε 10 χρόνια...οπότε μια χαρά! πέρα από τη πλάκα, είχα χρησιμοποιήσει αυτη τη τεχνική για τυπώσω μήνυμα μόνο με "γράμματα" με ικανοποιητηκή ποιότητα και διάρκεια. Βέβαια αν θές να τυπώσεις εικόνα αλλάζει... Αν ισχύουν τα 5 ευρώ που λεει ο magma είναι μια χαρά.
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Εντάξει τότε' date=' εγώ 10 πλυσίματα κάνω σε 10 χρόνια...οπότε μια χαρά! πέρα από τη πλάκα, είχα χρησιμοποιήσει αυτη τη τεχνική για τυπώσω μήνυμα μόνο με "γράμματα" με ικανοποιητηκή ποιότητα και διάρκεια. Βέβαια αν θές να τυπώσεις εικόνα αλλάζει... Αν ισχύουν τα 5 ευρώ που λεει ο magma είναι μια χαρά.[/quote'] Ναι... Συμφέρει κατά κάποιον τρόπο. Αν μπορείς να βρεις φτηνό και ποιοτικό μακώ μπλουζάκι σε καλή τιμή ή αν το έχεις ήδη και θέλεις να κάνεις μια στάμπα. Αν δεν κοιτάει να κερδίσει πολλά το μαγαζί με τις στάμπες, τότε σου βγαίνει πιο φθηνά γιατί κάνει μαζική αγορά από βιοτεχνίες.
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Στο Χολαργό, έχει ένα μαγαζί, όπου αν πας δική σου μπλούζα, έχει νομίζω 5 ευρώ. εχουμε διευθυνση η ξερεις να μου πεις που κοντα ειναι το μαγαζι αυτο?
freakystyley Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 κάπου άκουσα στο ραδιόφωνο οτι είναι ένα μαγαζί ακριβώς στον σταθμό στο μοναστηράκι - ψυρρή...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Ειναι ενα μαγαζι στην Θεμιστοκλεους στην Αθηνα , ακριβως πανω απο την Ακαδημιας οπως ανεβαινεις στην δεξια πλευρα.Ειχα φτιαξει μια μπλουζα πριν 6 χρονια περιπου και αρχισε να ξεθωριαζει στα 3-4 χρονια.Πολυ καλη δουλεια.Σε αντιθεση με ενα μαγαζακι στην Καλλιθεα που στα 5-6 πλυσιματα αντε γεια.Ξεκολλησαν μεχρι και οι σταμπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.