TrAd3MaN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Kamia idea h link h pm gia to poy tha bro ta "ConvertX to DVD kai το WinAVI Video Converter" ???
sarisn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Εγώ κατέβασα το AviSubtitler 1.0, βάζω κανονικά το πρώτο .avi από τα 2, βάζω και το αρχείο .srt των υποτίτλων καθώς επίσης και το Destination file αλλά μόλις πατάω Start δεν κάνει τίποτα . Καμιά ιδέα γιατί? Μήπως χρειάζομαι κάποιον συγκεκριμένο codec? Ευχαριστώ.
sarisn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Τελικά έβαλα όλα τα απαραίτητα αρχεία στο 2ο pc μου και ξεκίνησε κανονικά . Αλλά ρε παιδιά, πόση ώρα παίρνει σε σας η όλη διαδικασία? Εμένα πάει πολύυυυ αργά... Έχω Windows XP Service Pack 1, 768 MB ram, Pentium 4 1.8 GHz.
N_Pellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 5-10 λεπτά άντε 20 με το δικό σου pc αλλά και πάλι πολύ είναι. Εμένα μου παίρνει 1 λεπτό. P4 στα 3 GHRZ 1GB dram με prescot επεξεργαστή. Δοκίμασε και κάποιο άλλο Pc για να δεις τι συμβαίνει. Κατέβασε τη νέα έκδοση του avisub 1.8 ίσως πάει πιο γρήγορα. http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.