Προς το περιεχόμενο

Χανω τις φωτογραφιες μου?Καποιο software?

Apateonas_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε σεις παιδια,εχει ειπωθει επανειλημμενως εδω μεσα αυτο το θεμα.Μην εχετε εμπιστοσυνη σε καμια μαρκα CD/DVD.Την εχουμε πατησει πολλοι,και αξακολουθουμε να την παταμε απο οτι βλεπω.Σημαντικα αρχεια,φωτο, προσωπικα δεδομενα, drivers, σημαντικα προγραμματα,και προσωπικη δουλεια μετα απο απειρα ξενυχτια,τα κανουμε backup, σε 1,2,3,4,5.....100 δισκακια,και σε 10 σκληρους.LOL

Καποιες φορες τα κολοδισκακια μετα απο καιρο,αγνωστο γιατι,δεν διαβαζονται.Εγω παντως δεν την ξαναπαταω αλλη φορα,φτανουν οι τεσσερις φορες.Εβαλα μυαλο.

Δημοσ.
Θα με πεις τρελλο τωρα.Εχω 6 σκληρους περιπου 1TGB (840 GB),oi 5 ειναι backapieres.Ειμαι τρελλος????

οχι ,αλλα εισαι λιγο υπερβολικος!!!:-D :-D

Δημοσ.
Ετσι οταν πριν κανα μηνα ειπα να βρω μερικες που χρειαζομουνα,ανακαλυψα οτι δεν μπορω να δω καμια μα καμια φωτο.

Αμέσως μόλις τις έγραψες στο dvd καί πριν ακόμη κάνεις format δεν θάπρεπε να βεβαιωθείς ότι ανοίγουν οι φωτο?Αφού λες ότι ήταν τόσο σημαντικές δεν έχανες τίποτα να το ελέγξεις.Υποθέτω ότι κάτι παίζει με τη συμπίεση γιατί αυτή πού ανέβασες έχει πολύ μικρό μέγεθος.Σε τι ανάλυση πάνω κάτω ήταν οι φωτο?

Δημοσ.
Θα με πεις τρελλο τωρα.Εχω 6 σκληρους περιπου 1TGB (840 GB),oi 5 ειναι backapieres.Ειμαι τρελλος????

Μάλλον θες να πείς ότι έχεις συνολικά 1 ΤΒ καί όχι 1 TGB=1000000000000 GB!! περίπου :) :)

Δημοσ.

geovard,Σωστα 1tb.Λαθος μου.

trelamenos84,Με λες υπερβολικο(κομψο).Θες να με πεις τρελλο?Οι 5 σκληροι εχουν ολοι τα ιδια αρχεια.Αμ δε που θα την ξαναπατησω....Θα χτυπησουν ολοι μαζι?,του κερατα,καποιον θα προλαβω.....

Δημοσ.

Εγω ειχα προβλημα με αντιγραφη βιντεο απο το cdr στον σκληρο...δεν το αντεγραφε με ΤΙΠΟΤΑ..errors και τα σχετικα...προσφατα βρηκα τυχαια ενα μικρο προγραμα μολις 65kb, το Unstoppable Copier..και πραγματικα ενω ειμουν δυσπιστος για αυτα που υποσχετε το αποτελεσμα ηταν παραπανω απο εντυπωσιακο :D μετα απο μια διαδικασια περιπου 7-8 λεπτων (πεζει αναλογα με το μεγεθος του αρχειου) ειχα την δυνατοτητα πλεον να κανω αντιγραφη...και το ιδιο αποτελεσμα ειχα και σε αλλα προβληματικα cd's+dvd's. πιστευω οσοι εχουν προβληματα παρομοια δεν εχουν να χασουν κατι με μια δοκιμη :)

edit: το συγεκριμενο προγραμα ειναι free κιολας ;)

Δημοσ.
Αμέσως μόλις τις έγραψες στο dvd καί πριν ακόμη κάνεις format δεν θάπρεπε να βεβαιωθείς ότι ανοίγουν οι φωτο?Αφού λες ότι ήταν τόσο σημαντικές δεν έχανες τίποτα να το ελέγξεις.Υποθέτω ότι κάτι παίζει με τη συμπίεση γιατί αυτή πού ανέβασες έχει πολύ μικρό μέγεθος.Σε τι ανάλυση πάνω κάτω ήταν οι φωτο?

Σωστες οι παρατηρησεις σου,αλλα αν δεν την ειχα πατησει με το συγκεκριμενο θεμα δεν θα εκανα και το post.Συνεπως ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε...Τωρα οσο αναφορα τα μεγεθη και τις αναλυσεις πανω κατω οι μικρες εχουν μεγεθος μεχρι 15KB και οι μεγαλυτερες μεχρι και 5,6ΜΒ και αναλυσεις απο

100 χ 100 μεχρι και 1024 χ 768 .....Παντως επαναλαμβανω οτι το picture doctor ελυσε εν μερη το προβλημα,αλλα λεω εν μερη καθως επανεφερε μοναχα το 50-60% τις φωτογραφιας...σχεδον διλπα απο το μισο και πανω οπως βλεπουμε μια κλασικη φωτογραφια....Λυση ακομα δεν βλεπω και δυστηχως βλεπω αναμνησεις 8 ετων να πιανουν πατο στον κουβα(μαζι με το στοιχημα)

Δημοσ.

αν το nero σου την έκανε τη δουλειά, τότε και το ίδιο μπορεί να βοηθήσει. Τo nero burning rom δουλεύει και ως disk commander..δοκίμασε μήπως μπορέσεις να τις σώσεις απο εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...