Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά αρχείων και 100% cpu usage

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα new drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει δυστυχώς.

Melissa_virus

mipos tous 2 diskous tous exeis sto idio kanali? me to idio kalodio IDE?

an nai tote dokimase na baleis tous diskous master se kathe kanali......

Δεν σε πιάνω ακριβώς τι εννοείς aledjo. Στο ίδιο καλώδιο είναι και οι 2.

Τι εννοείς να βάλω τους δίσκους Master σε κάθε κανάλι?

Βασικά επειδή ο seagate είναι λίγο παράξενος, για να λειτουργήσει πρέπει οπωσδήποτε να είναι master και να μην είναι boot. Οπότε έχω αυτόν master, τον wd slave, και εχω ορίσει boot disc τον wd.

Δημοσ.

Afou tous exeis se mia kalodiotenia fantasou oti einai san na min exeis to DMA energopiimeno.Ta dedomena pane prota stin Ram kai meta ston disko sou afou to protokolo ATA den einai duplex.

Episeis apo to task manager des ti sou troei to CPU. O explorer.exe? I ram sou gemizei otan to kaneis auto?

Δημοσ.

Melissa_virus bale to kathe disko se ksexoristo kalodio! den exei simasia an tha einai master i slave..... bale to jumper sto CS.......

an tyxei kai de douleuoun, dokimase na baleis kai kanena cd-rom se kapoio apo to kalodio ide pou einai monos tou o diskos......

Δημοσ.

Λοιπόν. Το pc μου μάλλον θέλει να με τρελάνει. Δεν πάει καλά. Ίσως να κάνει χρήση! Τι να πω!

Τώρα που τον ξανάνοιξα, για να δω αυτά που με ρωτάει ο ItsToasted, είναι μια χαρά! δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πηγαινοέφερνα αρχεία μεγάλα, από τον ένα δίσκο στον άλλο και δεν έκανε τίποτα! Η cpu δεν δούλευε πάνω απο 20% και η μνήμη σε λογικά πλαίσια (αν και πριν σε λογικά πλαίσια ήταν έως 170mb usage).

Δεν ξέρω για πιό λόγο έφτια3ε! Δεν πείραξα τίποτα απο software, και όλα τα προγράμματα προστασίας ήταν on.

Ίσως να έφτιαξε (αν και αρχικά δεν είχε φτιάξει) από τους new drivers που του πέρασα, και μετά που έκανα windows update! Δεν ξέρω τι να πώ.

Το μόνο που κάνει, είναι να δουλεύει 100% όταν του στέλνω μέσω lan αρχεία. Αλλά όταν στέλει αυτό δεν έχει πρόβλημα. Αυτό λόγο firewall από ότι είδα το κάνει οπότε δεν φτιάχνει.

Τι να πω όλα ok. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...