Silok Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Άγορα το συγκεκριμένο ποντικοδρόμιο είπα μιας και κάνω μεγάλη αναβάθμιση και πήρα και καλό γραφείο να μην σέρνεται επάνω του και μου κάνει λακούβα.Το ποντίκι είναι το κλασσικό ασύρματο της μικρομαλακής με το σχέδιο του μάτριξ επάνω(τρομάρα μου).Το πρόβλημα είναι πως αν το αφήσω ακίνητο μόλις το ξαναπιάσω έχει μια νεκρή διαδρομή κοντά στα δύο cm και μετά δουλεύει.Ο δέκτης είναι πολύ κοντά οπότε δεν έχει πρόβλημα.Μόλις του βάζω ένα διαφημιστικό pad δουλεύει μια χαρά.Πρόβλημα το ποντίκι ή το pad;Ή μήπως μ@λ@κία αγορά γιατί κάπως έτσι αισθάνομαι.Το έχει κανείς το συγκεκριμένο pad και με τι ποντίκι το δουλεύει;
dpolal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μήπως το ποντικοδρόμιο είναι για laser ποντικούς????
Silok Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μήπως το ποντικοδρόμιο είναι για laser ποντικούς???? Δεν είδα κάτι τέτοιο και μάλιστα λέει πως είναι ιδανικό για χαμηλής ανάλυσης ποντίκια. Και δεν νομίζω να είναι χαμηλής το δικό μου
ItsToasted Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Isws ipoferei giati exei polles leptomeries to mousepad.Kai kathos megalis analiseis to diko sou, argei stin asirmati metafora na "dosei" polla dedomena. Alla auto einai mia ikasia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.