Προς το περιεχόμενο

Yparxei motherboard na yposthrizei toys eperxomenoys conroe duo??

oldnew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον.. ακουστε το προβλημα. Εχω ενα pc παλιο. ATHLON XP 1400+ . Ελεγα να τον κρατησω για 3-4 μηνες ακομα , μεχρι να βγουν στην αγορα οι ,πολλα υποσχομενοι Conroe Duo. Επειδη ομως, το συστημα μου ειναι στα προθυρα τις καταρευσης, ποτε ανοιγει ποτε δεν ανοιγει, και μπορει την επομενη φορα που θα τον κλεισω, να μην ξαναανηξει, μπρορει να αναγκαστω να παρω νεο Pc νωριτερα. Επειδη ομως με ενδιαφερει να βαλω Conroe Duo πανω, υπαρχει Motherboard, να παρω ωστε να πεταξω τον ποιο φτηνω intel πανω, ας ειναι και celeron, να βγαλω 2-3 μηνες , και μετα να παω να παρω εναν ακριβο Conroe Duo? Αν ναι πειτε κανα motherboard. Ενδιαφερομαι για ενα δυνατο και αρκετα ακριβο νεο συστημα. Thanks,

Δημοσ.

Χμμμ από την μια βγήκε το 965 τσιπ που θα υποστηρίζει την καινούργια γενιά επεξεργαστών,από την άλλη υπάρχει και το 975 που δεν είναι σίγουρο αν όλες οι μητρικές θα παίζουν με τους κόνδορες.Το 975 μου φαίνεται πιο γρήγορο (δεν είμαι σίγουρος ας διωρθώσουν οι ειδικοί) αλλά χρησιμοποιεί το ICH7R Southbridge σε σχέση με το ICH8R Southbridge που έχουν οι 965 μητρικές.Τι διαφορές έχει το ICH7 με ICH8 δεν ξέρω και πολλά αλλά κάτι με raid 5 έχει πάρε δώσε αν σε ενδιαφέρει το θέμα ψάξτο λίγο.Εγώ προσωπικά μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα Raid θα προτιμούσα με το τσιπ 975 και μιά που παίζει σίγουρα με τους κόνδορες π.χ. Intel bad axe που ακούστηκαν και πολύ καλά λόγια ή γιατί όχι την DFI Infinity 975X/G

Δημοσ.

πάντως οι core2 μάλλον θα καθυστερήσν αρκετά...

μεταφέρω αυτά που διάβασα σε άλλο forum

Πρόβλημα ανακαλύφθηκε στους Core 2 επεξεργαστές σε συνθήκες full load.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καθυστερήσει η επίσημη παρουσίαση τους που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου.

Η Intel αναγκαστικέ να προχωρήσει σε επανασχεδιασμό του πυρήνα για να λύσει το πρόβλημα.

Οι πρώτοι Core 2 που είδαμε σε πολλά site έχουν CPUID String 06F5h, ενώ η νέα σχεδίαση έχει CPUID String 06F6h.

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11781.msg137765#msg137765

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...