Προς το περιεχόμενο

Innovator Mp3 Player 1gb Lcd Fm Radio

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι εγκυκλοπαιδικά, μιας και είχα θέσει εδώ την ερώτηση, να πω ότι τελικά το Transcend JetFlash USB-MP3 Stick μου δεν είχε τίποτα...

Πριν από αρκετό καιρό το είχα κάνει format από FAT που ήταν σε FAT32 και ως USB που το δοκίμασα δούλευε μια χαρά. Δεν το είχα δοκιμάσει όμως ως MP3 player αμέσως και έτσι όταν κάποια στιγμή πήγα να το χρησιμοποιήσω ως MP3 player ...δεν δούλευε αλλά εγώ δεν το συνδύασα με το format.

Τεσπα... τέλος καλό όλα καλά, απλά είπα να το αναφέρω μιας και μου φάνηκε περίεργο αφού πουθενά στις οδηγίες του δεν έλεγε ότι δουλεύει μόνο σε FAT.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to MORESTAR MP3 MP-301 (1GB) Black από πλαίσιο είναι σχετικά μικρό ή όχι?σκέφτομαι να το παραγγείλω αλλά αν κάποιος μπορεί ας απαντήσει για τις διαστάσεις που έχει και γενικά θεωρείται μικρό και δεν φαίνεται τεράστιο.απαντήστε μου όσο πιο σύντομα γίνεται

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά το Innovator αξίζει να το πάρω και γώ? Αυτό που με ενδιαφέρει και θα ήθελα να πει κάποιος δυο λόγια παραπάνω είναι ... η ποιότητα εγγραφής απο το ραδιόφωνο , η ποιότητα ήχου γενικότερα του player και τέλος εαν το έχεις fullarei στα mp3 , παίζει αυτό που θές εύκολα και γρήγορα?

υ.γ. : Tι μπαταρία να αγοράσω ώστε να κρατάει αρκετές ωρίτσες? το θέλω για ταξίδια τύπου Σπάρτη-Θεσσαλον. !!!

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το Innovator mp3player. Έχω όμως μια απορία που με προβληματίζει. Ξέρει κανένας αν το Innovator παίζει σε θύρα USB 1.1 ; Στο site tou e-shop αναφέρει μονο 2.0 ενώ σε κάποια άλλα προϊόντα λέει μέσα σε παρένθεση αν παίζουν σε 1.1.

Δημοσ.

Αγόρασα το INNOVATOR MP3 PLAYER 1GB LCD FM αλλά τους drivers τους έχουν βάλει σε μίνι δισκάκι.

Ερώτηση: Πώς μπορώ να βάλω τους drivers στο pc?

lol?

Δημοσ.
Αγόρασα το INNOVATOR MP3 PLAYER 1GB LCD FM αλλά τους drivers τους έχουν βάλει σε μίνι δισκάκι.

Ερώτηση: Πώς μπορώ να βάλω τους drivers στο pc?

lol?

Mα το cd/dvd σου τα παίρνει και τα μικρά δισκάκια.

Στο transcend που έχω' date='δεν το χρησιμοποίησα καθόλου πάντως.[/color']

Δημοσ.

Jimmy_BlinD gia afta pou rwtises des edw --> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150336 kai des to post mou #8!Na prosthesw oti to mono arnitiko pou vriskw sto sygkekrimeno mp3player einai oti den mporeis na kaneis browsing oute kan na pigaineis apo fakelo se fakelo kai anagkazesai na pairnas ena ena ta tragoudia mexri na vreis afto pou thes!Episis sto e-shop pou pira tilefwno na rwtisw gia to pou mporw na vrw neo firmware mou lene oti to mp3player afto to ftiaxnei to e-shop kai kainourgio firmware tha vgei molis ftiaksoun neo montelo alla aporw apo pou tha mporesw na to vrw!Opote afto to zitima me to firmware einai kai afto ena allo arnitiko stoixeio!Episis na kanw mia diorthwsi kai na pw oti,ystera apo kairo xrisimopoiisis tou,pistevw pws i ixografisi apo to radio einai metrias poiotitas enw i ixografisi apo to mikrofwno einai apla kali!Gia opoia alli erwtisi edw tha eimai na apantisw an gnwrizw!

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω πάρει εδώ και αρκετό καιρό το συγκεκριμένο mp3 player. Πιστευς οτι για τα λεφτα που είχα δώσει (45Ε) ήταν αριστη αγορα. Μαλιστα σε συγκριση με το MORESTAR του πλαισιου που είχα νορίτερα (αυτό με την μπαταρία) πιστεύω ότι έχει καλύτερο ήχο (πάντα μιλάω για δικά μου ακουστικά και όχι αυτά που συνοδεύουν το player). Το μεγάλο όμως μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να βλέπεις τους φακκέλους με τα τραγουδια. Μήπως έχει βρει κανεις καποιο firmware που να το διωρθώνει, αφού το eshop ακόμα να βγάλει καινούργιο??

Δημοσ.

Κι εγω ψαχνω επιγοντως firmware να λυνει αυτο το προβλημα με τους φακελους!Οποιος γνωριζει-βρει κατι ας το πει!

Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις αν στο firmware του νεου innovator mp3 διορθώθηκε το σφαλμα του browsing? Εγω τους εστειλα μαιλ αλλα δεν πηρα ακομα απαντηση

Δημοσ.

ναι διορθωθηκε φιλε,εβαλαν εντελως νεο firmware(19 κατι ενω το παλιο ηταν 13 κατι!η αθλιοτητα ομως ειναι οτι για εμας που το εχουμε παρει με το παλιο δεν μας το αναβαθμιζουν!τελειο μαγαζακι το e-shop αλλα στο συγκεκριμενο θεμα το support της συσκευης αθλιο!εντωμεταξυ δεν λενε ουτε ενα site να μπορεσεις να κατεβασεις το firmware απλα λενε οτι το εφτιαξαν εκεινοι!κριμα ρε γαμωτο,δηλαδη τι θα παθαιναν να μου το αναβαθμιζαν... :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...