trelamenos84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 καλησπερα ,υπαρχει τετοιος πομπος που να μπορουμε να βαλουμε στο αυτοκινητο μασ και να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο σε περιπτωση κλοπης?νομιζω ειχα ακουσει κατι για κατι αναλογο που ειχε βγαλει η vodafone?γνωριζει κανεις κατι?
Narayan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Υπάρχουν ορισμένα αντικλεπτικά συστήματα που χρησιμοποιούν τα κυψελωτά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μπορεί να εντοπιστεί το όχημα σε περίπτωση κλοπής (ουσιαστικά σου δίνεται η δυνατότητα να δεις σε ποια κεραία της Voda βρίσκεται κοντά). Άλλα συστήματα πάλι χρησιμοποιούν τους γεωστατικούς δορυφόρους με τους οποίους δουλεύουν οι συσκευές GPS, σε αυτή την περίπτωση το κόστος είναι αυξημένο αλλά εξίσου αυξημένη είναι και η ακρίβεια εντοπισμού. Το κακό και με τα δύο είναι πως σε περίπτωση "επαγγελματία" κλέφτη μπορούν να απενεργοποιηθούν σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, καθότι τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και τα διαγράμματα τοποθέτησης είναι ευρέως γνωστά στο δίκτυο μεταπωλητών τέτοιων συστημάτων.
trelamenos84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ευχαριστω για την απαντηση, και θα θεσω ενα αλλο ερωτημα!αν κρυψω μεσα στο αυτοκινητο μου ενα κινητο το οποιο θα ειναι μονιμως ανοικτο μπορω να εντοπισω το αυτοκινητο μου με τη βοηθεια της εταιρειας κινητης τηλεφωνιας που θα εχω?
Narayan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αν ήσουν στην Αγγλία υπάρχει ανάλογη υπηρεσία, στην Ελλάδα δεν νομίζω κάποια από τις 4 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο να έχει όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Το πολύ-πολύ να σου ακυρώσουν την κάρτα SIM για να μην κάνουν κλήσεις οι κλέφτες μόλις βρουν το κινητό.
trelamenos84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 yparxei doruforikos sunagermos einai...konta 1000e 1000ευρω? καμια πατεντα ρε παιδια?
Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 αυτο που λες το εχουν καποιες φεραρι,πορσε,καπιες πανακριβες μερσεντες και καπιες πανακριβες χαρλει. βαζουν ενα τετοιο πομπο μεσα στο σκελετο καιτσι δε μπορει κανενας κλεφτης να το βγαλει
s-p-o-o-k-e-r Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 εγω μπορώ πολύ εύκολα να φτάξω εφαρμογή σε java για κινητό που συνεργάζεται με bluetooth gps και να βλέπω στο σπίτι με την βοήθεια του google map που βρίσκεται το αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή. Αυτό προυποθέτει το κινητό να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το internet μέσω gprs για να στέλνω τις συντεταγμένες στο pc στο σπίτι.Θα ξεκινήσω να κάνω αυτό το project από οκτώβριο που θα φύγω από αγγλία.Μοναδικό πρόβλημα η μόνιμη τροφόδοσία του κινητού στο αυτοκίνητο αλλά αυτό δεν είναι ο τομέας μου και σίγουρα γίνεται κάπως. Άμα το τελιώσω μπορεί να το βγάλω και προς πώληση με κανά trojan horse για να ξέρω που είναι το αυτοκίνητο του καθενώς
Edgar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μπορείς να βάλεις τις λάμπες απο αυτό εδώ το τόπικ και θα φέγγει όπου και να είναι οπότε θα το βλέπεις.
mazda Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Πιο πολυ σε συμφερει να νοικιασεις ενα κλειστο παρκινγκ αν δεν εχεις ηδη και ναχεις το κεφαλι σου ησυχο... Οι κλοπες κατα 90% γινονται νυχτα.
s-p-o-o-k-e-r Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 φοβερές ιδέες μήπως να του βάλει και αλυσίδα???Εγώ λέω πούλησε το αμάξι πριν προλάβουν να στο κλέψουν.
trelamenos84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 θα παω να το βαλω μπροστα στο αστυνομικο τμημα!!!!!!!!
louben Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 παλια υπηρχε συστημα που λεγοταν lo jack πληρωνες ετησια συνδρομη και στο ευρισκαν μεσω δορυφορου( το ειχε ο γερμανος νομιζω) αλλα δεν αξερω αν υπαρχει ακομη,Στην αμερικη παντως υπαρχει 100%(αλλα εδω δεν ειναι αμερικη)
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Η Elser βγαζει συναγερνους με τετοιο συστημα ( www.elser.gr) καθως και μια security που αρχιζει απο W .... εχει τετοιο μηχανισμο για αυτοκινητα με συνδρομη . :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 pia einai h etairia?na dw k ti times leei...den m rxete k kamia apo w Καπως απο week ... ξεκιναει ή κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.