Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποίηση ADSL - help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια εγω εκανα αιτηση την Τριτη στην Tellas και ειδα οτι δεν υπαρχουν πορτες στο DSlam της περιοχης μου ουτε για pstn ουτε για isdn.... τι να κανω για να ενημερωθω σε ποιο σταδιο βρισκεται η διαδικασια??? και κατι αλλο οταν ελεγα στον υπαλληλο της Tellas οτι εχω isdn μου ειπε: ''καλα αυτο δεν ειναι και σημαντικο'' φοβαμαι μην γινει κανενα μπερδεμα... και με συνδεσουν σε πορτα για pstn... τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?

den se kanoun lathos.oti kai na peis esi autoi tha doun pou briskesai kai tha se sindesoun sosta anexartita me to ti tha peis.

Δημοσ.

Αντιγράφω από τον πίνακα ελέγχου τού προφίλ μου στο Δίοδος:

Κατατέθηκε : 27/6/2006 7:41:16 μμ

Ενεργοποιήθηκε : 30/6/2006 4:53:53 μμ

Με άλλα λόγια ενεργοποιήθηκε σε 69 ώρες!

Δημοσ.

Εψαξα το site oteshop.gr αλλα δεν βρηκα κανενα τηλεφωνο να μπορω να ρωτησω πληροφοριες για διαθεσιμοτητα dsl(περαν της γνωστης σελιδας) ή κανένα τηλέφωνο για βλαβες σε dsl.

Ξερει κανεις?

Δημοσ.
και κατι αλλο οταν ελεγα στον υπαλληλο της Tellas οτι εχω isdn μου ειπε: ''καλα αυτο δεν ειναι και σημαντικο'' φοβαμαι μην γινει κανενα μπερδεμα... και με συνδεσουν σε πορτα για pstn... τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?

Πρόσεχέ το αυτό φίλε. Αν έκανες αίτηση για ADSL over PSTN ενώ έχεις γραμμή ISDN πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ να σου γυρίσει την γραμμή σε απλή (και θα πληρώσεις και 30 ευρώ κερατιάτικα). Φοβάμαι ότι θα έχεις πρόβλημα αν δεν το κάνεις γιατί είναι άλλες οι πόρτες για ISDN και άλλες για PSTN. Όσο για να μάθεις τί γίνεται, κατ'αρχήν πήγαίνεις στο site http://www.otebusiness.gr/adslwizard.asp και βλέπεις τί γίνεται με την διαθεσιμότητα (βάλε το νούμερό σου κια ώς PSTN και ώς ISDN για να δείς αν υπάρχει διαφορά). Το καλύτερο για να μάθεις είναι να βρείς το τηλέφωνο του "κόμβου" του οΤΕ, εκεί που στήνουν το δίκτυο. Αν φιλοτιμηθεί κανένας και τον πάρεις με το καλό θα ξέρεις σίγουρα πού βρίσκεται η φάση.

Όσο για την χειρότερη φάση, εκεί που επιτέλους σου έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή, έχουν πρασινίσει τα λαμπάκια του "μόντεμ" (δηλ. έχει "ανοίξει" η γραμμή απο τον ΟΤΕ) αλλά τα δικά σου έχουν κοκκινήσει γιατί περιμένεις 5 μέρες να σε πάρουν τηλ απο τον πάροχο να σου δώσουν username & password, ΄για να μήν περιμένεις πάιρνεις την ΗΟL και ζητάς μία demo σύνδεση -εννοείται δοκιμάζεις το δίκτυο- ακόμα και στα 1024 αν θές. Για κανα δύο μέρες βέβαια αλλά τουλάχιστον το βλέπεις να δουλεύει...

Δημοσ.
mjmj sto idio arxeio exo balei kai pou iparxoun dslam kai poses portes

To ειδα. Μιλαμε το αρχειο ειναι ολα τα λεφτα. Ποιος ξερει, να υπηρχε η δυνατοτητα να ενημερωνεται κιολας!:???:

Δημοσ.

thes10s.akoma kai na kaneis lathos stin aitisi autoi tha doun pou pefteis kai tha se energopoiisoun sosta.sinithos kitane kai ta sistimata tous pera apo auta pou leei o pelatis.mjmj mporo na to enimerono pou kai pou alla sto usend it pou to anevasa meta apo mia bdomada feugei.malon prepei na to sikoso kapou alou.mia fora to mina na kano enimerosi mporo pio sixna ........

Δημοσ.

Τελικα τη γλιτωσα, ο υπαλληλος τις Tellas ειχε σημειωσει οτι ειχα isdn, αυτο το ειδα και απο το συμβολαιο που μου εστειλαν, η ενεργοποιηση εγινε κανονικα και πολυ γρηγορα, μεσα σε 7 ημερες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...