TANASI Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά μετά από πόσες μέρες ενεργοποιείται η σύνδεση από τη στιγμή που παίρνεις το πακέτο? Και εννοώ πότε σου δίνουν το password και το username. Από φίλους άκουσα ότι θέλει 12 εργάσιμες μέρες. Πέρασαν 13 και μήπως θα έπρεπε να αρχίσω να ανησυχώ? Η σύνδεσή μου είναι conn-x 384. Μήπως ο αριθμός των ημερών εξαρτάται απο την εταιρία? Ευχαριστώ http://www.insomnia.gr/vb3/images/smilies/icon_mrgreen.gif
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 mporei na parei 10 meres an iparxei porta mporei na parei kai 2 mines an iparxei elipsi portas sto dslam pou tha peseis.se apira atoma exei argisei poli.
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Βασικά όντος αργεί η ενεργοποίηση. Αλλά εσένα παρα άργησε. Πάρτους τηλέφωνο και ρώρα τους. Η Forthnet κάνει συνήθως από ότι έχω ακούσει από τους πιο πολλούς 7-10 μέρες... Τώρα για την otenet δεν ξέρω. Την γραμμή σου θα την έχουν κάνει στάνταρ dsl. opote pare ena demo apo forthnet pou to dinoun απευθίας να έχεις τουλάχιστων 4s μέρες internet μέχρι αν σου στείλουν τα password.
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 poulinos αφού έχει κάνει ενεργοποίηση. Άμα ήταν δεν θα του λέγανε στην ενεργοποίηση ότι υπάρχει πρόβλημα με διαθεσιμότητα πόρτας? Δεν θα τον ειδοποιούσαν?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 i grammi stin praxi energopoiite apo ton ote opote oti kai provider na dialexeis o ote tha tin energopoiisi.an peseis se elipsi portas kalinixta kai efexe
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 exei sigronisei to modem kai xerei oti exei energopoiithei.giati username kai password perneis grigora.
TANASI Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μαζί με την απόδειξη μου δώσανε και ένα χαρτί στο οποίο αναγράφονται ο κωδικός και το συνθηματικό πελάτη.Οποτε password και username εχουμε,ε?Τα δοκιμασα και μου βγαινουν ακυρα.Ακομα και με τη μορφη [email protected].Μετα θυμηθηκα οτι προφανως πρεπει να βαλω και καποιον αριθμο κλησης.που θα τον βρω?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 sto adsl den iparxei arithmos kliseis. my.otenet.gr etsi ine to site pou dineis to kodiko kai sinthimatiko pelati kai energopoiieis tin sindesi sou
TANASI Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 efxaristo poli afto to teleftaio m'esose.kalos irtha loipon ston kosmo tis adsl.to kapsimo twra arxizei...
Finn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Jetpack στη Χαλκιδική μου το ενεργοποιήσανε σε 6 μέρες!
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ειναι αναλογο της εταιριας...εμενα και η ιδια η forthnet παραδεχτηκε οτι ο ΟΤΕ κανει πρωτα τους δικους του και μετα ολους τους αλλους..με αποτελεσμα το dsl ενος φιλου μπηκε Δευτερα και Παρασκευη ειχε κανει αιτηση και σε εμενα πηρε περιπου 1 μηνα...και θεωρησε δεδομενο οτι δεν υπηρξε προβλημα με πορτες κλπ κλπ
em_seven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Παιδια εγω εκανα αιτηση την Τριτη στην Tellas και ειδα οτι δεν υπαρχουν πορτες στο DSlam της περιοχης μου ουτε για pstn ουτε για isdn.... τι να κανω για να ενημερωθω σε ποιο σταδιο βρισκεται η διαδικασια??? και κατι αλλο οταν ελεγα στον υπαλληλο της Tellas οτι εχω isdn μου ειπε: ''καλα αυτο δεν ειναι και σημαντικο'' φοβαμαι μην γινει κανενα μπερδεμα... και με συνδεσουν σε πορτα για pstn... τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?
tvagge Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ακουστε αυτο: (Πρεπει να ειναι ρεκορ). Φιλος εστειλε την αιτηση στη forthnet με φαξ την προηγουμενη Παρασκευη το πρωι, και την Τριτη το μεσημερι ηταν online. To sms απο forthnet του ηρθε μιση ωρα μετα απο την στιγμη που συγχρονιστηκε το μοντεμ. Περιοχη: Παπαφη (Θεσσαλονικη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.