Προς το περιεχόμενο

Αιγαίο: αίμα, χρήμα και πολύ ψέμμα

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Forensick γενικα εχεις δικιο σε αυτα που λες.Πραγματι θα επρεπε οι διαλογοι εδω στο Insomnia να γινονται με πιο κοσμιο και πολιτισμενο τροπο.

Απο την αλλη εδω ΔΕΝ στηνουμε δικαστηρια ουτε ειμαστε ΟΗΕ για να 'στηριζουμε' τις αποψεις μας με 'στοιχεια'.Δηλαδη για να καταλαβω οταν μιλας με τους φιλους σου,κουβαλας και 10 τομους με βιβλια/αποδειξεις για να γινεις πιστευτος?

Και πια 'στοιχεια' ειναι αυτα που θα τους πεισουν ολους?Και ο g1annis (αρχικος ποστερ) 'στοιχεια' παρεθεσε,αλλα φιλε μου υπαρχει και αυτο που λεμε κοινη λογικη-κοινος νους.Και τα περισσοτερα αν οχι ολα απο αυτα που ελεγε ηταν προσβολη για την νοημοσυνη μας.

Αυτα παντα φιλικα,μην παρεξηγηθουμε,ΟΚ?

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μπουρδες μπορει να ειναι, αλλα ο αντολογος πρεπει να παρουσιαζεται με επιχειρηματα και οχι σε μορφη επιθεσης. οσο καιρο γραφω εδω ο μονος αντιλογος που εχω δει ειναι να ερχεται ο αλλος και να σου λεει"φιλε, λες παπαριες και δεν πα να μου λες ΟΤΙ θες, δεν σε πιστευω"...και αυτο ειναι λιγο και θα λεγα και πολυ μετριοπαθες σε αντιθεση με το συμβαινει εδω μεσα. αν θελουμε να κανουμε συζητηση, θα πρεπει να βλεπουμε τι λεει ο αλλος, ο οποιος μπορει να εχει και δικιο σε καποια πραγματα, αλλα να μην ειμαστε αρτιριοσκηρωτικοι οσων αφορα τις αποψεις μας. οπουδηποτε μπορει να εχουμε λαθος και αλλος να λεει το σωστο. αυτο ομως δεν το εχει δει σχεδον απο κανεναν εδω μεσα. οταν λες μια αποψη αντιθετη απο την δικια τους σου λενε οτι λες π@παριες, χωρις κανενα επιχειρημα, η ακομα και επιχειρημα να εχουν, ετσι οπως το παρουσιαζουν επιθετικα, χανουν εκ πρωιμιου. δλδ τοσο δυσκολο ειναι να γινει συζητηση χωρις ειρωνιες και απολυτοτητες?? τοσο δυσκολο ειναι να απαντας στον αλλον χωρις να τον προκαλεις? η επειδη ειμαστε πισω απο ενα γ@μημενο πληκτρολογιο, δεν μας νοιαζει και απλα κανουμε επιδηξη δυναμης επειδη μας εχει μεινει αποθυμενο απο την κανονικη μας ζωη??

Έχεις δίκιο. Είμαστε όλοι τόσο επιθετικοί, που μετά από ένα post δικό μου 1500 λέξεων με αντίλογο σε αυτά που έλεγε ο δημιουργός του thread, ακόμα να ακούσουμε από αυτόν. Γι΄αυτόν τον λόγο, απορρίπτω το post σου σαν ευχολόγιο και αερολογία, που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στην προώθηση των θεμάτων που παρουσιάζονται σε αυτό το thread. Εσύ, έχεις να προσθέσεις κάτι με επιχειρήματα, μη επιθετικά όπως σου αρέσουν, ή απλά προτιμάς να κάνεις αφ΄υψηλού κριτική των προλαλισάντων σε εμάς που έχουμε χάσει εκ πρωιμίου; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το γαμημένο το πληκτρολόγιο για κάτι ουσιώδες και όχι για επουσιώδη και επιγραμματικά; Μπορείς να σηκωθείς από την κερκίδα που κράζεις τον παίκτη που δεν παίζει καλά και να παίξεις εσύ;

Δημοσ.

Οι Τούρκοι είναι ύπουλος λαός και πρέπει να μην τους αφήνουμε να μας κουνιώνται....

Και η αλήθεια φίλε giannis είναι ότι πολλά από αυτά που λες είναι ανακρίβειες...Τι καταλαβαίνεις με αυτό???Εγώ νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

Είναι σαν να λες να παραδώσουμε την Ελλάδα στους Τούρκους...Μήπως είσαι λίγο φιλόΤουρκος να το πούμε έτσι???Γιατί εγώ είμαι φιλέλληνας...χωρίς παρεξήγηση ε??

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Είμαστε όλοι τόσο επιθετικοί, που μετά από ένα post δικό μου 1500 λέξεων με αντίλογο σε αυτά που έλεγε ο δημιουργός του thread, ακόμα να ακούσουμε από αυτόν. Γι΄αυτόν τον λόγο, απορρίπτω το post σου σαν ευχολόγιο και αερολογία, που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στην προώθηση των θεμάτων που παρουσιάζονται σε αυτό το thread.

ειπα πως σχεδον ολοι απαντουν χωρις επιχειρηματα. δεν ειπα ΟΛΟΙ. απλα το μονο που με πειραζει ειναι η επιθεση και οχι τπτ αλλο. δεν ειπα να εχουμε παντα επιχειρηματα κλπ, αλλα πιστευω οτι ειναι πιο θεμιτο να μπορουμε να μιλαμε σαν ανθρωποι και οχι να τραμπουκιζουμε.το οτι ειναι ασχετο με αυτο το θρεντ, ειναι γιατι οπως και στο "καταληψεις", κατεντησε απο ενα σημειο και μετα, απλα να την λεει ο ενας στον αλλον, χωρις ουσια. αν το νοημα του μπλα μπλα και εν γενει ολου το φορουμ ειναι να την λεει ο ενας στον αλλον, τοτε πασο. απλα το ειδα και με ενοχλησε. τιποτα αλλο. σορυ για το offtopic.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δεν βρίσκω άλλο θέμα για τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κατά τη γνώμη σας κρύβεται κάτι παραπάνω από τις πρόσφατες μαζικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, πέρα από την κλασσική τρομοκρατία που προσπαθούν να ασκήσουν οι Τούρκοι (ή μήπως είναι τρομοκρατία από τα μ.μ.ε μας; )

Γιατί να ξυπνάς και να διαβάζεις αυτό, πέφτει λίγο βαρύ.

f+16.jpg

Μας το έστειλαν και το βάζουμε. Μην τρομάζετε απλά έχετε το κατά νου. Τίποτα παραπάνω. Παρκάρετε το στο μυαλό σας. Τρομοκρατικές επιθέσεις και ξαφνικά οι Τούρκοι θέλουν τα μισά νησιά...

"--- ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5:30 ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΥΠΟΥ "HERON" ΥΠΕΡΙΠΤΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΥΨΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΩ- ΝΙΣΥΡΟ- ΡΟΔΟ. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ.

--- ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ. Η...

ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ Ή ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 100 ΜΕ 110%!!!

--- ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΑΠΟ 2 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ! ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

--- ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ... ΗΘΙΚΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ.

--- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΚΑΙ ΠΛΩΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ! ΓΡΑΨΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ- ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΙ. ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ!

...

"ΣΤΟΧΟΣ"

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_9876.html

Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι έγκυρη πηγή το τρωκτικό , αλλά πάνω κάτω για τις παραβιάσεις έχω ακούσει από όλα τα μ.μ.ε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το τροκτικό, ο στόχος ο οποίος αποτελεί και την πηγή στο άρθρο, σίγουρα δεν είναι πάντως. Δεν έγραψε κανείς άλλος για το συμβάν (;) ;

Δημοσ.
Δεν ξέρω για το τροκτικό, ο στόχος ο οποίος αποτελεί και την πηγή στο άρθρο, σίγουρα δεν είναι πάντως. Δεν έγραψε κανείς άλλος για το συμβάν (; ) ;

Απ'ότι βλέπω στο site τους.. To έχουν γράψει εδώ.. http://www.stoxos.gr/2009/01/blog-post_6562.html

Βέβαια, από ανύπαρκτη πηγή, πάμε σε πιο ανύπαρκτη (ανυπαρκτότερη; :P )τελικά, καλά λες garnele. :X

Όχι δεν το είδα αλλού γραμμένο.

Δημοσ.

Να συμπληρωσω οτι παραβιασεις δεν κανουν μονο οι Τουρκοι, αλλα και οι Ελληνες. Αλλο που δεν ακουγονται. Ετσι οπως δεν ακουγονται οι Τουρκικες απο τα ΜΜΕ της γειτονος.

Δημοσ.

To αιγαιο απλα αποτελει μια απο τις πολλες τεχνητες εστιες εντασης οι οποιες δινουν αλλοθι για να αγοραζουμε τανκς, αεροπλανα, πυραυλους και ολα αυτα τα πολυ χρησιμα πραγματα για ολους μας.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο τεχνητη εστια εντασης. Παιζονται αρκετα σχετικά με τον ελεγχο του εμποριου και των φορων που πληρωνουν τα πλοια που βγαινουν απο τη Μαυρη Θάλασσα.

Παντως απο φίλο που υπηρετει στα ρανταρ στο ναυτικο εμαθα οτι και οι παραβιασεις των πλοιων τους ειναι συχνες ακομα και των αλιευτικων. Και τον θεωρω αξιοπιστη πηγη γιατι ειναι ο τελευταιος που θα ελεγε κατι υπερ της Ελλαδας.

Δημοσ.
To αιγαιο απλα αποτελει μια απο τις πολλες τεχνητες εστιες εντασης οι οποιες δινουν αλλοθι για να αγοραζουμε τανκς, αεροπλανα, πυραυλους και ολα αυτα τα πολυ χρησιμα πραγματα για ολους μας.

... ενώ παράλληλα αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα.

Δημοσ.
Δεν ειναι μονο τεχνητη εστια εντασης. Παιζονται αρκετα σχετικά με τον ελεγχο του εμποριου και των φορων που πληρωνουν τα πλοια που βγαινουν απο τη Μαυρη Θάλασσα.

Πιστευω πως αυτα ειναι οι αφορμες οπως και τα αποθεματα πετρελαιου που ακουμε τοσα χρονια. Η πραγματικη αιτια ειναι οτι και οι δυο χωρες ειναι απο τους μεγαλυτερους αγοραστες εξοπλισμων (ειδικα οι Τουρκοι) στον κοσμο.

Και φυσικα οταν το... δημοκρατικο Τουρκικο κρατος τα βρισκει σκουρα θυμαται το Αιγαιο.

Δημοσ.
Δεν ξέρω για το τροκτικό, ο στόχος ο οποίος αποτελεί και την πηγή στο άρθρο, σίγουρα δεν είναι πάντως. Δεν έγραψε κανείς άλλος για το συμβάν (;) ;

άρα ο αγών κι αυτός δεν είναι έγκυρη πηγή για κάποιον μελετητή ιστορίας? Το ότι η εφημερίδα λέει μπουρδες με αποκορύφωμα "μοναστήρι, γευγελή γη ελληνική" δε σημαίνει ότι δεν έχει άκρες σε στρατόκαυλους. Δλδ εσύ αν ήθελες να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στη γαδα, το σπίνο δε θα άκουγες? χαφιές, ότι άλλο θες πες τον αλλά έχει πάρε-δωσε με πολλους απο κει μέσα

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι στο καλό διεκδικούν κάτι βράχια. Και να τα πάρουν τι θα τα κάνουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...