doxadramas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού να κάνω post την ερώτησή μου. Έτσι κατέληξα εδώ. Θέλω, λοιπόν, να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάπου στο ίντερνετ (ακόμη και σε μορφή π.χ. torrent για κατέβασμα) να υπάρχουν σε μορφή free e-book βιβλία που περιέχουν οδηγίες και ερωτήσεις για τις εξετάσεις για την απόκτηση των πιστοποιητικών της M$. Θέλω, για παράδειγμα ένα βιβλίο για την εξέταση 70-291, που αναφέρεται σε "Implementing, Managing & Maintaining a MS Windows Server 2003 Network Infrastructure" . Έχω ψάξει και το μόνο που βρήκα είναι μερικά testακια demo με 5(!!) όλες κι όλες ερωτήσεις για κάθε εξέταση. Κάθε βοήθεια είναι επιθυμητή. Αμαρτία να δώσουμε και πόσα euro να αγοράσουμε και το βιβλίο... ε;; Ευχαριστώ πολύ.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Κανε μια αναζητηση στο παρακατω link.Ειναι το forum για το MCSE στην Ελλαδα.Πιστευω οτι μπορουν να σε βοηθησουν απο εκει .
kliros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 εχεις ψαξει στο μουλαρι ? αν γραψεις "server 2003 70 291 " σου βγαζει ενα καρο e-books
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.