Προς το περιεχόμενο

Χαζή ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς μου στη Forthnet σε άλλο τηλέφωνο που έχει ενεργοποιημένη γραμμή ίδιας ταχύτητας αλλά απευθείας από ΟΤΕ?

Δημοσ.

...μάλλον ναι !

...η συνδρομή σου είναι ανεξάρτητη της γραμμής !

...άλλωστε όταν καλέσεις τον ISP να του πεις οτι έχεις το τάδε πρόβλημα, το πρώτο που σου λέει είναι να δοκιμάσεις τους κωδικούς της ΟΤΕΝΕΤ δοκιμαστικά !

:-)

Δημοσ.

διευκρινιση στις εννοιες ΓΡΑΜΜΗ , ΣΥΝΔΕΣΗ

αλλο πραγμα ειναι η ΓΡΑΜΜΗ DSL και αλλο πραγμα η ΣΥΝΔΕΣΗ (ΣΥΝΔΡΟΜΗ) DSL το δευτερο κομματι μπορει να χρησιμοποιηθει παντου αρκει να υπαρχει ΓΡΑΜΜΗ DSL και ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ADSL ROUTER ωστε να βαλουμε τις ρυθμισεις.

το πρωτο κομματι το προσφερει ο ΟΤΕ , HOL , VIVODI γενικα οσοι εχουν δικο τους δικτυο DSL.

Δημοσ.

ite forthnet ite otenet ite hol ite den xero ti stin praxi o ote energopoiiei tin grammi sou opote mpeneis me oti sindesi thes.an i grammi sou omos exei energopoiithei apo vivodi KAI PEFTEIS SE DSLAM VIVODI TOTE DEN MPENEIS ME ALLI SINDESI.

Δημοσ.

...δεν τίθεται θέμα ταλαιπωρίας... κάνεις αίτηση για νέα γραμμή και μόλις ενεργοποιηθεί, χρησιμοποιείς τους παλιούς κωδικούς σου... είναι πανεύκολο ...δεν απαιτεί κάποια διαδικασία !

Δημοσ.

θέλει διακοπή της παλιάς και ενεργοποίηση νέας γραμμής αυτό που λες mxpert, ενω γίνεται απλά μεταφορά νούμερου και γραμμης dsl. Αλλά δεν ξέρω τι συμφέρει περισσότερο από τα δυο, καλύτερα να μιλήσει με το 134...

Δημοσ.

...θέλω να πώ πως μπορείς να δώσεις τους κωδικούς σου σε κάποιον φίλο σου που έχει ADSL και θα λειτουργήσουν ακόμα και αν μένει στου διαόλου τη μάνα !!!

Δημοσ.

metafereis to noumero katarxin i perneis new kai epidi allazeis perioxi katargite i grammi adsl kai perimeneis apo tin arxi na energopoiithei xana .euxome na min peseis se elipsi portas ekei pou tha pas.

Δημοσ.

Aν μετακομίσεις στην ίδια περιοχή (πέφτεις στο ίδιο DSLAM δηλαδή), δεν θα πληρώσεις για την μεταφορά της DSL και η σύνδεση θα γίνει άμεσα με την σύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής.

Για τους κωδικούς της σύνδεσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Λειτουργούν κανονικά απ' όποια τηλεφωνική γραμμή και να συνδεθείς, ανεξάρτητα από την ταχύτητα στην οποία συγχρονίζει το μόντεμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...