ODT Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Κατ'αρχήν θέλουμε να γίνει σε vb6 και να γλιτώσουμε τα αντικειμενοστραφή πράγματα...άσε που ο προγραμματισμός δεν είναι και το φόρτε μου... Ας πουμε πως έχουμε ένα αρχείο blah.bla το οποίο είναι αποθηκευμένο κάπου στο δίσκο. Έστω λοιπόν ότι μας δίνουν ένα path και πρέπει να τσεκάρουμε 1)αν το path υπάρχει και 2)αν υπάρχει τελικά το αρχείο...Δηλάδη αν το path π.χ /dir1/dir2/dir3/dir4/blah.bla ισχύει...Λογικά το πρόγραμμα θα διαβάζει το περιεχόμενο του dir1, αν υπάρχει dir2 θα διαβάζει τα περιεχόμενα του dir2 κλπ,κλπ μέχρι να φτάσει στο αρχείο blah.bla και να το ανοίξει ας πούμε ή να πετάξει μήνυμα λάθους...τη λογική του προγράμματος την έχω...δεν ξέρω πως να του πω "διάβασε το περιεχόμενο" Συγγνώμη για την ασχετοσύνη και την κουλότητα της ερώτησης
isim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Gia na breis an iparxei ena arxeio h ena directory mporeis na xrisimopoihseis to function dir(). Diladi : an thes na deis an to arxeio "C:\test.txt" iparxei tote prepei na grapseis thn ekseis grammi kodika. test = dir("C:\test.txt" ) an to arxeio iparxei tote to function tha girisei stin metabliti test auto to string "C:\test.txt". Elpizo na boithise...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.