anthony_crete Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ekapsa ena tagan Tg330 [mi me rotisete pos ta katafera:twisted: ] ..to pc itan agorasmeno apo multirama prin ena xrono (me tis gnostes m@lakies, ama anoixeis to kouti xaneis tin eggiisi). To PSU exei eggiisi 3 xronia.. Ginete na to steilw stin tagan kai na mou steiloyn allo??????? ty kai pali.. [simbouli tis imeras]: min agorazete pc apo to kolomoultirama!!! [Erwtisi tis imeras]: Oi BMW giati den xanoun tin eggiisi otan anoixeis to kapo?????:?
Goddess Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Άκρη με το multidrama δεν νομίζω ότι θα βρεις εύκολα. Πρέπει να έχεις γερό στομάχι και κανά-δύο μπουκάλια Maalox.. Αντιπροσωπεία της Tyan απ'ότι ξέρω είναι τα Μακεδονικά, γιατί δεν δοκιμάζεις απ'ευθείας εκεί? Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διεύθυνση, είναι κάπου κοντά στο Intecontinental.
Arxagellos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 An den exeis anoiksei to PSU mporeis na breis akrh.Ta tagan exoun 3 xronia egguhsh.(Toulaxiston to 580 pou exw egw).Antiproswpia ths Tagan einai h Interset.Edw omws uparxei ena mikro thema...apo oti kserw oi antiproswpies arketwn etairiwn DEN anagnwrizoun pragmata pou exoun erthei me paraeisagwgh....
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Εγγύηση και multirama απαιτούν γερά νεύρα. Εφόσον είσαι σίγουρος ότι και το δικό σου έχει 3 χρόνια, προσπάθησε με καλό τρόπο να βρεις άκρη. Αν δεις ότι σου λένε βλακίες, του τύπου άνοιξες το κουτί, έκοψες την χαζοταινία ασφαλείας που βάζουν, άρα έχασες την εγγύηση, τότε 8α πρέπει να αγριέψεις κάπως... Δεν το καταλαβαίνω αυτο πες τους. οταν το πουλάτε σκέτο το τροφοδοτικό έχει 3 χρονια εγγύηση, και όταν το βάλουν σε κουτί επειδή το άνοιξες δεν έχει πια εγγύηση? Η tagan δεν έχει πρόβλημα να το δεχτεί και έχετε εσεις?
giorgos th. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 an peiraxtei i tainia,vafto mple kai peta to stin thalassa..
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 giorgos th. δεν νομίζω ότι άνοιξε το PSU tou. To koyti mono anoi3e. Den nomizw na toy kanoyn nera. Ελπίζω να τον εξυπηρετίσουν
giorgos th. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 an den exei peiraxtei to psu den iparxei provlima.einai anagkasmenoi na to allaksoun.
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ναι λογικά θα του το αλλάξουν. Αλλά και πάλι είναι περίεργοι στο θέμα με την ταινία που βάζουν πίσω στο κουτί οταν σου παραδώσουν το pc new... Αλλά πάλι, αν το έχει ανοίξει και το psu, τότε ξέχνα την εγγύηση. anthony_crete δεν το έχεις πειρά3ει ε?
madsc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Το είπε καθαρά κ ξάστερα βρε παιδιά. Το case άνοιξε. Φυσικά κ ισχύει η εγγύηση ξεχωριστά για οποιοδήποτε hw part. Αν έχεις πρόβλημα με οποιοδήποτε κατάστημα στις αρμόδιες υπηρεσίες ΙΝΚΑ κτλ για να διελευκάνουν το ζήτημα. Πολύ καλά έκανες κ το ανέφερες εδώ για να προστατευτούν τα μέλη του forum από τις κακοτοπιές. Περιμένουμε εξελίξεις από την υπόθεση σου. /sc
anthony_crete Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 oxi re paidia to case anoixa!! 3astera malista!! to psu 8a to 3exarvalwsw mono ean den mou to girisoun apo tin eggiisi!! oson afora ta INKA klp eprepe na kanoun mia minisara sta kolomultirama!!! to 8ema einai ti na kanw tora?? na parw til tin interset kai na tous pw oti egine???An tous pw oti to pira sketo 8a mou poun na paw apo ekei pou to pira!!na tous pw oli tin istoria me to multirama klp???toulaxiston exei kai interset sthn kriti!!...kati einai kai ayto!! btw..8a xreiazete apodeiksi??gt an xreiazete apodeixi opos eipe k t paidi 8a to vapsw mple kai 8a to fountarw sti 8alassa!! pantws me multirama dn goustarw na blekw gt dn 8a vrw akri!!!!
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Στα multirama δεν πήγες ακόμα να ρωτήσεις να δεις τι θα σου πούνε?
giorgos th. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 xreiazetai apodeiksi vevaia.den exeis tin apodeiksi oloklirou tou sistimatos otan to pires?
myst77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 μη μασας φιλε πηγαινε στα multirama kai αν σου πουν οτι ανοιξες το κουτι πες τους οτι το εκανες γιατι ενα καλοδιακι χτυπουσε στον ανεμιστηρα της CPU και εκανε ενοχλητικο θορυβο δεν θα σου πουν τιποτα και θα σου αλλαξουν το tagan δοκιμασε και θα δεις φιλος δουλευει στα multirama και δεν κολανε σε τετοιες λεπτομερειες ουτε πλαισιο ειναι ουτε κοτσοβολος
kalaeimaigr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εγω σε παρομοιο προβλημα που ειχα με tagan οχι multirama εγραψα στη μαμα εταιρια μου ζητησαν στοιχεια του τροφοδοτικου τους τα εδωσα και μου ειπαν οτι κανεις δεν εχει δικαιωμα να μη μου το αλλαξει μεσα σε τρια χρονια απο την αποδειξη.Το ειχα κανει τοτε και θεμα στο insomnia και μου το χαν πει και πολλα παιδια να γραψω στην εταιρια και θα τα κανονισει αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.