Προς το περιεχόμενο

Δεν ξέρω τι πληρώνω...μια βοήθεια...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι ο MAFIA (όπως έχουν πει/παρατηρήσει και άλλοι πιο πριν) πληρώνει ξεχωριστά τη γραμμή Adsl και τον ISP...

Adsl ΟΤΕ 384/128 = 18,92€/μήνα

OnDsl Home 384/128 Αορίστου Χρόνου = 22,49€/μήνα

Σύνολο: 41,41€/μήνα

Χωρίς να γίνει καμία διακοπή της σύνδεσής σου και επίσης χωρίς να χάσεις username/email κλπ, μπορείς να πάρεις ένα τηλ στο 134 και να σου "ενώσουν" αυτά τα 2 στο πακέτο Conn-X από τον Οτε, με 22,5€ το μήνα (αντί για 41,41€ που δίνεις) με το μόνο μειονέκτημα ότι έχει 6μηνη δέσμευση... αλλά αν δεν είσαι περιστασιακός χρήστης του internet (που για να έχεις ήδη adsl δε νομίζω ότι είσαι) δε σε βλάπτουν ιδιαιτέρως οι δεσμεύσεις, οπότε σκέψου ότι θα γλυτώνεις τα μισά λεφτά σχεδόν...

Δημοσ.
Εγω αορίστου χρόνου 512Κ πληρώνω 63ευρώ το δίμηνο

31,5? το μήνα δηλαδή? Μιλάμε πάντα για πακέτο conn-x, ή απλά ανέφερες το ποσό που πληρώνεις?

Δημοσ.

an exei teleiwsei to 1o paketo p peires,oi mhnes tou tote mphkes se aoristou k plhrwneis tosa to mhna...

@shumacher den nomizw na einai aparaithto na einai otenet oles oi etairies den kanoun thn enwsh auth an pareis paketo k einai h grammh sto onoma s?

Δημοσ.
an exei teleiwsei to 1o paketo p peires' date='oi mhnes tou tote mphkes se aoristou k plhrwneis tosa to mhna...

@shumacher den nomizw na einai aparaithto na einai otenet oles oi etairies den kanoun thn enwsh auth an pareis paketo k einai h grammh sto onoma s?[/quote']

απ'όσο ξέρω ναι, όλες το κάνουν... εγώ το είπα για να μην χάσει ο φίλος μας ούτε mail ούτε τίποτα (μπορεί να το χρησιμοποιεί και για επαγγελματικούς λόγους π.χ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...