Προς το περιεχόμενο

ΜΟΝΟ TURN-BASED RPGs!!!!!!!!!!!

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπό είδα ότι πολλοί ρωτάνε για RPGs αλλά οι απαντήσεις αφορούν μόνο παιχνίδια του στίλ Dungeon Siege που αν δεν κάνω λάθος χαρακτηρίζονται σαν Hack n Slash(αν κάνω λάθος μου το λέτε).Έχοντας παίξει λοιπόν παιχνίδια όπως The Legend of Dragoon και Final Fantasy 7 και 8 έχω λατρέψει αυτό το είδος όπως και πολύς άλλος κόσμος.Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια δεν υποστηρίζεται από τις εταιρίες παιχνιδιών πολύ αυτό το είδος.Θα ήθελα λοιπόν αν γίνεται να αναφέρεται ΜΟΝΟ Turn-Based παιχνίδια που σας άρεσαν.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

(Δυστυχώς :razz:) δεν μπορούμε να απαγορέψουμε στον καθένα να θεωρεί το Dungeon Siege ή το Diablo ως RPG, αλλά όντως οι δύο σχολές που δικαιούνται να φέρουν τον τίτλο είναι τα γιαπωνέζικα (turn-based κυρίως), και κάποια που προήλθαν από τα pen-and-paper...

Δημοσ.
Heroes of Might and Magic V

Silent Storm

Etherlords

Μα, RPG το HoMM V!.. strategy είναι.

Turn Based RPGs που μου έρχονται εύκολα στο μυαλό είναι τα Baldur's Gate (είχανε κάποιες ρυθμίσεις που τα μετέτρεπε σε πλήρως turn based) και το Temple of Elemental Evil.

Δημοσ.
Heroes of Might and Magic V

Silent Storm

Etherlords

Και το SilentStorm ειναι Commando-clone οχι Rpg :-D

Τωρα ειναι πολλα,αλλα να να σου πω τα παιχνιδια της σειρας Grandia μου ειχαν κανει εντυπωση(πλησιαζαν το FFVII)το 1ο δλδ και τα "expansion" του που στο PSX τα επαιζα σαν ξεχωριστα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όσους απάντησαν στο ερώτημα μου.Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Temple of Elemental Evil που μου είπαν και άλλοι ότι είναι καλό.

Δημοσ.
Ευχαριστώ όσους απάντησαν στο ερώτημα μου.Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Temple of Elemental Evil που μου είπαν και άλλοι ότι είναι καλό.

Ενα πραγμα θα σου πω : Το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

Baldur's Gate, Icewind Dale, Fallout kai to apla (alla palio) koryfaio Planescape Torment. Ante kai to Neverwinter Nights...

Δημοσ.
Ενα πραγμα θα σου πω : Το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ :mrgreen:

Εγώ είπα πως είναι turn based RPG, δεν είπα ότι είναι καλό!..

Δοκίμασέ το, είναι και σε ωραίο κουτί άλλωστε, αλλά είναι πολύ-πολύ αργό όσον αφορά την εξέλιξή του, με πολύ δύστροπο Interface, η δράση του περιλαμβάνει σχεδόν μόνο μπουντρούμια και τα γραφικά του δεν είναι και τίποτα το συγκλονιστικό.

Με δική σου ευθύνη!

Δημοσ.
Baldur's Gate, Icewind Dale, Fallout kai to apla (alla palio) koryfaio Planescape Torment. Ante kai to Neverwinter Nights...

Δεν ειμαι σιγουρος για ολα αλλα το NWN δεν ειναι με την "καμια" turn based(το ειχα λιωσει λιγο :mrgreen: ).

Δημοσ.

poli kali epilogi gia kapoion pou tou aresoun ta turn-based RPGs IMHO

Δημοσ.
hmmm oi maxes den einai turn based ?

Οσο turn based ειναι και η μαχες στο counter strike :mrgreen:

poli kali epilogi gia kapoion pou tou aresoun ta turn-based RPGs IMHO

Διαφονω εντελως ειναι πολυ ασχημα φτιαγμενο το game με ανορθοδοξο συστημα αναπτυξης κ υπερβολικα αργο ενω εχει και πολλα κενα σαν story.Ισως το μονο που θα μπορουσε καποιος να θεωρησει + στο παιχνιδι ειναι οτι μενει σχετικα μεσα στους d&d κανωνες(εμενα βεβαια δεν μου λεει κ πολλα αυτο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...