Mark100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Θα ήθελα ένα λάπτοπ ελαφρύ, μικρό, κρύο, αθόρυβο το οποίο θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω κυρίως για να διαβάζω ιμπουκς. Τι μου προτείνετε; Τι χρησιμοποιείτε εσείς για να διαβάζετε ιμπουκς; Μήπως θα ήταν καλύτερο ένα τάμπλετ πισι ή ένα πιπισι; Καταθέστε άφοβα τις έμπειρίες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Πιστεύω ότι το καλύτερο για αυτή την δουλειά είναι ένα tablet pc. Τα ppc έχουν πολύ μικρή οθόνη για να μπορείς να διαβάζεις άνετα και κουράζουν γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 an ta e-books poy se endiaferoun DEN einai ellhnika dokimase kai thn lysh twn audiobooks poy mporeis na ta akoyseis se opoiodhpote mp3 player.se ipod malista ry8mizeis kai thn taxythta anaparagwghs. ta ppc den einai yperbolika mikra,mia xara einai gia ta dika moy goysta. yperexoyn sto baros kai sthn diarkria mpatarias se sxesh me ta tablet,kai einai poly fthna pleon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 To ιδανικό ebook reader θα το βρεις εδώ : http://www.ebookwise.com/ebookwise/ebookwise1150.htm Δυστυχώς δεν στέλνουν Ελλάδα και τα μηχανάκια αυτά αν και πάμφθηνα στην αμερική βρίσκονται πολύ πολύ δύσκολα. Αν βρεις καμια άκρη πάντως θέλω και εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouzoulos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 απο προσωπικης εμπειριας θα σου ελεγα pocket pc, το εχω αρκετο καιρο και γενικα εχω παψει να μεταφερω το laptop μου αφου οτι σημειωσεις, e-book, pdf που μου χρειαζονται τα εχω εκει μεσα και μπορεις να τα διαβασεις ανετα, αν εχεις καποιον γνωστο που να εχει pocket pc δοκιμασε το. μικρο, βολικο, καλη διαρκεια μπαταριας, συν του οτι εχει πολλες δυνατοτητες στο να βαλεις προγραμματα για αλλα πραγματα που μπορει να σε ενδιαφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.