john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Πιστεύω αυτό τα λέει όλα' date=' όσον αφορά τη σύγκριση παιχνιδιών μεταξύ DS και PSP. Το πρόβλημα με το PSP κατ'εμέ είναι ότι δεν έχει την δική του ταυτότητα. Είναι Portable Playstation και μόνο και μόνο λόγω ονόματος, καταδικάζεται στα ίδια παιχνίδια και ίδιες ιδέες με το PS1 και 2. Τα handhelds της Nintendo πάντα προσφέραν το κάτι τις διαφορετικό. Έχουν τη δική τους ταυτότητα και τα δικά τους μοναδικά παιχνίδια. Ειδικά το DS, λόγω των 2 οθονών και της touchscreen, δίνουν τη δυνατότητα για πραγματικά πρωτοποριακές ιδέες και παιχνίδια που δεν θα μπορείς να τα παίξεις πουθενά αλλού. Αυτά που μου προσφέρει το PSP, τα έχω και στα PC μου. Ευχαριστώ δεν θέλω. Αυτά που μου προσφέρει όμως το DS, δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού. Πέρα από το γεγονός ότι έχεις στη διάθεση σου και όλη τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του GBA (πάνω από 1000 παιχνίδια), εκ των οποίων πολλά θεωρούνται από τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν. 'Οσο για το DS, μέχρι το τέλος του 2006 θα έχουν βγεί 100 νέοι τίτλοι, εκ των οποίων πολλοί είναι must have. [b']Τέλος, λόγω της touchscreen, η οποία μπορεί να εξομοιώσει άριστα το mouse του υπολογιστή, θα δούμε πληθώρα strategy games, τα οποία δεν θα έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από αυτά των PC.[/b] Ήδη έχουμε το Age of Empires και περιμένουμε Settlers και Disciples. Πολλά ακόμα ακολουθούν. Τέλος, με μιά απλή flashcard, αν ασχολείστε με τη multimedia σκηνή, μπορείτε να δείτε ταινίες, να ακούσετε mp3s, να φορτώσετε roms, να τρέξετε homebrew programs, υπάρχει linux project ενώ κατάφεραν να τρέξουν και MAC OS (credit to Daredevil). Τί άλλο θέλετε??? Το PSP προσφέρει μόνο καλύτερα γραφικά. Απολύτως τίποτα άλλο. Σε όλα τα άλλα είναι υποδιέστερο. Και μετά μου λέτε για ταυτότητες και π@π@ριές (εδώ κάθεστε και μιλάτε για PC ports,έλεος). Με την ίδια λογική τα ports του PSP δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα παιχνίδια του PS2 και τα χαίρονται οι κάτοχοι του PSP που δεν έχουν PS2. Ρε πάτε καλά; Την μια λέτε έτσι και την άλλη γιουβέτσι,έλεος. Όπως λέει κι ο deus : "ωραία όλα αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις αλλά πες μας ένα παιχνίδια απο αυτά που δεν το έχεις ξαναπαίξει.....να σου πω εγώ δεν υπάρχει κανένα." .Μάλλον το σλόγκαν σας έρχεται μπούμερανκ έτσι; PS: Φίλε deus,από την λίστα που σου έδωσα τα περισσότερα δεν τα έχω παίξει (γι αυτό έβγαλα κάτι Liberty Stories,κάτι Ridge Racer,Fifa,PES κλπ). Δεν ξέρω αν εσείς κι οι υπόλοιποι τα έχετε λιώσει,εγώ δεν τα έχω δει καν τα περισσότερα,ενώ το 3D Earthworm Jim (που είναι το Earthworm Jim 1 σε 3D) μαζί με το Ultimate Ghost's n Goblins νομίζω ότι πρέπει να παιχτούν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Αυτά είναι τα παιχνίδια με τα οποία μεγαλώσαμε ρεεεεε και θα πείτε <<Ε τα παίζω και στο mame>>? Μα έλεος,μην το γ@μ@τε εντελώς το θέμα,εκτός κι αν ζηλεύει κανείς τόσο για να φτάσει σε τόσο φτηνή δικαιολογία.
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Φυσικά και το είδα το PSP. Η απόφασή μου να πάρω DS Lite δεν ήταν μιά βεβιασμένη απόφαση. Όπως είπα και πρίν, το PSP δεν έχει δική του ταυτότητα. Ότι παιχνίδι είδα από κοντά (όχι το Daxter μήν ανησυχείς) και ότι βλέπω, πολύ απλά δεν με αγγίζουν. Λείπει ο παράγοντας fun. Πολύ ωραία τα γραφικά του αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα απολύτως περισσότερο. Αν θέλω γραφικά να μου πέφτει το σαγόνι, έχω 3 PC να βάλω ότι παιχνίδι μου γουστάρει. Αλλά ξέρεις τί? Τα βαρέθηκα και αυτά. Βασικά όπως είπα και παλιότερα έχω βαρεθεί παιχνίδια με μαμάτα γραφικά, τα οποία δεν έχουν τίποτα καινούργιο να σου προσφέρουν. Το DS σου προσφέρει πραγματικά διασκεδαστικά παιχνίδια. Τώρα τελευταία πάει το PSP να κάνει κάτι, αλλά δυστυχώς άργησε πολύ. Αλλά δεν έχει touch screen. Και η touch screen κάνει τεράστια διαφορά. Έχω ένα φιλαράκι που σπουδάζει Αγγλία. Εν πάση περιπτώση είναι καινούργιος gamer και εντυπωσιάζεται πολύ εύκολα από τα γραφικά. Του έφτιαξα ένα μαμάτο σύστημα PC, και έχει βρεί τη χαρά του τον τελευταίο χρόνο. Τέλος πάντων, να κάνω τη μεγάλη ιστορία μικρή, του έδειχνα εδώ και πολλούς μήνες βίντεο και εικόνες από όλες τις νέες κονσόλες και φορητά. Από το PS3, το XBOX360, το Wii, το PSP και το DS. Δεν μπορούσε να το χωνέψει γιατί έτρωγα τέτοια πόρωση με Wii και DS. Του είπα τα περί καινοτομίας, innovation, gameplay κλ κλ. Aπό το ένα αυτί μπαίναν από το άλλο του βγαίναν. Και να φωνάζει " Ρε μλκα, δές το βίντεο του MSG4, δές το GOW, δες το Assasin's Creed! Πώς είναι δυνατόν να προτιμάς Wii και DS? Αγόρασα το DS Lite, ερχόταν σπίτι και με δούλευε. Του έβαλα το Dreamfall στον υπολογιστή του και τρελαινόταν που ενώ το είχα το παιχνίδι, προτιμούσα να παίζω στο Lite Animal Crossing και Advance Wars. Και να λέει όλη την ώρα "Σιγά τα γραφικά, αυτά είναι για μωρά παιδιά κλ κλ κλ ". Τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει το Animal Crossing, μόνο και μόνο για να με δουλέψει παραπάνω. Τελικό αποτέλεσμα: Μαζεύει λεφτά να αγοράσει DS Lite και ανυπομωνεί να αγοράσω το Wii όταν θα βγεί, να το δοκιμάσει και μάλλον μετά να το αγοράσει. Και με τα παιχνίδια που θα βγούν προσεχώς για το DS, είναι αδύνατον να είσαι gamer σωστός και να μήν ενθουσιάζεσαι. The end. Και μετά μου λέτε για ταυτότητες ...........δικαιολογία. Δεν χρειάζεται να παίζεις με τις λέξεις. Τα strategy που ανέφερα δεν είναι ports. Αν θές περισσότερες λεπτομέρειες πάνε στο DS topic. Ανέφερα 3 τίτλους από τους δεκάδες που έρχονται. Και αυτά τα 3 παιχνίδια σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα των handhelds της Nintendo. Σου αρέσει δεν σου αρέσει, το DS κάνει κάτι σωστά για να έχει σαρώσει στο πέρασμα του το PSP, το οποίο και καλά θα εξαφάνιζε από το χάρτι το DS. Όπως είπα και πρίν, σου αρέσει το PSP σου? Πολύ ωραία. Ανήκεις όμως στην μειονότητα.
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Φυσικά και το είδα το PSP. Όποτε κοινός είσαι άσχετος με ότι αφορά το μηχάνημα..PSP Επόμενος είσαι αναρμόδιος να ασκείς κριτική μεταξύ των δυο μηχανημάτων Πριν πεις κάτι άλλο.. να σου θυμίσω ότι Εδώ που ποστάρουμε λέγετε.. Ds Lite Or Psp ?? Please Help !! Και δεν είναι το .. The official Nintendo DS topic..του ΙΝΣΟΜΝΙΑ Εμείς ουδέποτε μπήκαμε εκεί να υποστηρίξουμε οτιδήποτε. Αυτα..για να ξέρουν και οι υπόλοιποι USERS και να έχουν μια πιο σφαιρική άποψη Και να μην πέρνουν γνώμες μόνο από σένα που είσαι γνωστής ΜΟΝΟ τοy DS!
Chris_13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Γιατί τέτοια κακία ρε παιδιά???? Χαλαρώστε λίγο.. Δε νομιζω πως κανένας εδω μέσα δεν περνει ποσοστά απο τις πωλησεις των παιχνιδομηχανών οπότε η ειρωνία και μείωση του αλλου δεν έχει κανένα απολύτως λογο ύπαρξης εδω μέσα.Μήπως στην αρχή του τόπικ θα έπρεπε να υπήρχε ένα poll με τις ηλικίες μας??Μήπως θα εντυπωσιακά γραφικά η το τρομερό gameplay απευθύνονται σε άλλες ηληκίες και σε άλλο targer group?? Where is fun?
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Chris.. de ksereis ti eine na exei dei o allos MONO eksoterika kai isos apo diafimisi! to PSP kai na thelei na ekferei kai gnimi ! mi trelathoume.
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Chris.. de ksereis ti eine na exei dei o allos MONO eksoterika kai isos apo diafimisi! to PSP kai na thelei na ekferei kai gnimi !mi trelathoume. 'Ανεμε' date=' γιατί παίζεις με τις λέξεις φιλαράκι? Το είδα το PSP, το άγγιξα το PSP, και έπαιξα με το PSP. Έπαιξα με το PSP με το που πρωτοβγήκε αγαπητέ, το περιβόητο Ridge Racer και μήν ανησυχείς, είπα κι εγώ ΟΥΑΟ με τα γραφικά του. Επίσης παρακολουθώ το PSP topic από την αρχή του. Τα ξέρω όλα περί downgrade, τα limitations του και τη homebrew σκηνή του. Για αυτό, πρόσεξε σε παρακαλώ τους τρόπους σου. Και για να στο κάνω λίγο πιό ξεκάθαρο, όπως είπα και πρίν, βεβιασμένες κινήσεις εγώ δεν κάνω, ώστε να αγοράσω ένα σύστημα και να το πουλήσω μετά από 20 μέρες, όπως κάνουν άλλοι. Το DS και το PSP κυκλοφορούν 2 χρόνια τώρα. Η αγορά έγινε μετά από σύγκριση των συστημάτων μέσα από προσωπική εμπειρία, reviews, και πάνω απ'όλα παιχνίδια. Πριν πεις κάτι άλλο.. να σου θυμίσω ότι Εδώ που ποστάρουμε λέγετε.. Ds Lite Or Psp ?? Please Help !! Να σου υπενθημίσω φιλαράκι ότι το παιδί που ξεκίνησε το τόπικ THN EKANE THN ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ DS LITE!!!!! Μετά που ανακοίνωσε την αγορά του πετάχτηκες εσύ και έκανες όλη την ιστορία. TΗREAD IS OVER!!!!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 an ta kseres ola ayta panter.. pou les oti ksereis gia to PSP de tha to eleges katoteri konsola se sxesi me to DS kai apo ti vlepo sinexizeis tin logodiaria sxetosinis tou DS alla apo PSP den exeis idea file mou.
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Αν δεν κατάλαβες, διάβασε σε παρακαλώ ξανά το προηγούμενο πόστ μου.
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 malon esi den exeis diavasei kala.. {{Αυτα..για να ξέρουν και οι υπόλοιποι USERS και να έχουν μια πιο σφαιρική άποψη Και να μην πέρνουν γνώμες μόνο από σένα που είσαι γνωστής ΜΟΝΟ τοy DS!}}
Chris_13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 RE c aneme einai krima na kseskizeis to topic...yparxoun anthrwpoi pou theloun na psaxtoun ligo parapanw kai na mathoun kai gia tin kontra auti borei na kleisei ena topic to opoio voithaei arketous...ki ego exw paikse psp ki ego exw paiksei ds kai eimai sto dilima pou einai polloi.. eimai kata 99% yper tou ds gia ta paixnidia tou kai mono... alla kai pali yparxoun polla pou borei na mathw, einai krima gia ilithiotites na klisei auto to topic...
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ego na kseskizo to thema..? an eine etsi as to krinoun oi ADMIN pou pisteuo oti exoun dei ti ginete kai eine kai gnostes tou PSP.. an krinoun oti ta post mou prepei na svistoun no problem apla de xoneyo to PSP na katrakyliete etsi logo oti eine ontos dyskolo sto na to kseklidoseis gia na to euxaristitheis.. eno me to DS perneis 2 kartoules kai telioneis. to oti eine pio aplo to DS sto hacking ayto de kanei to PSP katotero tou kai tonizo ksana epidei ksero kai ta dyo mixanimata oti to PSP eine anotero!
tone Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Egw pantws phra ds, to epai3a me to mario kart kai de m'ikanopoihse (oxi to paixnidi, to synolo). To poulhsa oso oso na mh mou meinei. Opote san ex-katoxos ds mporw na sxoliasw merika pragmata poy eipw8hkan. Τέλος, με μιά απλή flashcard, αν ασχολείστε με τη multimedia σκηνή, μπορείτε να δείτε ταινίες, να ακούσετε mp3s, να φορτώσετε roms, να τρέξετε homebrew programs, υπάρχει linux project ενώ κατάφεραν να τρέξουν και MAC OS (credit to Daredevil). Τί άλλο θέλετε??? - Aplh flashcard? dhl th briskeis pantoy? einai fthnh? giati de les poso kostizei, kai poso bgainei souma mazi me to DS. Kai mh peis tis fthnes, giati gia na th xareis prepei na pareis mia me megalh xorhtikothta. - Mporeis na deis tainies? se ti format? Egw 3erw oti gia na deis tainies sto ds prepei na tis kodikopoihseis se eidiko format. Mhpws prepei na parw KAI to play-yan? Na paw na agorasw eidikh karta gia ton Opera? Mhpws prepei na paw na dwsw ta kerata mou gia na kanei to ds ta aytonohta? - Paizei mp3? Mporeis na to exeis diplwmeno kai na akous mp3? h mhpws anoigeis tis o8ones kai to bazeis stis tsepes soy? Tipota allo ektos apo mp3 paizei? Ogg, wma ktl. - Paizei homebrew? Gia metrhse mou posa homebrew yparxoun kai me ti ry8mo bgainoun ka8e mera. - Trexei linux? Ti linux trexei? Xwris grafiko periballon, mono 4mb (xwris cache sto sklhro) kai mono ena aplo termatiko. An einai linux epoxhs 286, de katalabainw giati prepei na xairesai. Na 8ymisw poso to agorases? Otan egrafa ayta s'ena allo post, ebgainan kapoioi nintendo fans k elegan oti exw mperdepsei tis paixnidomhxanes me tis kafetieres. Panther agori mou, mallon ki esy exeis mperdeytei kai 8es mia kafetiera.
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Otan egrafa ayta s'ena allo post' date=' ebgainan kapoioi nintendo fans k elegan oti exw mperdepsei tis paixnidomhxanes me tis kafetieres. Panther agori mou, mallon ki esy exeis mperdeytei kai 8es mia kafetiera.[/quote'] Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Σου είπα εγώ ότι πήρα το DS για multimedia εφαρμογές??? Εγώ παιχνίδια θέλω να παίζω όπως και οι περισσότεροι από αυτούς που θέλουν ένα DS ή ένα PSP. Έγραψα απλώς τις δυνατότητες που έχει πέρα των παιχνιδιών. Από κεί και πέρα, αν θές τιμές, flashcards, προγράμματα κλ κλ κλ, ευχαρίστως να απαντήσω όλες σου τις ερωτήσεις στο DS Lite τόπικ. Επειδή δεν κατάλαβες, διότι προφανώς δεν είδες τα προηγούμενα πόστ μου, το πρώτο και βασικότερο πλεονέκτημα που βρίσκω στο DS έναντι του PSP είναι τα παιχνίδια. Τελεία και παύλα. Αυτός ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας για να αγοράσω το Lite. Τα παιχνίδια. Και αυτός είναι ο λόγος που το DS σαρώνει στις πωλήσεις. Για τα παιχνίδια. Και γι'αυτό το προτιμάει ο κόσμος. Για τα παιχνίδια.
tone Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 k egw apla lew oti ektos apo ta paixnidia (as sxoliasoun oi alloi ta games pou exoun kai psp), ayta pou kanei einai elaxista. Esy milhses 1os gia multimedia kai egw edwsa sygkekrimenh apanthsh gia ta multimedia. Einai allo na leme paizei tainies k allo to prepei na pareis a3esouar 100+ eyrw, na th metatrepseis ap'to pc, na 8elei 1GB gia 50` video kai alla tetoia kwmikotragika. Hmoun safhs pisteyw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.