Daredevil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 katarxhn aneme mporeis na kaneis ena post me edit an 8es kai oxi 5 mazemena, kata 2on h karamela tou paizw taineies emus klp(ektos tou oti ta kanei kai to DS ayta) gia konsola milame kai oxi video kata 3on h allh karamela ta paixnidia to ds einai gia paidakia, den einai antriko na paizeis kirby's island klp blakeies einai grafikothtes . twra me ta paixnidia 8ema goustou einai ayta.
ultralisk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ego nomizo oti oi megaloi se ilikia pou exoun peksei edo kai xronia XBOX,PS2 kai tora XBOX360 den tha entiposiazonte eukola me to PSP...mia apo ta idia,apla se foriti morfi....apo tin alli to DS exei polla paixnidia pou den iparxoun stis parapano konsoles.....giati na doso kana 300 euro gia PSP(edo pou ta leme oso ena XBOX360 core) kai na min doso 150 gia kati ksexoristo...xoria pou ta diafora RPG i to Settlers,tha diskolepsoun poli ta 5xrona...an den kano lathos gia DS exei vgei kai kati san eksaskisi tis mnimis...allo ena programma gia paidakia diladi,na thimate poso kanei to koulouri sto sxoleio
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 koitaxte ..ego den eipa oti to DS den exei ti dikia tou aksia.. eseis pate na bgalete to PSP axristo kai katotero tou DS..gia onoma dil.. tora epidei yparxei fanatismos apo ti vlepo emeis oi PSP-ades na tin kanoume apo do , afinontas esas na epenite mono to DS afou exete mono ayto, kai kserete mono ayto. (enow na exete kai gnosi tou PSP me 1.50 ,oxi mono na to exete dei) kali synexeia paides
poromenos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 koitaxte ..ego den eipa oti to DS den exei ti dikia tou aksia..eseis pate na bgalete to PSP axristo kai katotero tou DS..gia onoma dil.. tora epidei yparxei fanatismos apo ti vlepo emeis oi PSP-ades na tin kanoume apo do ' date=' afinontas esas na epenite mono to DS afou exete mono ayto, kai kserete mono ayto. (enow na exete kai gnosi tou PSP me 1.50 ,oxi mono na to exete dei) kali synexeia paides [/quote'] otan teliwnoun ta epixirimata tin kanoume me elafra pidimatakia....... :mrgreen:
apple64 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 to software tou PSP eine xeirotero? lol Με κάνεις και γελάω!!! Τα παιχνίδια του PSP είναι κλάσης κατώτερα από αυτά του DS. Αν καταλαβαίνεις τι λέω... Δεν είναι μόνο τα γραφικά. Βασικά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση τα γραφικά. Όσο για το επιχείρημα του τύπου "παιδικά παιχνίδια" θα το χαρακτήριζα απλά... παιδικό.
ultralisk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ego den eimai oute PSP-as oute DS-as opote mporo na milao oudetera....kai tin apopsi mou tin eipa
gherudos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Είστε όλοι πολύ ανώριμοι κι έχετε ξεφύγει τελείως από το θέμα.Γιατί δημιουργείτε ανούσιους πολέμους μεταξύ σας?Ένας πραγματικός gamer ξέρει την αξία και των 2 παιχνιδομηχανών.Πως μπορείτε να συγκρίνετε 2 ανόμοια πράγματα?Μπορείς να συγκρίνεις ένα παγωτό γεύση βανίλια με ένα παγωτό με γεύση σοκολάτα?Ναι και τα 2 είναι παγωτά αλλά διαφέρουν στην γεύση.Έτσι και το DS και το PSP έχουν το δικό τους το "κάτι".Μπορεί να είναι και τα 2 παιχνιδομηχανές αλλά είναι τελείως διαφορετικά.Πώς μπορείτε να τα συγκρίνετε λοιπόν?Σταματήστε λοιπόν τα άθλια επιχειρήματα και δώστε στο παιδί σωστά επιχειρήματα ώστε να κάνει την επιλογή του.Και σταματήστε επιτέλους να μαλλώνετε!!!!
apple64 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μπορείς να συγκρίνεις ένα παγωτό γεύση βανίλια με ένα παγωτό με γεύση σοκολάτα? Αστειεύεσαι έτσι? Δηλαδή εσύ τι συγκρίνεις? Μόνο ίδια εντελώς πράγματα? Δηλαδή αν σου έλεγα να συγκρίνουμε (για παράδειγμα) το iPod και το Walkman (το καινουργιο βέβαια) θα έλεγες... "και τα δύο παίζουν MP3 αλλά επειδή είναι εντελώς διαφορετικά δεν τα συγκρίνω"?!!!!!!!!!!! Το DS και το PSP είναι φορητές κονσόλες και με βάση αυτό τις συγκρίνουμε. Δυστυχώς έχουμε χάσει την έννοια του διαλόγου. Ελληνική παιδία........ Το DS έχει καλύτερα παιχνίδια αλλά χειρότερα γραφικά. Διαφωνεί κανείς σε αυτό? Υπάρχει τίτλος στο PSP που να τολμάει να συγκριθεί με το New Super Mario Bros.? Το Animal crossing? Το DS έχει επαναστατικό τρόπο χειρισμού με πολλά παιχνίδια να χρησιμοποιούν στο έπακρο την δυνατότητα αυτή. Είναι μια ατελείωτη διασκέδαση. Και σαν κερασάκι στην τούρτα έχει φέρει στην αγορά ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ φορητή κονσόλα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, γυναίκες και τρελαμένοι gamer που ψάχνουν κάτι νέο, κάτι επαναστατικό έχουν όλοι DS. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που αγόρασαν PSP και κλαίνε τα λεφτά τους. Γιατί; 1. Ελάχιστα παιχνίδια αξίζουν πραγματικά. (άποψη μου) 2. UMD τέλος. 3. Πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας 4. Μια από τα ίδια... 5. Το DS κάνει τα ίδια και περισσότερα. Τα κορυφαία παιχνίδια σε φορητή κονσόλα ever είναι το Tetris στο GB και τα Pokemon σε GB/GBA. Παιχνίδια με υποτυπώδη γραφικά. Gameplay θέλει ο προχωρημένος gamer, όχι γραφικά. Η Sony έκανε λάθος εκτίμηση και βλέπει την σκόνη του DS. Δεν είναι κακό αυτό. Αντίστοιχα το GC βλέπει την σκόνη του PS3. Δεν κλαίμε κι όλας... Εκεί βέβαια υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Ακόμα απορώ με αυτό που έγραψες. Τι να συγκρίνουμε δηλαδή? Δύο DS? Ίδια είναι. Δεν υπάρχει ζήτημα! Αν είναι να συζητήσουμε για κάτι που συμφωνούμε από πριν τζάμπα χάνουμε τον χρόνο μας. Η συζήτηση έχει νόημα αν διαφωνούμε. Το παράδειγμα που έδωσες είναι λάθος. Φυσικά και μπορεί να συγκρίνεις δύο παγωτά. Όπως συγκρίνεις δύο κονσόλες, δύο αυτοκίνητα, δύο υπολογιστές κ.λ.π.
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Είστε όλοι πολύ ανώριμοι κι έχετε ξεφύγει τελείως από το θέμα.Γιατί δημιουργείτε ανούσιους πολέμους μεταξύ σας?Ένας πραγματικός gamer ξέρει την αξία και των 2 παιχνιδομηχανών.Πως μπορείτε να συγκρίνετε 2 ανόμοια πράγματα?Μπορείς να συγκρίνεις ένα παγωτό γεύση βανίλια με ένα παγωτό με γεύση σοκολάτα?Ναι και τα 2 είναι παγωτά αλλά διαφέρουν στην γεύση.Έτσι και το DS και το PSP έχουν το δικό τους το "κάτι".Μπορεί να είναι και τα 2 παιχνιδομηχανές αλλά είναι τελείως διαφορετικά.Πώς μπορείτε να τα συγκρίνετε λοιπόν?Σταματήστε λοιπόν τα άθλια επιχειρήματα και δώστε στο παιδί σωστά επιχειρήματα ώστε να κάνει την επιλογή του.Και σταματήστε επιτέλους να μαλλώνετε!!!! gherudos ta paidia malon den exoun dei pote sti zoi tous PSP..
Daredevil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Είστε όλοι πολύ ανώριμοι κι έχετε ξεφύγει τελείως από το θέμα.Γιατί δημιουργείτε ανούσιους πολέμους μεταξύ σας?Ένας πραγματικός gamer ξέρει την αξία και των 2 παιχνιδομηχανών.Πως μπορείτε να συγκρίνετε 2 ανόμοια πράγματα?Μπορείς να συγκρίνεις ένα παγωτό γεύση βανίλια με ένα παγωτό με γεύση σοκολάτα?Ναι και τα 2 είναι παγωτά αλλά διαφέρουν στην γεύση.Έτσι και το DS και το PSP έχουν το δικό τους το "κάτι".Μπορεί να είναι και τα 2 παιχνιδομηχανές αλλά είναι τελείως διαφορετικά.Πώς μπορείτε να τα συγκρίνετε λοιπόν?Σταματήστε λοιπόν τα άθλια επιχειρήματα και δώστε στο παιδί σωστά επιχειρήματα ώστε να κάνει την επιλογή του.Και σταματήστε επιτέλους να μαλλώνετε!!!!geia sou re gherudos pou sto prohgoumeno topic me to idio 8ema me perisia wrimothta aneferes san epixeirhma mhn pareis ds dioti ta paixnidia tou den einai kai toso antrika.... oso gia thn sygkrish ti na pw oti pali h sony phge na perasei allh mia konsola san polyergaleio gia na odhghsei polous se ayto pou yposthrizeis, to psp oso to ds alla kai to gba einai forhtes konsoles pou paizoun commercial paixnidia on the move, opote apey8ynonte kai sto idio kommati tis agoras opws tote me to N64 kai to psx (se antistrofh 8esh tote).twra an to ena pshnei kai kafe kai to allo fouskwnei kai mpalonia einai 8ema katanalwth pleon na epile3ei me tis epimerous anagkes tou. PS Pantws endiaferon h 8ewriatou pagwtou me thn idia logikh px enas h8opoios pou paizei kwmodia den mporei na sygkri8ei me enan allo pou paizei drama, enas kinezos me enan amerikano ma8hmatiko pali den mporei na sygkri8ei giati einai apao allh fylh klp klp
panther_512 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 H πλάκα είναι φίλε gheroudo ότι το παιδί που άνοιξε το τόπικ και ρώτησε τί του προτίνουμε να πάρει, εδώ και 3 μέρες ΈΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ DS LITE!!!!!! Και αφότου το αγόρασε και του λέγαν τα παιδιά καλορίζικο, πετάχτηκε ο Anemos να μας πεί ότι και καλά το PSP είναι ανώτερο. Το παιδί την έκανε την επιλογή του. Πήρε DS Lite και αυτή τη στιγμή παίζει διπλό με τη κοπέλα του Super Mario. Thread is over.
ChrisTopGR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Πρίν κλειδωθεί το topic (γιατί μάλλον για κλείδωμα πάει) ας πώ και εγώ την άποψη μου... Οι λόγοι που θα έπερνα το DS και όχι το PSP: Μιλάμε για μια κονσόλα που έχει κλέψει την παράσταση στην gaming σκηνή αφού σχεδόν κάθε μήνα τον τελευταίο χρόνο βλεπουμε απο 2 ΑΑΑ παιχνίδια που μάλιστα είναι προσιτά σε όλες τις ηληκίες.(πρέπει να δείτε την μάνα μου να παίζει Tetris ). Αυτή η κονσόλα έχει ένα, τουλάχιστον, πολύ καλό παιχνίδι για όλους, κάτι που πρωσωπικά μόνο με το PS2 έχω ξανασυναντήσει. Για μένα η πιο μυαλωμένη αγορά για gamers που δίνουν βάση στο gameplay πάνω απο όλα. Όσο για την homebrew scene το DS και το PSP είναι ισόπαλα μιας και για τα δύο έχουν βγεί πάρα πολλές εφαρμογές καθώς και τρόποι για να παίζεις comercial games. Αν και έχω την εντύπωση οτι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο το κοινό στην τροποποίηση του DS. Τα κερασάκια στην τούρτα: Νέοι τρόποι παιχνιδιού που ξεφεύγουν απο την πεπατημένη χάρης την touch screen αλλά και την εναλλαγή των δύο οθονών. Μεγαλύτερη αυτονομία (το ds lite αντέχει εώς και 4 φορές περισσότερο απο το PSP στην κατώτερη φωτεινότητα) κάτι που σίγουρα βολεύει αυτούς που θα πάνε και στρατό. Και φυσικά οτι το DS είναι πολύ φθηνότερο απο το PSP είναι άλλο ένα πλεονέκτημα... Oι λόγοι που θα έπερνα PSP αντί για DS: Αυτό το μηχάνημα έχει όλες τις δυνατότες που θα μου επέτρεπαν να απολαμβάνω παντού ταινίες, μουσική κτλ. Έχει αξιόλογα παιχνίδια όπως Lumines, Dexter, LocoRoco κ.α. αν και δεν φτάνει με τπτ το DS σε αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ καλύτερο απο το DS στους multiplatform τίτλους επειδή έχει την κατάληλη υποδύναμη. Όποιος δεν έχει PSP απολαμβάνει και τίτλους που έχουν γράψει ιστορία αλλά και συνέχειες απο επιτυχημένα franchises του PS2 (GTA, MGS). Αυτά για τώρα μιας και βαριέμαι να γράψω και άλλα. ΥΓ: Βλέπω πολλούς γνωστούς σε αυτό το forum.
gherudos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς έχουμε χάσει την έννοια του διαλόγου. Ελληνική παιδία........ Άσε το θέμα της παιδείας μην το θίξουμε και αυτό,εφόσον μιλάς για παιδεία μάθε τουλάχιστον να γράφεις σωστά την λέξη παιδεία. Όσο για τα επιχειρήματα σου αν και δεν θέλω να σου απαντήσω θα σου απαντήσω: 1. Ελάχιστα παιχνίδια αξίζουν πραγματικά. (άποψη μου) Πραγματικά είναι άποψη σου και τη σέβομαι 2. UMD τέλος. Λάθος,τα UMD συνεχίζουν να κυκλοφορούν και θα συνεχίσουν καθώς τα παιχνίδια του PSP βγαίνουν μόνο σε UMD,τώρα αν εννοείς τα UMD-VIDEO και πάλι δεν έχεις καταλάβει σωστά καθώς υπάρχουν ακόμη εταιρίες που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο format και η μεγαλύτερη από αυτές είναι η ίδια η Sony. 3. Πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας Μικρή διάρκεια μπαταρίας χμ για κάτσε να το συζητήσουμε αυτό. Το PSP όταν τρέχει από UMD δισκάκια η διάρκεια της μπαταρίας του έχει ώς εξής: 4 ώρες σε 4/4 mode 4.5 ώρες σε 3/4 mode 5 ώρες σε 2/4 mode 5.5 ώρες σε 1/4 mode τα παραπάνω mode αναφέρονται στην επιλογή φωτεινότητας της οθόνης. Όταν τρέχει παιχνίδια και εφαρμογές στα 222Mhz από το memory stick η διάρκεια μπαταρίας ξεκινάει από τις 8 ώρες και φτάνει μέχρι και 10 ώρες ανάλογα με τα mode της οθόνης. Επειδή έθιξες και το θέμα της μπαταρίας λοιπόν να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν στο εμπόριο και μεγαλύτερες μπαταρίες για μεγαλύτερη διάρκεια. 4. Μια από τα ίδια... Συμφωνώ μια από τα ίδια,με κάλυψες,πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο επιχείρημα σου.Τώρα όταν λές μια από τα ίδια εννοείς την επανάληψη των παιχνιδιών που εμφανίζονται δηλαδή τις επανεκδόσεις. Επειδή ξέρεις λοιπόν τα παιχνίδια του PSP θέλω να μου ονομάσεις τα παιχνίδια που έχουν βγεί σε remake και να τα συγκρίνουμε με τα remake του DS λίγο άκυρο βέβαια γιατί δεν συμφωνώ με τις συγκρίσεις αλλά θέλω να σου αποδείξω πόσο άδικο έχεις.Να μιλήσουμε για το Mario Kart που έχει βγεί 500 φορές,για το Mario Bros που κυκλοφορεί σε κάθε κονσόλα,για τα pokemon που είναι τα ίδια παιχνίδια με νέα τερατάκια και νέους χάρτες στα ίδια γραφικά?Πες μου σε παρακαλώ. 5. Το DS κάνει τα ίδια και περισσότερα. Ναι το DS κάνει τα ίδια και περισσότερα,πολύ ωραίο επιχείρημα μπράβο συγχαρητήρια.To DS παίζει mp3,photos,έχει RSS Feed και Location Free Player από τη μαμά του.Ίδια και περισσότερα,σωστά; Για να μην παρεξηγηθώ,δεν υποστηρίζω το PSP ούτε το DS απλά με τρέλανε ο φίλος μας με τα επιχειρήματά του.Εφόσον το παιδί που άνοιξε το θέμα πήρε τελικά την απόφαση του πρέπει μάλλον να κλειδωθεί αυτό το θέμα.Τώρα άν θέλετε να βγάλετε τα μάτια σας με ανούσιους πολέμους κάντε το. Όσο για τους υποψήφιους αγοραστές νέας φορητής παιχνιδομηχανής έχω να πώ μόνο αυτό: Μην επηρρεάζεστε από τα γραφικά και από τα τόσα άχρηστα πράγματα που προσφέρει ώς έξτρα μια φορητή παιχνιδομηχανή. Σκεφτείτε τι παιχνίδια σας αρέσουν και μετά αποφασίστε. Να σας πώ και τη γνώμη μου πολλές φορές το σκέφτομαι πολύ να αρχίσω ένα νέο παιχνίδι στο PSP είναι πολύ φασαρία και σιχαίνομαι και το πολύ μπλα μπλά που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια,είχα απογοητευτεί τώρα τελευταία μέχρι που έπιασα το Loco Roco.Το DS προσφέρει αυτό το κάτι το εναλλακτικό με πολλά παιχνίδια για να διαλέξεις και συνήθως απλά.Πολύ θα ήθελα να έχω κι ένα DS αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου περισσεύουν τα ευρώπουλα.Όσο σκέφτομαι ότι χάνω το Castlevania(και διάβασα ότι βγαίνει και 2ο castlevania),το Zelda(το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και τα έχω αγοράσει όλα εκτός τα παιχνίδια Zelda cd-i) τρελαίνομαι.Ίσως στο μέλλον αγοράσω κανένα.
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 gherudos ego de se pisteyo... de me pitheis re paidi mou..:-? tha paro telika DS lighter
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 gherudos ego de se pisteyo... de me pitheis re paidi mou..:-? tha paro telika DS lighter kaloriziko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.