deus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ρίξε μια ματιά στο post του Panther για τα παιχνίδια που έρχονται δε μου φαίνονται και πολύ μπεμπε. έχουμε rpg - strategy - fps Κλπ κλπ πάρε μια λίστα με παιχνίδια: New Super Mario Bros. Platformer 9.5 Metroid Prime: Hunters Shooter 9.0 Tetris DS Puzzle 9.0 Animal Crossing: Wild World Adventure 8.8 Nintendogs: Best Friends Version Virtual Pet 8.8 Mario & Luigi: Partners in Time RPG 9.0 (μοιάζει "μπεμπε" αλλά είναι φοβερο rpg απο τα καλύτερα που έχω παίξει) Tony Hawk's American Sk8land Sports 8.8 Mario Kart DS Racing 9.5 Sonic Rush Action 9.0 Viewtiful Joe: Double Trouble Action 8.5 Castlevania: Dawn of Sorrow Action Adventure 9.3 Advance Wars: Dual Strike Strategy 9.0 Meteos Puzzle 9.0 06/24/2005 Kirby Canvas Curse Action 9.0 Yoshi Touch & Go Action 8.8 Wario Ware Touched! Party 8.5 Super Mario 64 DS Platformer 8.9 βάλε επίσης και τα 2 project rub απο sega απλά κορυφαία
kratistos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Πράγματι ωραία παιχνίδια ! Και κάτι άλλο..πρόσεξα χθες παίζοντας σε ένα «δανεικό» ds ότι μετά από 1-1,5 ώρα, ο αντίχειρας μου πιάστηκε οικτρά!! Έχει τύχει και σε εσάς αυτό; έχω την αίσθηση ότι γενικώς η εργονομία του ds δεν είναι και η καλύτερη..τι λέτε;;; το lite έχει καμία διαφορά σε αυτό ;;(εγώ έπαιζα στο πρώτο ds)
Orlias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Σαν ψαροπολιτης εχει 2 μηνες που απολυθηκα θα σου προτεινα ds,δεν εχω κανενα απο τα 2 ομως μια σειρα μου ειχε το ds κ ολες οι υπηρεσιες μου περασαν αερα χωρις προβλημα στην αυτονομια...οσο για το psp ειχε ενα παιδι που το ηρθε πολυ αργοτερα κ 1ον το λυπηθυκα πεσαμε ολοι πανω να δουμε πως ειναι κτλ(χτυπαει στο ματι κ ειναι ασχημο στο στρατο αυτο)κ 2ον λιγη αυτονομια ρε παιδι καθε λιγο εψαχνε για πριζα κ επρεπε κ να ειναι κ εκει οσο φορτισε γιατι τα λαμογια δεν ειναι λιγα δυστυχως στο στρατο.Αυτα απο εμενα επειδη ειπες πως το θες κ για το στρατο :-D
kratistos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φίλε Orlias ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!!Πραγματικά αυτή την στιγμή ο βασικός λόγος που θέλω φορητή είναι για τον στρατό,και αυτά που είπες προβλημάτιζαν πολύ και εμένα.Άν δεν ήταν ο στρατός θα έκλεινα μάλλον για psp αλλά τώρα και μετά από αυτά που και εσύ μου είπες το σκέφτομαι σοβαρότατα για ds..ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη συμβουλή σου!!
apple64 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Με κλειστά μάτια DS Lite. Δεν έχει κανένα πρόβλημα εργονομίας. παίζω πάνω από 2 ώρες την μέρα το εκπληκτικό New Super Mario Bros. και φυσικά δεν κουράζομαι. Είναι η πρώτη φορά που αγόρασα φορητή κονσόλα και έχω ξετρελαθεί. Είχα το απλό DS και πήρα αμέσως και το Lite. Περιμένω πως και πως τα πρώτα καλά RPG. Το PSP είναι υπερβολικά πολύ. Εννοώ ότι είναι πιο δυνατό απ' ότι έπρεπε.Έλεος με την ισχύ πια! Για φορητή κονσόλα μιλάμε! Δεν κάνουμε διαγωνισμό καλύτερου hardware! Αν θέλεις να παίξεις παιχνίδια πάρε DS Lite. Αν θέλεις να πουλάς μούρη στους φίλους σου πάρε PSP. Αν θέλεις να παίζεις παντού (παντού όμως) πάρε GBA micro. Μην προσπερνάς έτσι απλά την τρίτη επιλογή. Είναι πολύ μικρό και έχει μερικά πολύ καλά παιχνίδια! Θα το εκτιμήσεις πολύ στον στρατο.
sotris99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Αν θέλεις να παίζεις παντού (παντού όμως) πάρε GBA micro. Μην προσπερνάς έτσι απλά την τρίτη επιλογή. Είναι πολύ μικρό και έχει μερικά πολύ καλά παιχνίδια! Θα το εκτιμήσεις πολύ στον στρατο. Και Γ Α Μ Α Τ Η οθόνη!!! Εκπληκτική διαύγεια
kratistos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μάλλον πάω για ds!!! Από καινούρια παιχνιδάκια τι λέει;;;;
kratistos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Τελικώς και εγώ από σήμερα είμαι κάτοχος ενός ds lite με το απίθανο παιχνιδάκι New Super Mario Bros!!! Ειλικρινά απίστευτο παιχνίδι!!!!! Μεγιά μου!!!!!!
apple64 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αν και σίγουρα θα παίζεις mario bros αυτή την στιγμή σου εύχομαι καλορίζικο. Εγώ έχω κολλήσει ΠΟΛΥ άσχημα με το παιχνίδι αυτό.
kratistos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά!! Πράγματι απίστευτο παιχνίδι και ειδικά το multiplayer απίστευτο!! έπαιζα με την κοπέλα μου και λιώσαμεεε!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 epidei ksero kai tis dyo konsoles.. i gnomi mou eine oti to PSP den exei kamia sxesi me to DS to PSP eine kata 300% anotero se ola othoni ? grafika? ixo? apla pantou.(ase tin gonia theasis othonis sto DS..) gia tin aytonomia pou ipothike 5~6 ores den eine arketes? deite to game DAXTER sto PSP kai tha katalavete. tora apo thema aplotitas..ayto eine sxetiko (an ksereis apo PSP) eine toso aplo pou de fantazeste. apla exei na kanei me pampola utilities kai programata ektos apo game etsi miazei kai me ypologisti tsepis,kai tha elega poli anotero apo opiodipote PDA tis agoras! oli ypothesi eos ayti tin stigmi eine na exeis sta xeria sou PSP me vesion 1.50 an to exeis..mporeis na ta (deis) ola! sygnomi gia tous ypostiriktes tou DS alla de sygkrinete.
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 epidei ksero kai tis dyo konsoles..i gnomi mou eine oti to PSP den exei kamia sxesi me to DS to PSP eine kata 300% anotero se ola othoni ? grafika? ixo? apla pantou.(ase tin gonia theasis othonis sto DS..) gia tin aytonomia pou ipothike 5~6 ores den eine arketes? deite to game DAXTER sto PSP kai tha katalavete. tora apo thema aplotitas..ayto eine sxetiko (an ksereis apo PSP) eine toso aplo pou de fantazeste. apla exei na kanei me pampola utilities kai programata ektos apo game etsi miazei kai me ypologisti tsepis' date='kai tha elega poli anotero apo opiodipote PDA tis agoras! oli ypothesi eos ayti tin stigmi eine na exeis sta xeria sou PSP me vesion 1.50 an to exeis..mporeis na ta (deis) ola! sygnomi gia tous ypostiriktes tou DS alla de sygkrinete.[/quote'] Mπά φίλε Aneme, το μυστικό μιάς παιχνιδομηχανής είναι τα παιχνίδια της και τίποτα άλλο. Specs, multimedia εφαρμογές κλ κλ πέφτουν σε δεύτερη μοίρα όταν μιλάμε για παιχνιδομηχανή. Είχαμε και παλιά το μονόχρωμο Gameboy και από την άλλη το έγχρωμο Game Gear και το Atari Lynx. Καί οι δύο έγχρωμες κονσόλες ήταν πολύ ανώτερες στα specs. Γιατί κυριάρχησε το Gameboy? Γιατί πολύ απλά είχε τα περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει και τώρα, αυτό θα συμβαίνει πάντα. Το PSP πουλάει καλά, αλλά όπως έλεγα και πρίν, βλέπεις άτομα να πουλάν το PSP τους επειδή το βαρέθηκαν και αγοράζουν DS, ενώ το αντίθετο ποτέ δεν αναφέρθηκε. Το DS έχει πολύ πιό διασκεδαστικά παιχνίδια. Και το καλύτερο: Μπορείς να απολαύσεις και όλα τα παιχνίδια του GBA, το οποίο ομολογουμένως έχει απίστευτες παιχνιδάρες. Όσο για multimedia εφαρμογές, το DS παίζει ταινίες, mp3s, μπορείς να βάλεις Linux ή Moonshell, έχει άπειρα homebrews applications, μπορείς να το κάνεις πραγματικό PDA μιάς και έχει touchscreen, και όλα αυτά με μιά flashcard. Ούτε versions 1.5, ούτε downgrade, ούτε τσιπάκια ούτε τίποτα. Επίσης κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Οι οθόνες του DS Lite είναι καλύτερες του PSP. Κάνε ένα google και θα δείς και μόνος σου. Μεγαλύτερη διαύγεια, περισσότερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη γωνία θέασης. Για την ακρίβεια, η οθόνη του DS Lite είναι 2 φορές πιό φωτεινή από αυτή του PSP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.