Ancientlight13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Λοιπων insomniacs σε ενα εικασαήμερο φεύγω φαντάρος και σκέφτομαι να επενδύσω στην αγορά μιας φορητής κονσόλας: DS Lite Vs PSP Slim Το μεν πρώτο κοστίζει 150 Eur + Μ3DS Simply + microsd 1 Gb (60 Eur) = 210 Eur Το δε psp κοστίζει 169 Eur + 4GB memory stick (70 Eur) + custom firmware (? Eur) = 240 και βάλε Τα παιχνίδια που μου αρέσουν κυρίως είναι στα Rpg, Rps/strategy, strategy. Η οικονομική διαφορά δεν είναι πρόβλημα απλώς επειδή έχει καεί η γούνα μου με το ps2 (καμμένο ματάκι το πρώτο τετράμηνο) θέλω να είμαι σίγουρος πως η κσονσόλα θα λειτουργεί άψογα με custom firmaware. Συνήθως πόσα παιχνίδια χωράνε σε ένα Stick 4 GB? Περιμένω γνώμες...
ANEMOS-V Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ʼAλλο ένα ξεθαμμένο post, απ τα βάθη της ιστορίας.. Λοιπόν φιλε, αν είναι να πας φαντάρος μη σκέφτεσαι να πάρεις φορητό μαζί σου,πρώτο δε θα έχεις κέφι και χρονο να παίζεις ,δεύτερο θα το (χάσεις) μέσα στη βδομάδα.
kratistos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 που το ξεθάψατε αυτό το θέμα ρε παιδιά ;;;; απολύθηκα εδώ και ενάμισο μήνα !!! Άνεμε εγώ πάντως δεν το έχασα μην το αποθαρήνεις το παιδί ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.