kratistos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Χαίρετε παιδιά ! Δεν έχω καμία φορητή παιχνιδομηχανή και σκέφτομαι να πάρω μία αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά ! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας μια και σχεδόν όλοι έχετε μία ή και τις δύο κονσόλες ;; Τι παίζει με τα roms ; είδα πως και οι 2 μπορούν να τα παίξουν.Ά και επειδή σε λίγους μήνες είναι να φύγω φαντάρος πάρτε υπόψη και αυτό (μπαταρία κτλ)
mandal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 genika to psp einai arketa pio dynato mhxanima apo to DS,poly kalitera games stis idies times k dynatothta downgrade xwris na psaxnese gia passcard keycard ktl xwris na exw piasei DS sta xeria mou,sou proteinw psp...dagkwto!! twra gia autonomia...egw 8a sou elega na mh kaneis to la8os k to pareis sto strato,8a to klais k einai krima...
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Είναι καθαρά θέμα παιχνιδιών. Δές τί παιχνίδια έχει το ένα, τί παιχνίδια το άλλο, δές τί σου αρέσει και πάρε την ανάλογη κονσολίτσα. Αλλά για το θέμα των roms και homebew θα διαφωνίσω με τον Mandal. Στο DS είναι πάναπλο. Επίσης είναι συχνό το φαινόμενο, κάτοχοι PSP να το πουλάνε για να πάρουν DS. Το αντίθετο όμως ποτέ δεν έγινε.
mandal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 nai symfwnw to DS einai ligo pio klasiko se sxesh me to psp pou dinei perisotero varos sta grafika. pantws egw panther to skeftomouna na parw k to DS,alla molis diavasa to thread me to ti xreiazete gia na pai3ei backups xa8hka entelws... isws otan er8oun ellada to 3anaskeftw
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 nai symfwnw to DS einai ligo pio klasiko se sxesh me to psp pou dinei perisotero varos sta grafika.pantws egw panther to skeftomouna na parw k to DS' date='alla molis diavasa to thread me to ti xreiazete gia na pai3ei backups xa8hka entelws... isws otan er8oun ellada to 3anaskeftw[/quote'] Χάθηκες, επειδή οι περισσότεροι δεν γνώριζαν περί flashcards και passcards και επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αυτές, είναι εύκολο να μπερδευτείς. Αλλά τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Αν πιάσεις το thread από την αρχή, θα δείς αρκετά πόστ μου όπου εξηγώ αναλυτικά το πόσο απλό είναι. Αλλά μήν περιμένεις flashcards και passcards στην Ελλάδα για αρκετό καιρό. Θα αργήσουν πολύ να έρθουν, αν έρθουν ποτέ.
xrest Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 an k fan tou psp,na sou pw na deis ta games k meta na krineis.emena basika to ds me kourazei k sta xeria,ston antixeira sigkekrimena k mou xalaei tin diathesei.fantazomai to lite pws thanai.. me liga logia to psp einai klasiki sony konsola ws pros ta games,to ds klasiki konsolitsa
deus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 kratistos τι κονσόλα έχεις ήδη? αν έχεις ps2 το να πάρεις psp θα είναι σαν να τρως ξαναζεσταμμένο φαγητό ακριβώς ίδια παιχνίδια με χειρότερα γραφικά και αυτονομία για κλάμματα θα πρέπει να βάλεις και μπρίζα στις σκοπίες. το DS είναι απόλυτα καινοτόμο στο gameplay διαφορετικό απο αυτά που έχει παίξει μέχρι τώρα. πριν αποφασίσεις να τις δεις και τις 2 κονσόλες νοίκιασε τες δες τες απο κανα φίλο σου να τις πιάσεις στα χέρια σου γιατί εδώ θα ακούσεις πολλά και αυτό που ρωτάς είναι υποκειμενικό.
kratistos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 kratistos τι κονσόλα έχεις ήδη? αν έχεις ps2 το να πάρεις psp θα είναι σαν να τρως ξαναζεσταμμένο φαγητό ακριβώς ίδια παιχνίδια με χειρότερα γραφικά και αυτονομία για κλάμματα θα πρέπει να βάλεις και μπρίζα στις σκοπίες.το DS είναι απόλυτα καινοτόμο στο gameplay διαφορετικό απο αυτά που έχει παίξει μέχρι τώρα. πριν αποφασίσεις να τις δεις και τις 2 κονσόλες νοίκιασε τες δες τες απο κανα φίλο σου να τις πιάσεις στα χέρια σου γιατί εδώ θα ακούσεις πολλά και αυτό που ρωτάς είναι υποκειμενικό. deus έχω το xbox και μετα το φανταριλίκι πάω για το 360.Αυτό με την μπαταρία με προβληματίζει και μένα..τις έχω δει τις κονσόλες τις έχουν 2 φιλαράκια και αυτό με το gameplay στο ds με βρίσκει κ μένα σύμφωνο.....
sotris99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Εγώ βασικά δεν έχω ds... Έχω ένα sony psp ένα gameboy advance και ένα gba micro. Παρόλο που το psp είναι πανίσχυρο δεν με έχει πείσει ακόμα... Ενώ τα gameboy (φαντάζομαι ότι και το ds έτσι θα είναι)... Τελικά υπάρχει κανείς που να μην γουστάρει τον mario και την παρέα του?
xrest Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Εγώ βασικά δεν έχω ds... Έχω ένα sony psp ένα gameboy advance και ένα gba micro. Παρόλο που το psp είναι πανίσχυρο δεν με έχει πείσει ακόμα... Ενώ τα gameboy (φαντάζομαι ότι και το ds έτσι θα είναι)... Τελικά υπάρχει κανείς που να μην γουστάρει τον mario και την παρέα του? gw den ton goustarw.alla goustarw ta alla paidia tis nintendo.metroid zelda klp..
sotris99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 gw den ton goustarw.alla goustarw ta alla paidia tis nintendo.metroid zelda klp.. Δεν πειράζει... Όπως βλέπω είσαι της "δικής" μας οικογενείας...
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Εγώ το λατρεύω γιατί τα παιχνίδια έχουν αυτό το ρετρό στα γραφικά. Για κάποιο λόγο τα 2D γραφικά μου αρέσουν τρομερά. Ειδικά τα JRPG στύλ Golden Sun, LZ:LTTP κλ με πορώνουν απίστευτα. Και το Advance war Dual Strike, που είναι από τα καλύτερα και πιό δύσκολα strategy που έχω παίξει, με πορώνει ακριβώς λόγω των απλών γραφικών του. Εντωμεταξύ, το ΑΙ είναι απίστευτα δύσκολο!
ffseriespower Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ΜΗΝ ΣΕ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟ HARDWARE!!!εγω παλια ειμουν πορομενος με το psp (μεχρι και εφαρμογες αρχισα να γραφω για αυτο) αλλα επειδη εχω ps2 ειναι σαν να μετεφερε η sony το ps2 σε portable.ξαφνικα και μεχρι τωρα το βαρεθηκα και επειδη εχω v1.50 το χρησημοποιω μονο σαν pda και σαν video/musik player. Για αυτο πηρα μια flash card και ξαναγυρησα στο ds που ειχα παρει τον απριλιο του 2005 γιατι τα παιχνιδια του εχουν πολυ καλο gameplay και το κυριοτερο για εμενα το οτι ειναι προτοτυπα ενω του psp μεταφορες απο ps2 και τα παιχνιδια που εχουν βγει αποκλειστηκα στο psp δεν λενε τιποτα μα τιποτα!προκαλω οποιονδηποτε να μου πει ενα παιχνιδι που εχει βγει στο psp και να ειναι προτοτυπο ή με πλουσιο gameplay!!!ενω για το ds μονο μερικα να σας πω σας επεισα (πηστευω) nintendogs(εσπασε τα ταμια στην ιαπωνια) new super mario bros(πουλησε μησο εκατομμυριο κοματια στην αμερικη) brain age(παααααααααααααρα πολυ προτοτυπο) mario kart 64(εφερε αλλον αερα στο multiplayer μεσω internet οχι σαν του psp που για να συνδεθει στο internet πρεπει να σου σπασουν πρωτα τα νευρα!) ΤΑΔΕ ΕΦΗ FFSERIESPOWER
kratistos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Η αλήθεια είναι πως πράγματι το psp λόγω οθόνης, χρωμάτων, γραφικών κτλ με «τραβάει».Αλλά αυτό με τα παιχνίδια είναι αλήθεια σαφώς η πρωτοτυπία του ds δεν παίζεται.Αλλά ρε παιδιά και μην με παρεξηγήσετε (γι αυτό άλλωστε ρωτάω) είχα μπει στο site της nintendo και κοίταζα τα παιχνίδια του ds,μου κάναν λίγο «μπεμπε» ξαναλέω όμως πως μπορεί να κάνω και μέγα λάθος καθώς απλα έβλεπα τα screenshots και δεν τα έχω παίξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.