Προς το περιεχόμενο

allagh IP

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia mou dothike ayto

*** link deleted ***

to opoio ipotithetai oti nomima apla allazei thn IP.

Epeidh gia diaforous logous den mporo na kano peiramata edo

mporei kapoios na to testarei kai na mas pei?

* epeidh den to exo dokimasei an tyxon gia opoiodhpote logo

theorithei oti den ine nomimo na sbhstei alla den nomizo na tithetai thema

An isxyei pantos tha glitosoume grhgora apo to rapidshare afou me ena klik tha exoume alli IP!

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να γίνεται αυτό.Δεν το δοκίμασα βέβαια.Ας το δοκιμάσει κάποιος έμπειρος επί του θέματος να δούμε.

Δημοσ.

Άλλη μια μπαρούφα 'πρόγραμμα' είναι αυτό και δεν αλλάζει καμία ip! Πολλά κυκλοφορούν στα πέριξ αλλά άλλο απ'την χρήση proxy, δεν υπάρχει αν θες να βγαίνεις στο διαδίκτυο και να μην βρίσκουν την ip σου!

Όπως επίσης, αν η σύνδεση είναι dsl απλά με ένα reboot στο μοντεμάκι μπορείς να την αλλάξεις την ip!

Δημοσ.

paidia na allaxo ip klinontas to router xero kai ego !!!

ego apla ipa MHPOS kai douleyei ayto to diaolemeno.

Enoite oti milame gia dynamic IP kai oxi gia STATIK!

to leei kai i idia i leksi alloste,min trelathoume

ta eykolos enooymena paraleipontai!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το link στο πρώτο post διαγράφεται καθώς πρόκειται περί ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ προγράμματος.

Δημοσ.

ρε παιδια τι το μπερδευεται το θεμα δεν γνωριζετε το NO-IP το οποιο ειναι το καλυτερο για μενα και ειναι ΔΩΡΕΑΝ μια ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΤΑΧΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ που θες και τελειωσε το θεμα οταν αλλαζει η IP σου αλλαζει και απο το προγραμμα πελατης που κατεβαζεις απο το NO-IP και εληξε το θεμα.

μην το κουραζεται με διαφορα ασχετα.

Δημοσ.

Nαι admin.iekep καλο το ΝΟ-ΙΡ ομως τα παιδια το θελουν για αλλο λογο οχι για να εχουν ενα κατωχυρωμενο ονομα. Sites οπως το Rapidshare καταγραφουν την ΙΡ σου και σε περιοριζουν στα downloads σου... Περι αυτο γινεται λογος...

Δημοσ.

αυτο το πραγμα ομως φιλε μου για εδω ειναι παρανομο νομιζω γιατι αφορα τροπο προστασιας.

αν και οσα εχω δοκιμασει δεν το ξεγελαει το Rapidshare κανενα.

εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους απο αλλα παιδια κανενα ομως δεν εκανε δουλεια το οριο με κανενα δεν μπορεσα να το περασω η να αλλαξω διευθυνση.

και εχω static ip εγω που ειναι ακομα δυσκολα τα πραγματα.

Δημοσ.

Δε γινεται αυτο, ο μονος τροπος ειναι να σβηνεις τα cookies σου και αν εχεις dynamic ip να αποσυνδεεις και να ξανασυνδεεις το modem σου ή αν εχεις static αναγκαστικα να δοκιμασεις μεσω proxies...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...